tulipas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυτη είναι η πρώτη λίστα Antutu Capital one Bleacher report Citi mobile Clash of titans Destiny companion app Fandago Feedly Flipboard Hearthstone Messenger MLB at the ball park Msga golf Nook Odeon app Steam Tinder Tumblr Twitter Wikia games guides ZipcarNow
oldnew Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για να καταλαβω, δεν εχω windows 10 phone αλλα εχουν φιλοι. Κατεβαζεις το .apk της κανονικης εφαρμογης android και μπαινει και τρεχει στο win phone?Αν ναι πως γίνεται αυτο, με ποια εφαρμογή, καποιο link? Thanks,
tulipas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 @oldnew Ναι μαν μου. Μπες στο wmpoweruser.com έχει και βιντεο 1
ektor12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 βρε δεν πανε στο διαλο τα win10 λεω εγω.μου τοιναξαν τον εκτυπωτη μου τιναξαν τα ντριβερς της καρτας δεν εμεινε τπτ ορθιο οποιος τα παινευει η΄ασχετος ειναι η΄τα κονομαει ΜΕΤΑ απο ενα 6μηνο μπορει να στρωσουν αλλα τωρα ειναι για τα ΜΠΑΖΑ
tulipas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Επειδή ΕΣΥ είχες θέματα δεν πάει να πει πως είχαμε όλοι μας. Περίμενε ενα 6μηνο η και 6 χρόνια άμα θες εσυ. Άσε μας εμάς με τα 10αρια μας 1
ektor12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 εσπιλωθει η τιμη της πριγκηπησας και προσετρεξεν ο ασπιλος ιπποτης ο οποιος εχει προσδιορησθει σε ποια κατηγορια ανηκει
jazzu4ia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 βρε δεν πανε στο διαλο τα win10 λεω εγω.μου τοιναξαν τον εκτυπωτη μου τιναξαν τα ντριβερς της καρτας δεν εμεινε τπτ ορθιο ...τα χαλιά τα τοίναξαν ή ταφήσαν μέσ την σκόνη ;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 pebkac ftw
Tragic! Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 βρε δεν πανε στο διαλο τα win10 λεω εγω.μου τοιναξαν τον εκτυπωτη μου τιναξαν τα ντριβερς της καρτας δεν εμεινε τπτ ορθιο οποιος τα παινευει η΄ασχετος ειναι η΄τα κονομαει ΜΕΤΑ απο ενα 6μηνο μπορει να στρωσουν αλλα τωρα ειναι για τα ΜΠΑΖΑ Πιο ξεροκέφαλος κι απ τον παππού μου. 2
tulipas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν και το insomnia ακόμα είναι στον κόσμο του και δεν εχει γραψει τίποτα, βγήκε ενα tool που τρέχουν και οι εφαρμογές που έχουν google certification και κατεβάσεις οποία android εφαρμογή θες Free απο το playstore (δηλαδή ακόμα και αυτές που αγοράζεις με λεφτά) Πηγή wmpoweruser LONG LIVE WINDOWS MOBILE 10 1
tulipas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Και επίσης τωρα πέρασαν ολόκληρο το play store στα windows mobile 10 κάποιοι απο xda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα