Chocobo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 α ωραία εκεί που είχαμε μόνο στο χώρο του σινεμά τυπάδες που έβλεπαν τα ΄΄κρυφά μηνύματα΄΄ στην ταινία και τις σουρεαλιστικές μπουρδοκλανιές τώρα εμφανίστηκαν και στο χώρο του gaming...Λες να είναι οι ίδιοι :S ....Σορρυ μάγκες αλλά το παιχνίδι είναι σκάρτο και βαρετό..Αν μπορεί να το πει κανείς παιχνίδι γιατί με μιαμισι ώρα gameplay δεν πα να έχει χίλια άχρηστα μυστικά δεν αξίζει.αν η τιμή του ήταν στο 3ευρω το συζητάμε.Και πάλι όμως ανούσιο plot και βαρετό gameplay.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ta3ideftis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Το παιχνίδι ανήκει σε μια άλλη κατηγορία πραγματικά! Νομίζω ότι δίνει νόημα στην κονσόλα και ξεφεύγει αρκετά από τα βαρετά ξυλομπούνια που έχουν κατακλύσει τη μερίδα του λέοντος! Το soundtrack είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η ατμόσφαιρά του, μαγική. Ισχύει ότι η διάρκεια είναι λίγη, αλλά αυτό που σου αφήνει στο τέλος είναι μια μοναδική ηρεμία και εγκεφαλική ξεκούραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Επί των πρακτικών θεμάτων, γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοχοι της ψηφιακής έκδοσης του για PS3 κατεβάζουμε ή κατοχυρώνουμε το δικαίωμα να το κατεβάσουμε δωρεάν όταν αποκτήσουμε PS4; αν ο τιτλος υποστηριζει cross-buy, απλα μπαινεις στο psn οταν παρεις ps4 (με τον ιδιο λογαριασμο με τον οποιο το αγορασες στο ps3) και θα δεις το κουμπακι download αντι για buy. (απο οτι βλεπω στο psn ο τιτλος υποστηριζει cross-buy) σχετικα με την τιμη του τιτλου, και εγω την θεωρω λιγο τσιμπημενη αλλα οταν indie τιτλοι στυλ Hotline Miami δινονται στα 15 ευρω, ειναι λογικο ενας τοσο προσεγμενος τιτλος (τεχνολογικα παντα) να δινεται εκει κοντα. (14.99€ είναι η τιμη του, όχι 20€) και δεν περιλαμβανει κρυφα μηνυματα ή οτιδηποτε άλλο! είναι απλά ένα παιχνιδι διαφορετικο απο τα άλλα. όπως ήταν καποτε το Fluid (ποιος το θυμαται στο psone?), το Flow, όπως ειναι Open World τιτλοι που ναι μεν εχουν αποστολες αλλα αν θες περνας την ωρα σου περα δωθε, δεν χρειαζεται ολη την ωρα να πυροβολας, καποια στιγμη θες κατι πιο ηρεμο. και το MGS Ground Zeroes μιαμιση ωρα παιχνιδι ειναι αλλα 20 ευρω κοστιζει (το σωζει λιιιιιιγο το οτι εχει replayability λογο πολλων κινησεων). ή το 20 λεπτων παιχνίδι Titan Souls που είναι στην ίδια τιμή με το Journey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr3sp0 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 αν ο τιτλος υποστηριζει cross-buy, απλα μπαινεις στο psn οταν παρεις ps4 (με τον ιδιο λογαριασμο με τον οποιο το αγορασες στο ps3) και θα δεις το κουμπακι download αντι για buy. (απο οτι βλεπω στο psn ο τιτλος υποστηριζει cross-buy) σχετικα με την τιμη του τιτλου, και εγω την θεωρω λιγο τσιμπημενη αλλα οταν indie τιτλοι στυλ Hotline Miami δινονται στα 15 ευρω, ειναι λογικο ενας τοσο προσεγμενος τιτλος (τεχνολογικα παντα) να δινεται εκει κοντα. (14.99€ είναι η τιμη του, όχι 20€) και δεν περιλαμβανει κρυφα μηνυματα ή οτιδηποτε άλλο! είναι απλά ένα παιχνιδι διαφορετικο απο τα άλλα. όπως ήταν καποτε το Fluid (ποιος το θυμαται στο psone?), το Flow, όπως ειναι Open World τιτλοι που ναι μεν εχουν αποστολες αλλα αν θες περνας την ωρα σου περα δωθε, δεν χρειαζεται ολη την ωρα να πυροβολας, καποια στιγμη θες κατι πιο ηρεμο. και το MGS Ground Zeroes μιαμιση ωρα παιχνιδι ειναι αλλα 20 ευρω κοστιζει (το σωζει λιιιιιιγο το οτι εχει replayability λογο πολλων κινησεων). ή το 20 λεπτων παιχνίδι Titan Souls που είναι στην ίδια τιμή με το Journey. Ακριβώς! Και σε τελική ανάλυση, δεν είναι για όλους. Τι να κάνουμε τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 α ωραία εκεί που είχαμε μόνο στο χώρο του σινεμά τυπάδες που έβλεπαν τα ΄΄κρυφά μηνύματα΄΄ στην ταινία και τις σουρεαλιστικές μπουρδοκλανιές τώρα εμφανίστηκαν και στο χώρο του gaming...