condemned Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πιεσε λιγο το cpu με ενα prime και αν δεις οτι ανεβαινει πολυ γρηγορα σταματα το οποτε θα ξερεις οτι κατι παιζει με την ψυκτρα.Σε idle δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι η ψυκτρα ή ιος που μετα απο format ειναι και λιγο δυσκολο να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πιστευω οτι φταιει καποιος driver. Δεν μπορει στα καλα καθουμενα να ανεβαζει θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Συμφωνα με αυτα που βλεπω τελικα ή κακος driver ή ιος με το που ανοιγω το pc εχει 15% και 1.5gb ram δεσμευμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν μπορείς δώσε μας ένα full screenshot από task manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 τα παντα κλειστα ειναι την στιγμη μου εβγαλα την φωτο στανταρ ιο εχω αλλα δε μπορω να το βρω.Εχω τρεξει malwarebytes kai rogue killer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε bitdefender http://www.bitdefender.com/solutions/free.html Και διάβασε και αυτό http://www.techradar.com/news/computing/pc/15-task-manager-tips-for-a-faster-pc-649623 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τι προγραματα τρεχουν στο startup? (στην αναζητηση γραψε msconfig και πανε στην καρτελα εκκινηση ) λογικο ειναι μολις τον ανοιγεις τα πρωτα λεπτα να δουλευει ο επεξεργαστης μιας και φορτωνουν προγραματα/υπηρεσιες τον windows , οπως επισης η χρηση της μνημης λογικη την βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μήπως έχεις το APP CENTER της Gigabyte; Αν ναι κανε ένα Quit και δες ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αφου εχεις κανει προσφατα format κανε ξανα και μην ταλαιπωρας το μυαλο σ....μετα ελενχεις και περνας ενα ενα τα driver (τα τελευταια). Οσο για την χρηση δεν μου φαινεται λογικη. Και η ραμ ποτε σε idle δεν εχω πανω απκ 1.5-2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 τελικα νομιζω βρηκα τι φτεει ενα προγραμμα που ειχα σαν speedtest ανοιγε,την εκλεισα απο το σταρτ υπ εκανα επανεκκίνηση και ολα κομπλε cpu usage 2-3% και ραμ 2gb,τωρα θερμοκρασια εχω κοντα στους 50 με θερμοκρασια δωματιου 26 βαθμους το catalyst control center να το εχω να ανοιγει μαζι με το pc ή δεν μου προσφερει κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 50 idle; Idle θα έπρεπε να είναι από 35-40max βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 εβγαλα ξαναπερασα την ψυκτρα τα κουμποσα ολα ξανα προσεκτικα ενα ενα,εβαλα και το βιτδεφενδερ και πλεον εχω 38 σε ιδλε πιστευω ηρθε σε φυσιολογικα επιπεδα,δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε αλλα βλεπω οτι εστρωσε το pc pantos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mindworm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πολύ καλά νέα! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Με τις θερμοκρασιες στο pc ειμαι αρκετα προσεκτικος προσπαθω να τις εχω οσο χαμηλοτερα γινεται και τις παρακολουθω συνεχως σε σημειο ψυχωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 μετα απο μια ωρα cs go δεν ξεπερασε τους 45 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα