Προς το περιεχόμενο

windows 10 shutdonw issue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, έκανα προχθές την αναβάθμιση σε windows 10 απο 8.1.  από τότε και μετά έχω πρόβλημα με τον τερματισμό του συστήματος. πατάω τερματισμός λειτουργίας και μου κλείνει την οθόνη το λάπτοπ δείχνει ανενεργό αλλα το power button και το wifi button μένουν αναμενα. καμιά λύση?

κάποια πραγματα που ειδα στο ίντερνετ και δοκίμασα δεν ειχαν αποτέλεσμα. οπως να απενεργοποιησω το fast start up. η να φτιάξω μια συντομευση για shutdown. 

το λαπτοπ ειναι hp αν βοηθαει..

Δημοσ.

Τα 10ρια εχουν ακομα θεματα σε διαφορα μηχανηματα. Σκεψου οτι στο surface pro 2 που φτιαχνει η ιδια η Microsoft, το μηχανημα δεν μπαινει σε sleep mode.. Αναβει και σβηνει η οθονη μονη της καθε λιγο.. Ουτε τη δικη της συσκευη δεν υποστηριξε σωστα.. Αφου δεν το πιστευα, και εκανα ενα καρο αλχημείες, τελικα διαβασα στο νετ,,οτι ειναι γενικο το φαινομενο, το εχει και φιλος μου με ιδιο surface .. Βεβαια εγω την βρηκα τη λυση και το διορθωσα μονος μου μεχρι να το διορθωσει η Microsoft στο μελλον με update.
Φυσικα μπορει να μη μπη​κε καλα το λειτουργικο και αν του κανεις μια επανεγκατάσταση απο της ρυθμισεις, εχει επιλογη, σβηνοντας τα παντα και ξεκινοντας απο το 0 μπορει να στρωσει. Μονο δοκιμαζοντας θα το διαπιστωσεις, κανεις δεν μπορει να στο εγγυηθει.

Δημοσ.

εγώ το εχω αφησει και ολη νυχτα και το βρηκα στην ιδια κατασταση το πρωι.. :mad:

. Βεβαια εγω την βρηκα τη λυση και το διορθωσα μονος μου μεχρι να το διορθωσει η Microsoft στο μελλον με update.

εσυ πως το ελυσες φιλε μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...