Silenzio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 http://www.daskalemata.gr/web-browsers-help/mozilla-firefox-help/installed-firefox-version.html 1
jmirko15 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Χρησιμοποιω firefox απο ...παντα. Διαβαζω τελευταια σε πολλα post πως ο firefox εχει γενικα ξεπεραστει. Μηπως να αρχιζω να σκεφτομαι μεταβαση σε chrome σιγα σιγα; Αφού το λένε σε post έτσι θα είναι..
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Χρησιμοποιω firefox απο ...παντα. Διαβαζω τελευταια σε πολλα post πως ο firefox εχει γενικα ξεπεραστει. Μηπως να αρχιζω να σκεφτομαι μεταβαση σε chrome σιγα σιγα; Εγω ξεπερναω τα post που λενε οτι ο Firefox εχει ξεπεραστει. 1
Losser Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Με firefox πάτησα σε ενα λινκ που έλεγε "μην πατήσεις εδώ", μέσα σε 3 δευτερόλεπτα (λόγω τρελού upload της forthnet) μου έκλεψαν το αρχείο Emmanuelle.avi, βρήκα στον κάδο ανακύκλωσης ένα κρυπτογραφημένο αρχείο .dat, με τις μεταπτυχιακές μου γνώσεις το αποκρυπτογράφησα, βρήκα μια ip, την χτύπησα, και βγήκε μια σελίδα που έγραφε, αν δεν χρησιμοποιούσες firefox δεν θα έχανες το αρχείο... 1
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ευχομαι ποτέ. Και ειμαι χρηστης Chrome. και εγω ειμαι φυσικα! χρηστης Chrome
NEFTIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Γιατι ρε? Θα φοβηθουμε να κραξουμε τον firefox? Απεκτησε περισσοτερες και μεγαλυτερες τρυπες απο την Αλεξανδρατου απο τοτε που την ειδαν μετοχοι εκει στη mozilla. Ναι καποτε ηταν διαμαντακι. Οχι πλεον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καθε μερα γουσταρω τον Edge και περισσοτερο. Chrome σιγα σιγα μπαινει στην ακρη
Neo106 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Απο τις λιγες εταιριες η Mozilla που σεβεται την ιδιωτικοτητα του χρηστη.Και σε ενα σοβαρο κενο ασφαλειας σας ειπε να κατεβασετε ενα update 5MB, αυτο σας πειραξε? Chrome-> google ρουφιανος και Edge ακομα χωρις addons. Τουλαχιστον καντε μια χαρη στον εαυτο σας και αντι για chrome βαλτε srware iron, η καποιον αλλον chromium based, σιγουρα οχι chrome. 1
z@xos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ εμμένω Opera; δουλέυω και λίγο Firefox αλλά μάλλον είναι συνήθεια
21century Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του...
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του... καλα εκανες. θα σου κλεινε το σπιτι. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Με firefox πάτησα σε ενα λινκ που έλεγε "μην πατήσεις εδώ", μέσα σε 3 δευτερόλεπτα (λόγω τρελού upload της forthnet) μου έκλεψαν το αρχείο Emmanuelle.avi, βρήκα στον κάδο ανακύκλωσης ένα κρυπτογραφημένο αρχείο .dat, με τις μεταπτυχιακές μου γνώσεις το αποκρυπτογράφησα, βρήκα μια ip, την χτύπησα, και βγήκε μια σελίδα που έγραφε, αν δεν χρησιμοποιούσες firefox δεν θα έχανες το αρχείο... Ρε την κορη μου θα σε σφαξω στο γονατο!
Tragic! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μόνο εγώ εμμένω Opera; δουλέυω και λίγο Firefox αλλά μάλλον είναι συνήθεια Την ίδια απορία είχα και εγώ αλλά μπα, 2 ήμαστε τελικά.
Galaxia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Όσο περνά ο καιρός, όλο και περισσότερο πείθομαι για την υπεροχή του Chrome
jmirko15 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Σαν να αυξάνονται τα bot comments εδώ γύρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα