Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γεννημένος το 1999 και φοβάται μην χάσει προσωπικά δεδομένα άσε μας παιδάκι μου!!!

Ξερεις εσύ!!!

Ναι, ειμαι γεννημενος το 1999 και γραφτηκα στο insomnia το 2003, οντας 4 χρονων.

Αναρωτιεμαι ποιος ξερει, εγω ή εσυ. Ρητορικη η ερωτηση.

"Use the logic Luke"

Btw, το δικαιωμα στην ιδιωτικοτητα δεν εχει ηλικια. Ειτε 5, ειτε 15, ειτε 75, παραμενει αμεταβλητο.

Εαν εσυ θελεις να το αποβαλλεις, κανενα προβλημα. Δεν σημαινει ομως οτι ολοι οι υπολοιποι οφειλουν να σε ακολουθησουν στην λανθασμενη αποφαση σου.

• Like 11
Δημοσ.

Πετάχτηκαν chrome & mozilla, είμαστε με edge και προς το παρόν μια χαρά...

Πετάς κάτι σταθερό για κάτι που είναι σε alpha (beta) φάση;

Δημοσ.

Όντως ο edge πολύ ομορφος και γρήγορος.

Θελει όμως δουλειά ακόμα για να φτάσει firefox σε παραμετροποίηση και δυνατότητες πρόσθετων.

Παρεμπιπτόντως δεν εχω καταφέρει να βαλω aadblock,ξερει κανείς κάτι?

Δημοσ.

μας τα εχει ζαλησει ο φιρεφοξι αντε μην ξαναγυρισω στον οπερα ντελα κρομιουμ... :P

Έχω εγώ opera, δεν αξίζει, εχτές τον άνοιξα, μετά κοιτούσα τα process και έβλεπα 4-5 διεργασίες από το opera.exe.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω εγώ opera, δεν αξίζει, εχτές τον άνοιξα, μετά κοιτούσα τα process και έβλεπα 4-5 διεργασίες από το opera.exe.

οντως μαμακια ειναι ακομα και ο καινουριος....πισω στα ιδια τι να κανουμε... χαχαα

Δημοσ.

οντως μαμακια ειναι ακομα και ο καινουριος....πισω στα ιδια τι να κανουμε... χαχαα

Εδώ έχουν βάλει default setting αυτό το mini proxy, είχα φάει ban από forum γιατί με πέρασαν clone.

• Like 1
Δημοσ.

εεεεε.....

Έστω και σε beta μορφή...το τι έχω τραβήξει με chrome που τον δούλευα από το 2009...edge λέμε...all time classic...δεν ξέρει η Microsoft;... :P

Δημοσ.

Χρησιμοποιω firefox απο ...παντα.

Διαβαζω τελευταια σε πολλα post πως ο firefox εχει γενικα ξεπεραστει.

Μηπως να αρχιζω να σκεφτομαι μεταβαση σε chrome σιγα σιγα;

Δημοσ.

Που κατεβάζει κάποιος την 39.0.3 ;; Στα προγράμματα και δυνατότητες μου λέει πως έχω την 39.0 και στο σάιτ της Mozzilla λέει πως έχω την τελευταία έκδοση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...