Προς το περιεχόμενο

snapdragon 410 8916 vs snapdragon 400 8925

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επιδόσεις έχουν μεγάλη διαφορά γτ εχω δει οτι ο 400 ειναι 32bit και ο 410 64bit...??

αν το λειτουργικο δεν γραφτει για 64βιτ καμια απολυτως διαφορα δεν θα δεις.

Δημοσ.

εννοείς η εφαρμογές για το κινητό η το ίδιο το λογισμικό??? ρωτάω γτ ειμαι ανάμεσα στο samsung A3 και στο lumia 735 αλα λεω να πάω σε WP γτ εχω δοκιμάσει και android και ios..και είπα να κάνω μια αλλαγή και να πάω σε WP..

Δημοσ.

Καμία διαφορά δεν έχει σε αντίθεση με τα δύο κινητά που έχουν μεγάλη. Γενικά όταν μιλάμε για wp τα χαρακτηριστικά δεν παίζουν το ρόλο που φαντάζεσαι. Είναι όπως στο iphone, όχι όπως στo android λόγω της ανωτερότητας των Win σα λειτουργικό.

Δημοσ.

Καμία διαφορά δεν έχει σε αντίθεση με τα δύο κινητά που έχουν μεγάλη. Γενικά όταν μιλάμε για wp τα χαρακτηριστικά δεν παίζουν το ρόλο που φαντάζεσαι. Είναι όπως στο iphone, όχι όπως στo android λόγω της ανωτερότητας των Win σα λειτουργικό.

μονο και μονο που μιλησες για ανωτεροτητα λειτουργικου που κατεχει 3% μεριδιο αγορας κατανοει κανεις οτι η αιτιλογια σου δεν εχει στερεη βαση. το γεγονος οτι στα windows ειναι smooth ειναι επειδη δεν δινονται δικαιωματα σε χρηστη να κανει οτι θελει....

Δημοσ.

μονο και μονο που μιλησες για ανωτεροτητα λειτουργικου που κατεχει 3% μεριδιο αγορας κατανοει κανεις οτι η αιτιλογια σου δεν εχει στερεη βαση. το γεγονος οτι στα windows ειναι smooth ειναι επειδη δεν δινονται δικαιωματα σε χρηστη να κανει οτι θελει....

Όντως αυτός είναι ο ένας λόγος. Ο άλλος είναι η ποιότητα των εφαρμογών του store που δεν έχουν ούτε μία malware, άλλος η ασφάλεια, άλλος τα προσωπικά δεδομένα, άλλος το γεγονός ότι γράφεται για λιγότερες συσκευές και συνδυασμούς hardware άρα είναι περισσότερο optimized και άλλοι πάρα πολλοί λόγοι. Το ποσοστό με την ανωτερότητα τι σχέση έχει;

Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος....τα WP ήταν από την αρχή smoth επειδή είναι καλογραμμένο σαν κώδικας...και επίσης, για ποια δικαιώματα μιλάς ? 

Όντως αυτός είναι ο ένας λόγος. Ο άλλος είναι η ποιότητα των εφαρμογών του store που δεν έχουν ούτε μία malware, άλλος η ασφάλεια, άλλος τα προσωπικά δεδομένα, άλλος το γεγονός ότι γράφεται για λιγότερες συσκευές και συνδυασμούς hardware άρα είναι περισσότερο optimized και άλλοι πάρα πολλοί λόγοι. Το ποσοστό με την ανωτερότητα τι σχέση έχει;

Καμιά σχέση δεν έχει, απλώς είπε να το πετάξει, όπως κάνουν όλοι....

οκ φιλε μου..σε ευχαριστω..

Προσωπικά θα έπερνα το 735, λόγο καλύτερης κάμερας και οθόνης (btw Samsung με 1GB Ram, δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι)

• Like 1
Δημοσ.

