Προς το περιεχόμενο

Υψηλες θερμοκρασιες μετα απο φορματ

jimmys98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και παλι,για μια ακομη φορα προβλημα με θερμοκρασιες.Το συστημα αποτελειται απο:

intel core i5 4690k

Gigabyte z97 gaming3

kingston hyper x savage 8gb

thermaltake smart se 630

gigabyte 7950 windforce 3x

Thermaltake NIC 5

Μετα απο φορματ και εγκατασταση ολων των drivers,εγκαθιστω και το hw monitor και βλεπω cpu value 60 βαθμοι.Ολοι οι ανεμιστηρες σε performance mode

Δεν ξερω εαν οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες διοτι ειναι και καλοκαιρι στο δωματιο εχει καμια 27 βαθμους μπορει κ παραπανω.

Εννοειται πως ετραξα malwarebytes roguekiller kai adwcleaner κανενα δε βρηκε τιποτα.

Διαταξη ανεμιστηρων. ενας βαζει κρυο αερα απο μπροστα,το cpu cooler σε διαταξη push-pull τραβαει κρυο απο μπροστα και τον σπρωνει πισω οπου ειναι ενα αλλο φαν και τον στελνει εξω,Και ενα ανεμιστηρακι που ειναι στην καρτα γραφικων το εχω να βαζει αερα σε χαμηλες στροφες ομως.

Σημειωση:ετρεξα ξανα rogue killer και βρηκε 3registry file π ειναι πιθανα για malware

Σημειωση 2:το svchost.exe χρησιμοποιει το 10% του cpu και σχεδον 1gb ram ξερει κανεις τι ειναι αυτο;

Αυτη ειναι η διαταξη των φαν μου

post-242539-0-61284400-1438964160_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν εβαλα τα 10,ειχα τα 8 εβαλα τα 10 δεν μου αρεσαν και τελικα εβαλα τα 7.Ξερεις κανενα αλλο;Το κουτι παντως δεν μου φαινεται να ειναι τοσο ζεστο οσο λεν οι θερμοκρασιες.Ολα αυτα που σου λεω εμφανιστηκαν με τα 7αρια

Έχεις καθαρίσει cooler; Επίσης άλλαξε και πάστα μήπως έχει ξεραθεί. Αν δεν μπορείς πες σε κάποιον γνωστό σου που ξέρει να το κάνει, δουλειά 10-15 λεπτών είναι.

Η ψυκτρα εχει 3 μερες που την περασα,τσεκαρα εαν παταει καλα ξανα ολα μου φαινονται κομπλε.βεβαια λεω να την βγαλω να την καθαρισω και να την ξαναπερασω 

Ναι καθάρισε την και περνά πάλι πάστα, αν δεν δεις διαφορά θα σου πρότεινα να πάρεις μια άλλη πάστα σαν αυτή: http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=12596

Μια χαρά πάστα, τότε απλά καθάρισε αυτή που έβαλες και περνά ξανά νέα. Μήπως έβαλες παραπάνω από όσο πρέπει; 2 σταγόνες είναι αρκετές και την απλώνεις με μια κάρτα(αν θες).

Παω να την ξεναπερασω και ποσταρω οταν εχω νεα

την περασα χαζεψα και λιγο στο νετ και οι θερμοκρασιες ειναι 2-3 βαθμους κατω απο πριν εχω τρελαθει δε μπορω να βρω τι φταίει

μου φαινεται σαν τα heatpipes να ακουμπαν στην περιοχη μεσα στο κυκλακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος

post-242539-0-20310600-1438971501_thumb.png

Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία του κουτιού να δούμε; Επίσης, πλαϊνό fan έχεις; Αν ναι βάλε το να φυσάει προς τα μέσα αέρα. Το αν ακουμπάει στους πυκνωτές δεν νομίζω, διαφορετικά θα είναι μεγάλο σφάλμα της Gigabyte που δεν νομίζω. Τέλος αν σε ενοχλεί τόσο μια λύση είναι μια corsair hydro ή cooler master αν έχεις την οικονομική δυνατότητα στις μέρες μας.

Σημειωση 2:το svchost.exe χρησιμοποιει το 10% του cpu και σχεδον 1gb ram ξερει κανεις τι ειναι αυτο;

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/how-to-fix-svchostexe-errors-and-problems-with-high-cpu-usage/

Ειχα παλια αυτο το προβλημα με ενα πολυμπριζο usb. Και ειχα υψηλες θερμοκρασιες. Προσπαθησε να το διορθωσεις η κανε ξανα φορματ και δες θερμοκρασιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...