Λες να είναι οι ίδιοι :S ....Σορρυ μάγκες αλλά το παιχνίδι είναι σκάρτο και βαρετό..Αν μπορεί να το πει κανείς παιχνίδι γιατί με μιαμισι ώρα gameplay δεν πα να έχει χίλια άχρηστα μυστικά δεν αξίζει.αν η τιμή του ήταν στο 3ευρω το συζητάμε.Και πάλι όμως ανούσιο plot και βαρετό gameplay.. δεν είναι όλοι ίδιοι,εμένα μου έφερε χασμουρητό 10λέπτου όταν είδα το trailer αλλά σε κάποιους αρέσει,θα συμφωνήσω ότι 1.5 ώρα gameplay είναι πολύ λίγο. σκέφτομαι όμως για αυπνίες πόσο κόσμο θα βοήθαγε αν έπαιζες κανα τέταρτο πριν κοιμηθείς θα σου μείνει το sixaxis στα χέρια και θα ξεραθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 δεν είναι όλοι ίδιοι,εμένα μου έφερε χασμουρητό 10λέπτου όταν είδα το trailer αλλά σε κάποιους αρέσει,θα συμφωνήσω ότι 1.5 ώρα gameplay είναι πολύ λίγο. σκέφτομαι όμως για αυπνίες πόσο κόσμο θα βοήθαγε αν έπαιζες κανα τέταρτο πριν κοιμηθείς θα σου μείνει το sixaxis στα χέρια και θα ξεραθείς. μα και μένα μου αρέσει αλλά απο μια πιο καλητεχνική άποψη,σαν τοπία,μουσική,χρώματα κλπ,Σαν videogame όχι,το βρίσκω απίστευτα ανούσιο και καθόλου ''challenging'' τώρα που λες για ύπνο θυμάμαι παλιά είχα ένα τέτοιο παιχνίδι στο PSX σε ένα demo το Κurushi,έπαιζα 10 λεπτα και μετά ξερός για 12ωρα :'D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πραγματικά καταπληκτική εμπειρία , τρομερά συναισθήματα , δίνει μπολικη τροφή για σκέψη .Σίγουρα δεν είναι CoD , ούτε AC . Σίγουρα δεν είναι για όλους . Το παιχνίδι το έπαιξα πριν 2 χρόνια περίπου . Συνάδει απόλυτα και ενδεχομένως να εχει εμπνευστεί από το Call to Adventure του Cambell , μιας όπως το ερμηνευω εγώ ακολουθεί όλα τα στάδια . Αξέχαστη εμπειρία πραγματικά , πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι gamers αυτό . Τέτοιοι τίτλοι θα πάνε την βιομηχανία μπροστά και θα σταματήσουν την προκατάληψη απέναντι στους gamers . Να σημειωσω οτι είμαι casual gamer αλλά περήφανος που έδωσα ενα 15ρι για 1μιση ώρα gameplay παρά να έδινα τα ίδια για να πυροβόλαω και να βριζω μανάδες online .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 α ωραία εκεί που είχαμε μόνο στο χώρο του σινεμά τυπάδες που έβλεπαν τα ΄΄κρυφά μηνύματα΄΄ στην ταινία και τις σουρεαλιστικές μπουρδοκλανιές τώρα εμφανίστηκαν και στο χώρο του gaming...Λες να είναι οι ίδιοι :S ....Σορρυ μάγκες αλλά το παιχνίδι είναι σκάρτο και βαρετό..Αν μπορεί να το πει κανείς παιχνίδι γιατί με μιαμισι ώρα gameplay δεν πα να έχει χίλια άχρηστα μυστικά δεν αξίζει.αν η τιμή του ήταν στο 3ευρω το συζητάμε.Και πάλι όμως ανούσιο plot και βαρετό gameplay.. Το journey εχει αριστουργηματικο art direction... (μαλλον ειπα σουρεαλιστικη μπουρδελοκλανια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthkout Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ωραιο,οκ. αλλα παιρνεις ps4 για να παιζεις παιχνιδια τοu ps2? δεν είναι το παν τα γραφικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueakamah Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ωραιο παιχνίδι, ωραια ατμόσφαιρα με φοβερή μουσική!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Henry3GR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Τελικά υπάρχει κάποια θεωρία για το τι παίξαμε αυτές τις λίγες ώρες. Διαβάζω για "συναισθήματα" και για "τροφή για σκέψη" και για "εμπειρία". Τα έχω διαβάσει ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια. Έχει καταλάβει κανείς τι γινόταν; π.χ. το πλάσμα αυτό ήταν μια ψυχή που τελικά έφτασε στο "τέλος" ή στο "στόχο" του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα