AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μετα απο 3 εβδομαδες κοροιδιας απο το eshop οι οποιοι στην αρχη με ειχαν να περιμενω παραλαβη και εδω και μια εβδομαδα μου λενε οτι παρελαβαν αλλα κανενας δεν ξερει τον λογο τον οποιο δεν μου στελνουν νομιζω οτι ειναι ωρα να παρω απο αλλου επεξεργαστη. Ψαχνω 4690κ και στο skroutz δεν εχει ετοιμοπαραδωτο. Οποτε μου μενουν μονο τα πλαισιο και you. Δεν εχω εμπειρια απο κανενα απο τα 2 . Απο που να παραγγειλω; εχει κανενας εμπειρια με καποιο απο τα 2 οπως χρονο παραδωσης για επαρχια;ευχαριστω.
terry308 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 You. gr την επόμενη εργάσιμη με δωρεάν acs courier, αρκεί η παραγγελία να γίνει νωρίς το πρωί και η επόμενη μέρα να είναι εργάσιμη. Επειδή είναι Παρασκευή και αύριο δε ξέρω αν παραδίδονται παραγγελίες προς αποστολή, λογικά Τρίτη θα τον παραλάβεις 4
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ας το μεταφερει καποιος mod.καταλαθος το ανοιξα εδω. Και εγω απο εκει λεω ας ειναι ακριβοτερο. Μ εχουν σπασει τα νευρα απο το κιτρινομαγαζο... Σε ευχαριστω. 1
blazexX23Xx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=Intel%C2%AE%20Core%20i5-4690K-%20CPU%20(%20BX80646I54690K%20)
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αν το ειχα παρει απο την αρχη απο εκει ναι. Αλλα λεει αποστολη σε 6 εργασιμες... το pc το στηνει φιλος και ειπα να βοηθησω αλλα μας εχουν ζαλισει με τις καθυστερισεις.
alldaynews Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πάντως μέχρι στιγμής έχουμε δει 2 golden chips απο Πλαίσιο.Ας μπει και αυτή η παράμετρος 2
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το σκεφτηκα. Αλλα απο εγγυηση δεν ακουω και πολλα. Cpu ειναι αλλα ποτε δν ξερεις.
BabisTs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μια χαρα ειναι το πλαισιο και απο εγγυηση.Τον πρωτο 8350 πριν παραδωσει πνευμα μου τον αντικατεστησε αμεσα.Οσο για το υ την αμεσως επομενη το εχεις με acs εφοσον ειναι διαθεσιμο. 1
pnick Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Και από μένα +1 για Πλαίσιο αν τον έχει. Απλά, οτιδήποτε θελήσεις από θέμα εγγυήσεων κ.λπ. πήγαινε απ' ευθείας στο κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης. Εγώ έχω εξυπηρετηθεί εκεί άριστα για ό,τι έτυχε (μητρική, τροφοδοτικό). Στα άλλα μαθαίνω ότι ψιλοφοβούνται οι υπάλληλοι τις εγγυήσεις...
terry308 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Απλά, οτιδήποτε θελήσεις από θέμα εγγυήσεων κ.λπ. πήγαινε απ' ευθείας στο κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης. Για να κατέβει από Κομοτηνή στην Μεταμόρφωση θα χρειαστεί να πληρώσει ακόμα έναν επεξεργαστή 2
pnick Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Α, βόρειος είναι; Δικός μας είναι... Sorry, δεν είδα κάπου να λέει για επαρχία.
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν πειραζει. Τελικα τον παραγγειλα απο you γιατι εχουμε καταστημα στην κομοτηνη και μπορω να απευθυνθω λογικα εκει. Οποτε με βολευει παραπανω. Θα ποσταρω οταν παραλαβω για να δουμε αν το you εχει κανενα τυχερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα