jimmys98 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εγινε θα το δοκιμασω και θα ξαναποσταρω εαν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Inuyasha nilox δεν είναι ο ανεμιστήρας που πόσταρες ; Έχω τον ακριβώς ίδιο για intake, πολύ καλός, ήσυχος και φθηνός ανεμιστήρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Inuyasha nilox δεν είναι ο ανεμιστήρας που πόσταρες ; Έχω τον ακριβώς ίδιο για intake, πολύ καλός, ήσυχος και φθηνός ανεμιστήρας. Ενας NZXT απο ενα παλιο κουτι ειναι ,δεν εχω ιδεα για τα χαρακτηρηστικα του τον βρηκα να καθετε και ηταν τελειως για να εξηγησω στο παιδι τι ακριβως να κανει μηπως και διωρθωσει το θεμα του θορυβου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ναι κατάλαβα, πάντως είναι ολόιδιος με τον nilox μου, που έκανε 3 ευρώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα