Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποίος έχει κανονικά windows και μπαίνει από τα διάφορα Apps σε Facebook you tube twitter κλπ και δεν μπαίνει όπως είπε ο φίλος από τον browser.... Γιατί το κάνει ;;; και γιατί παραπονιέται κιόλας??

• Like 1
Δημοσ.

Οποίος έχει κανονικά windows και μπαίνει από τα διάφορα Apps σε Facebook you tube twitter κλπ και δεν μπαίνει όπως είπε ο φίλος από τον browser.... Γιατί το κάνει ;;; και γιατί παραπονιέται κιόλας??

Οποιος δεν εχει τι να κανει , ας βρει αλλο hobi απο το να ποσταρει ανουσια ποστ στο νετ.

Λες να ειναι ιδια η εμπειρία χρησης δουλευοντας με αφη σε οθονη αφης utube σε σελιδα? Πρεπει να σε διεφωτισω, δε μπορεις να το καταλαβεις μονος σου,  οτι δεν φτιάχτηκε γι αυτο, και πολλες επιλογες σχεδον δεν μπορεις καν να τις επιλεξεις χωρις ποντικι?

Λες ολοι αυτοι που φτιαχνουν εφαρμογές utube για windows 8 να μην εχουν τι να κανουν στη ζωη τους? Μ αρεσει που παιρνεις και υφος να μας την πεις λεγοντας μια ανοησία.

Μηπως και τα παιχνιδια να τα παιξουμε μεσω web interface, οπότε ειναι αχρηστο και το θέμα του threat?

Εννοείται οτι μπαίνουμε και από σελίδα στο utube, αλλα πολλες φορες θες την εφαρμογή.

Φιλε Yngwie.. thanks. To tubecast καλο ειναι. Με ενα μειονέκτημα δε θυμαται ποια βιντεο εχεις δει ωστε να στο επισημαινει. Το metrotube δε το δοκιμασα καθώς ειναι paid, και ως γνωστον οι καρτες εχουν μπλοκαρει, αλλα και δεν ξέρω αν θελω να πληρωσω για εφαρμογή που στο android  ειναι τσαμπα..

Δημοσ.

Οποιος δεν εχει τι να κανει , ας βρει αλλο hobi απο το να ποσταρει ανουσια ποστ στο νετ.

Λες να ειναι ιδια η εμπειρία χρησης δουλευοντας με αφη σε οθονη αφης utube σε σελιδα? Πρεπει να σε διεφωτισω, δε μπορεις να το καταλαβεις μονος σου,  οτι δεν φτιάχτηκε γι αυτο, και πολλες επιλογες σχεδον δεν μπορεις καν να τις επιλεξεις χωρις ποντικι?

Λες ολοι αυτοι που φτιαχνουν εφαρμογές utube για windows 8 να μην εχουν τι να κανουν στη ζωη τους? Μ αρεσει που παιρνεις και υφος να μας την πεις λεγοντας μια ανοησία.

Μηπως και τα παιχνιδια να τα παιξουμε μεσω web interface, οπότε ειναι αχρηστο και το θέμα του threat?

Εννοείται οτι μπαίνουμε και από σελίδα στο utube, αλλα πολλες φορες θες την εφαρμογή.

Φιλε Yngwie.. thanks. To tubecast καλο ειναι. Με ενα μειονέκτημα δε θυμαται ποια βιντεο εχεις δει ωστε να στο επισημαινει. Το metrotube δε το δοκιμασα καθώς ειναι paid, και ως γνωστον οι καρτες εχουν μπλοκαρει, αλλα και δεν ξέρω αν θελω να πληρωσω για εφαρμογή που στο android  ειναι τσαμπα..

Από το να ψάχνεσαι σε τρίτους καλύτερα είναι,τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ στο δικό μου win10 tablet.

Δημοσ.

Tο Metrotube btw δεν θέλει πληρωμή. Το κατεβάζεις για δοκιμή κ αν θέλεις αργότερα, συνεισφέρεις.

Σαν το "Συναυλία με προαιρετική πληρωμή", πάνε διασκεδάζουν/τρώνε/πίνουν/γαμάνε άμα λάχει και δεν αφήνουν ούτε 1 ευρώ ρε συ Τεο.

Ούτε 1 ευρώ!

• Like 1
Δημοσ.

Για πες κανέναν να κατεβάσω τότε, γιατί οτι εχω κατεβάσει μέχρι τωρα είναι για τον φουτσο σε σχεση με τον original της Google που έχω στο android .. Ασε που ενας που εχω τωρα εγκατεστημένος, ο metrotube ,δε δουλεύει καν εδω και μερες γιατι κατι αλλαξε η Google λεει..

Surface pro 2, 10ρια win..

Όπως είπε ο φίλος απο κάτω. Επίσης στο Mytube! τα κατεβάζεις και αποθηκεύονται στο φάκελο βίντεο για να τα βλέπεις κιόλας.

Metrotube, Tubecast, Mytube τα κορυφαία για μένα.

Δημοσ.

εγώ πάντως που στο tablet δεν είχα κατεβάσει την εφαρμογή youtube και βαριόμουν για να δω ένα βιντεάκι προχτές μια χαρά έπαιξε απο browser google chrome...... 

η ms κοιτάει πως να καλύψει το μέγα μειονέκτημα της,τις εφαρμογές και καλά κάνει.

Δημοσ.

Πολύ καλή υλοποίηση ουσιαστικά η Objective-C αποκτά πρόσβαση σε όλο το windows API και γίνεται γλώσσα ισότιμη με τις άλλες στην Universal πλατφόρμα. Εχουν εξομοιώσει σχεδόν όλο το UIKit αλλά θα μπορείς να προσθέτεις και xaml controls άρα δεν χάνεις σε δυνατότητες.

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις κανενα internet browser που να ειναι full screen? Αν υπαρχει.. Ειμαι στα win10 οποτε δεν γινεται με τον internet explorer οπως στα 8.1

Δημοσ.

Ειναι πλέον στο χέρι τον προγραμματιστών αν θέλουν να περάσουν τις εφαρμογές τους στα windows τι άλλο να κάνει η Microsoft το έχει τερματίσει πλέον

Δημοσ.

Βασικά πλέον αν δεν θέλουν άπλα της κατεβάζουμε και τις περνάμε @thanoik34 αρκεί να μην χρησιμοποιούν google play services.

Για να δούμε τι προτιμούν να τις μεταφέρουν και στο Wm η να τις κατεβάζουμε παράνομα;

Ήδη η πρώτη λίστα με android εφαρμογές που τρέχουν καλά στα wm βγήκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...