Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Γεννημένος το 1999 και φοβάται μην χάσει προσωπικά δεδομένα άσε μας παιδάκι μου!!! Ξερεις εσύ!!! Ναι, ειμαι γεννημενος το 1999 και γραφτηκα στο insomnia το 2003, οντας 4 χρονων. Αναρωτιεμαι ποιος ξερει, εγω ή εσυ. Ρητορικη η ερωτηση. "Use the logic Luke" Btw, το δικαιωμα στην ιδιωτικοτητα δεν εχει ηλικια. Ειτε 5, ειτε 15, ειτε 75, παραμενει αμεταβλητο. Εαν εσυ θελεις να το αποβαλλεις, κανενα προβλημα. Δεν σημαινει ομως οτι ολοι οι υπολοιποι οφειλουν να σε ακολουθησουν στην λανθασμενη αποφαση σου. 11
Makis38 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πετάχτηκαν chrome & mozilla, είμαστε με edge και προς το παρόν μια χαρά...
jmirko15 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πετάχτηκαν chrome & mozilla, είμαστε με edge και προς το παρόν μια χαρά... Πετάς κάτι σταθερό για κάτι που είναι σε alpha (beta) φάση;
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ποτε θα δουμε αυτον τον τιτλο (FIREFOX=RIP) 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ποτε θα δουμε αυτον τον τιτλο (FIREFOX=RIP) Ευχομαι ποτέ. Και ειμαι χρηστης Chrome. 8
koutsis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όντως ο edge πολύ ομορφος και γρήγορος. Θελει όμως δουλειά ακόμα για να φτάσει firefox σε παραμετροποίηση και δυνατότητες πρόσθετων. Παρεμπιπτόντως δεν εχω καταφέρει να βαλω aadblock,ξερει κανείς κάτι?
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πετάχτηκαν chrome & mozilla, είμαστε με edge και προς το παρόν μια χαρά... Microsoft EDGE Ειναι παρομοιο με εναν Internet Exploert
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μας τα εχει ζαλησει ο φιρεφοξι αντε μην ξαναγυρισω στον οπερα ντελα κρομιουμ... Έχω εγώ opera, δεν αξίζει, εχτές τον άνοιξα, μετά κοιτούσα τα process και έβλεπα 4-5 διεργασίες από το opera.exe. 1
JohnyFire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Έχω εγώ opera, δεν αξίζει, εχτές τον άνοιξα, μετά κοιτούσα τα process και έβλεπα 4-5 διεργασίες από το opera.exe. οντως μαμακια ειναι ακομα και ο καινουριος....πισω στα ιδια τι να κανουμε... χαχαα
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πετάχτηκαν chrome & edge, είμαστε με firefox και προς το παρόν μια χαρά... Fixed 3
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 οντως μαμακια ειναι ακομα και ο καινουριος....πισω στα ιδια τι να κανουμε... χαχαα Εδώ έχουν βάλει default setting αυτό το mini proxy, είχα φάει ban από forum γιατί με πέρασαν clone. 1
Makis38 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εεεεε..... Έστω και σε beta μορφή...το τι έχω τραβήξει με chrome που τον δούλευα από το 2009...edge λέμε...all time classic...δεν ξέρει η Microsoft;...
crom261 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Χρησιμοποιω firefox απο ...παντα. Διαβαζω τελευταια σε πολλα post πως ο firefox εχει γενικα ξεπεραστει. Μηπως να αρχιζω να σκεφτομαι μεταβαση σε chrome σιγα σιγα;
johnniebgood Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Που κατεβάζει κάποιος την 39.0.3 ;; Στα προγράμματα και δυνατότητες μου λέει πως έχω την 39.0 και στο σάιτ της Mozzilla λέει πως έχω την τελευταία έκδοση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα