Προς το περιεχόμενο

Υψηλες θερμοκρασιες μετα απο φορματ

jimmys98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιεσε λιγο το cpu με ενα prime και αν δεις οτι ανεβαινει πολυ γρηγορα σταματα το οποτε θα ξερεις οτι κατι παιζει με την ψυκτρα.Σε idle δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι η ψυκτρα ή ιος που μετα απο format ειναι και λιγο δυσκολο να εχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Τι προγραματα τρεχουν στο startup? (στην αναζητηση γραψε msconfig και πανε στην καρτελα εκκινηση ) λογικο ειναι μολις τον ανοιγεις τα πρωτα λεπτα να δουλευει ο επεξεργαστης μιας και φορτωνουν προγραματα/υπηρεσιες τον windows , οπως επισης η χρηση της μνημης λογικη την βλεπω

Αφου εχεις κανει προσφατα format κανε ξανα και μην ταλαιπωρας το μυαλο σ....μετα ελενχεις και περνας ενα ενα τα driver (τα τελευταια). Οσο για την χρηση δεν μου φαινεται λογικη. Και η ραμ ποτε σε idle δεν εχω πανω απκ 1.5-2gb

τελικα νομιζω βρηκα τι φτεει ενα προγραμμα που ειχα σαν speedtest ανοιγε,την εκλεισα απο το σταρτ υπ εκανα επανεκκίνηση και ολα κομπλε cpu usage 2-3% και ραμ 2gb,τωρα θερμοκρασια εχω κοντα στους 50 με θερμοκρασια δωματιου 26 βαθμους 

το catalyst control center να το εχω να ανοιγει μαζι με το pc ή δεν μου προσφερει κατι;

εβγαλα ξαναπερασα την ψυκτρα τα κουμποσα ολα ξανα προσεκτικα ενα ενα,εβαλα και το βιτδεφενδερ και πλεον εχω 38 σε ιδλε πιστευω ηρθε σε φυσιολογικα επιπεδα,δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε αλλα βλεπω οτι εστρωσε το pc pantos

• Like 2

Με τις θερμοκρασιες στο pc ειμαι αρκετα προσεκτικος προσπαθω να τις εχω οσο χαμηλοτερα γινεται και τις παρακολουθω συνεχως σε σημειο ψυχωσης:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...