Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Έχω το Xperia Z3 από τον Οκτώβριο και πριν μια βδομάδα έβαλα την μεριά της κάμερας στο νερό για 20 δευτερόλεπτα (όσο το βίντεο που τράβηξα και μετά από ώρα παρατήρησα υγρασία στο φακό της κάμερας και η οθόνη έσβησε.

Το πήγα για σέρβις εχθές στην OmniTech και έλαβα σήμερα το εξής μήνυμα "Το κόστος της επισκευής είναι 337.75 συν ΦΠA. Επικοινωνήστε μαζί μας αν το αποδέχεστε. Κόστος για αντικατάσταση συσκευής, υγρασία σε όλο το τηλέφωνο, από ΣΠΑ".

Για πιο λόγο να μου αρνηθούν την εγγύηση; Τα καπακια ήταν προφανώς κλειστά αλλιώς το κινητό θα ήταν γεμάτο νερά και το αυτοκόλλητο που έχει στη περιοχή της sim θα είχε αλλάξει χρώμα. Υπάρχει ένα πολύ μικρό σπάσιμο στην μια γωνία αλλά στη εγγύηση λέει ότι η Sony "δεν καλύπτει αστοχία του προϊόντος που οφείλεται σε φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης". Το κινητό δεν σταμάτησε να λειτουργεί από το σπάσιμο αυτό. Το νερό ούτε πήγε κοντά στο σπάσιμο. Ασε που το έχω πλεινει άπειρες φορές από τότε που έπεσε.

Τι λέτε να κάνω;;

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κινητά είναι ανθεκτικά στο Νερό όχι αδιάβροχα, εφόσον το δοκίμασες με δικη σου ευθύνη δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τα κινητά είναι ανθεκτικά στο Νερό όχι αδιάβροχα, εφόσον το δοκίμασες με δικη σου ευθύνη δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

αυτό να το πεις στην sony,wateproof το διαφημίζει και όχι water resistant 

Δημοσ.

Και έχει ποσά βίντεο και εικόνες με το κινητό στο νερό κα τη λάσπη.

Εγώ με δική μου ευθύνη το έβαλα. Αλλά δεν άνοιξε το καπάκι μέσα στο νερό ούτε είχε κάποιο σπάσιμο. Θα τους πάρω τηλ να ρωτήσω γιατί δεν το καλύπτει ή εγγύηση και θα δω.

Εντομεταξυ το "από ΣΠΑ" τι είναι;

Δημοσ.

Δεν πα να διαφημίζει ότι να ναι εταιρείες δυστυχώς έτσι τραβουν το κόσμο μέσω της διαφήμισης... Αν διαβάσεις ομως στα χαρτιά τα < ψιλά γράμματα > αλλά λέει

Δημοσ.

Ε τα έχω διαβάσει. Οταν περνώ κινητο 500 λιρών διαβάζω τα πάντα γι αυτό θεωρώ ότι δικαιούμαι και την εγγύηση. Αλλά τι να κάνουμε?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...