θα εμπαινα στον κοπο να σας απαντησω και τους δυο αλλα εχω να κανω με φανατικους οποτε και δεν θα απαντησω καν, το παιδι ρωτησε κατι και ελαβε την απαντηση του, για τα λειτουργικα ωστοσο επειδη δεν εχω κολημα και iphone εχω και android και μπορει και windows mobile πριν απο εσας επιτρεψτε μου να διαφωνω με το ποσο καλα εγιναν τα windows mobile  και το ποσα πραγματα επιτρεπουν τον χρηστη να κανει....

Δημοσ.

θα εμπαινα στον κοπο να σας απαντησω και τους δυο αλλα εχω να κανω με φανατικους οποτε και δεν θα απαντησω καν, το παιδι ρωτησε κατι και ελαβε την απαντηση του, για τα λειτουργικα ωστοσο επειδη δεν εχω κολημα και iphone εχω και android και μπορει και windows mobile πριν απο εσας επιτρεψτε μου να διαφωνω με το ποσο καλα εγιναν τα windows mobile  και το ποσα πραγματα επιτρεπουν τον χρηστη να κανει....

Δηλαδή δεν έχεις wp αλλά έχεις άποψη. Ποιός είναι ο φανατικός;

Δημοσ.

Δηλαδή δεν έχεις wp αλλά έχεις άποψη. Ποιός είναι ο φανατικός;

ξεκινησα με τα windows mobile 6 και εφτασα εως τα windows 7.1 οποτε και τα παρατησα διοτι αφαιρεθηκαν πολλες χρησιμες λειτουργιες για χαριν της ταχυτητας που λες ,για μενα το λειτουργικο εγινε κλειστο και δυσχρηστο,οτιδηποτε δεν ειναι signed ειναι αχρησιμοποιητο, φανταζομαι τωρα σου λυσα τις αποριες,μπορει να εχεις παρομοια ιστορια με μενα  αλλα εγω τα εγκατελειψα νωρις και δεν βλεπω μονο οτι μου αρεσει στο λειτουργικο,οσο για το θεμα του κειμενου εχεις πλατιασει και φυγει εντελως προσπαθοντας να πεισεις για κατι που εσυ θεωρεις τελειο.

Δημοσ.

Δεν το θεωρώ τέλειο αλλά τα 8.1 δεν έχουν καμία σχέση, είναι άλλο λειτουργικό στην ουσία, όχι απλά μια αναβάθμιση. Τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα. Λες ότι το λειτουργικό είναι κλειστό και σε ενοχλεί. Σεβαστό. Εγώ θα σου πω ότι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα καθώς υπάρχει έλεγχος στο store και δεν κυκλοφορεί από σαβούρα έως malware. Το θέμα είναι τι προτεραιότητες βάζει κάποιος: Θέλει να κάνει απλά, γρήγορα και σταθερά τη δουλειά του ή να παίζει με launchers και χιλιάδες άχρηστες εφαρμογές που σβήνει μετά στο δευτερόλεπτο;

Δημοσ.

ρε παιδιά ετσι οποία τα λέτε ειναι σαν το ios που κατα τη γνώμη μου ειναι απίστευτο λειτουργικό (σε αντίθεση με τα iphone) και αυτό το θέμα του ανοιχτού και του κλειστού ειναι θέμα γούτσου....φυσικά και υπάρχουν διαφορές σε κλειστό και ανοιχτό λειτουργικό...και γενικά το android εχει θέμα με malware επειδη ειναι πιο διαδεδομένο λειτουργικό και πιο ανοιχτό...και όπως είπε πιο πανό ο Φιλος τα wp κατέχουν το 3%...αυτό σημαίνει δεν ασχολούνται ακόμα με αυτό το λειτουργικό (στο να το χακαρουν κτλ) αλα και να ασχοληθούν αμα ειναι αρκετά κλειστό λειτουργικό όπως το ios θα ειναι δύσκολο να εχει θέμα...όπως γίνετε και με το ios...

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι: WP>IOS>ANDROID. Η γνώμη του καθενός παντός είναι διαφορετική. Παντός το Android είναι ενα χάλια λειτουργικό. Κάνεις δεν ξερει τι πέρασα μέχρι να πάω σε WP. Το IOS όπως ξέρω δεν είναι και τόσο ασφαλές όσο τα WP λόγω του jailbreak.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...