TRELOGAYROS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλησπερα θελω την βοηθεια σας εχω ενα turbox m765s με cpu intel celeron 575 και θελω να του βαλω εναν διπυρηνο εχετε να μου προτεινετε κατι ;
GCMH Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Έχω τον ίδιο φορητό (clevo έτσι; ). Είχα πάνω τον T2390 και είχα κάνει μια έρευνα αγοράς, τότε πριν από δύομισι χρόνια περίπου. Μπορεί να πάρει τους Τ8100,Τ8300,Τ9300 και Τ9500 (όλοι διπύρηνοι και με Core2 αρχιτεκτονική, ο δικός σου με Core)... Κατέληξα στον Τ8300, 30 ευρώ τότε από ebay.com και με καλά χαρακτηριστικά. Νομίζω πως προς τα εκεί πρέπει να ψάξεις. Κάποια διαφορά, πάντως, από την αλλαγή είδα. Του βαλα και έναν μικρό SSD και ο μηχανικός πήρε τη θέση του DVD. Χρησιμοποίησε την σελίδα της Intel για να κάνεις συγκρίσεις. Για να ξέρεις ο επεξεργαστής έχει για socket την PPGA478, δεν νομίζω όμως το BIOS να υποστηρίζει όλους τους PPGA478. Συμβουλέψου και το εγχειρίδιο του, νομίζω αναφέρει τι επεξεργαστές υποστηρίζει η μητρική.
TRELOGAYROS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Έχω τον ίδιο φορητό (clevo έτσι; ). Είχα πάνω τον T2390 και είχα κάνει μια έρευνα αγοράς, τότε πριν από δύομισι χρόνια περίπου. Μπορεί να πάρει τους Τ8100,Τ8300,Τ9300 και Τ9500 (όλοι διπύρηνοι και με Core2 αρχιτεκτονική, ο δικός σου με Core)... Κατέληξα στον Τ8300, 30 ευρώ τότε από ebay.com και με καλά χαρακτηριστικά. Νομίζω πως προς τα εκεί πρέπει να ψάξεις. Κάποια διαφορά, πάντως, από την αλλαγή είδα. Του βαλα και έναν μικρό SSD και ο μηχανικός πήρε τη θέση του DVD. Χρησιμοποίησε την σελίδα της Intel για να κάνεις συγκρίσεις. Για να ξέρεις ο επεξεργαστής έχει για socket την PPGA478, δεν νομίζω όμως το BIOS να υποστηρίζει όλους τους PPGA478. Συμβουλέψου και το εγχειρίδιο του, νομίζω αναφέρει τι επεξεργαστές υποστηρίζει η μητρική. και εγω εκανα μια σχετικη ερευνα αλλα εχω μπερδευτει με ολα αυτα :να πω οτι εχει socket PPGA478 με λιθογραφια 65nm kai FSB 667mhz αυτα μου δειχνει το cpuz α και οσο για εγχειριδιο δεν εχω τον αγορασα μεταχειρισμενο πριν κανα χρονο αλλα την πατησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα