DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το Cambridge CPE τυπικά είναι valid for life http://www.cambridgeforlife.org/content.php?id=175&lang=1 Εκτός αν χάσεις το "χαρτί" , οπότε μετά από 10 χρόνια δε σου βγάζουν αντίτυπο από το βρετανικό (εκ πείρας)
eidikos33 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 το city and guilds δώσε έχω ακούσει καλά λόγια.
FireKiller Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 έχω πάρει κι το lower αλλά και το proficiency του michigan κι έχω κάνει αρκετά χρόνια φροντιστήριο καθώς κι 2μιση χρόνια ιδιαίτερα.Για Ελλάδα καλό είναι να έχεις τα συγκεκριμένα πτυχία μιας και είναι γνωστά σε όλους... για εξωτερικό μιας κι αρκετοί δεν ξέρουν κάν τι είναι αυτά τα πτυχία θα σε κρίνουν με βάση το αν μπορείς να μιλήσεις στο επίπεδο που αυτοί θέλουν ή θα περάσεις εξετάσεις σαν extra του interview. Για εμένα είναι άχρηστα (σαν χαρτιά εκτός χώρας) αλλά σαν γνώσεις βοηθάνε μιας κι έχουν ένα χ επίπεδο απαιτήσεων (που στις επικυρώνουν). Feel free to hate me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα