Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια! Είμαι ένας νεαρός προγραμματιστής, και αναζητώ νεες και φρέσκες ιδέες για ενα νεο project, από σας για κάτι που θα μπορούσα να κάνω και θα ειναι χρήσιμο για πολλούς χρήστες. Προσωπικα μπορω να ανταπεξελθω σε πολλες γλωσσες (vb.net,c++,c,java). Προσπαθω εδω και μερες να σκεφτω κατι αλλα δυστυχως τιποτα μεχρι στιγμης. ΥΓ:Προσωπικά αποφεύγω να σκέφτομαι τίποτα γύρω από το DirectX και NVapi (Γενικά τα παιχνίδια). Σκέφτομαι λίγο περισσότερο από ένα εργαλείο στα Windows ή κάτι τέτοιο. Εν αναμονή για τις απαντήσεις σας!
Mindworm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δεν θέλω να γίνω σπασίκλας αλλά θα είναι δωρεάν η διανομή; Γιατί αν όχι θα πρέπει κάποιος να σου πει ιδέες πριβέ καθώς θα θέλει και μερίδιο. Εγώ δεν εχω κάτι στο μυαλό μου αλλά σε περίπτωση που κάποιος άλλος έχει απλά το αναφέρω.
dimosit Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μια ωραία ιδέα που είχα σκεφτεί να κάνω για το καλοκαίρι άλλα λόγω δουλείας δεν μπορώ ήταν να εφτιαχνα μια εφαρμογή για android η όποια θα σου έβρισκε σε ανάμεσα σε δυο σημεια τον δρόμο με την μικρότερη κλήση(ανηφορα) αλλα επίσης και τον συντομότερο. Δηλαδή επειδή τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ αρκετά συχνά ποδήλατο ήθελα να πήγαινα απο ενα σημείο στο αλλο αλλα να απέφευγα τις δύσκολες ανηφόρες. Απο οτι ειχα ψάξει μονο μια εφαρμογη ειχε αυτο το χαρακτηρισηκο η Strava. Για να την υλοποιήσω ειχα σκεφτεί το google maps api.
vacilis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αρχικά, έχεις να παρουσιάσεις κάποιο αξιόλογο project ή θες να το πρώτο σου project να είναι κάτι αντίστοιχο του photoshop. Εμενα ετσι μου φαίνεται από αυτό Προσωπικα μπορω να ανταπεξελθω σε πολλες γλωσσες (vb.net,c++,c,java).
defacer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια! Είμαι ένας νεαρός προγραμματιστής, και αναζητώ νεες και φρέσκες ιδέες για ενα νεο project, από σας για κάτι που θα μπορούσα να κάνω και θα ειναι χρήσιμο για πολλούς χρήστες. Προσωπικα μπορω να ανταπεξελθω σε πολλες γλωσσες (vb.net,c++,c,java). Φτιάξε κάτι που να είναι χρήσιμο σε σένα τον ίδιο για να υπάρχει τουλάχιστον ένας χρήστης του προγράμματός σου που εγγυημένα θα μπορεί και θα θέλει να δώσει feedback. Διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι που έστω να πλησιάζει το "χρήσιμο για πολλούς".
zynif Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Φτιάχνοντας κάτι που είναι χρήσιμο σ'εσένα έχεις μεγαλύτερο κίνητρο για δουλειά και λιγότερες πιθανότητες να τα παρατήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα