Ocelote Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το Journey αποτελεί το τρίτο δημιούργημα της Thatgamecompany μετά τα flOw και Flower. Χρησιμοποιώ τη λέξη “δημιούργημα” διότι δεν πρόκειται για ένα “παιχνίδι”, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε τον όρο. Όσοι το βρίσκετε αλλόκοτο, είναι διότι δεν έχετε δει τα υπόλοιπα έργα του στούντιο –μόλις το κάνετε, θα αναγνωρίσετε στο Journey μία χαρακτηριστική απλότητα που τουλάχιστον επιτρέπει στον καθένα να το δοκιμάσει. Το αν θα εισπράξει όσα αυτό προτίθεται να του προσφέρει είναι μια άλλη ιστορία… Κάνοντας μια απόπειρα να αναλύσουμε το Journey σαν παιχνίδι, πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης ή καλύτερα ένα 3D platformer, με την ευρύτερη έννοια των όρων. Χειριζόμαστε έναν μυστηριώδη ταξιδιώτη ο οποίος περιπλανιέται σε μια έρημο. Δεν έχει όνομα, δεν μας αποκαλύπτει τις σκέψεις του και δεν μιλάει. Το παιχνίδι δεν έχει σενάριο ή τουλάχιστον δεν βρίσκει την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Αντ’ αυτού, μας δίνει έναν στόχο: ένα βουνό με μία λάμψη στην κορυφή του, ωθώντας μας παράλληλα προς τα εκεί. Με τον προορισμό να έχει βρεθεί λοιπόν, ξεκινάμε το ταξίδι… Site: Journey Review (PS4) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthkout Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 στο ps3 ειναι παιχνιδαρα!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giodoul Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το αοριστο σεναριο ....σαγηνευει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Γουστάρω ατμόσφαιρα αν και δεν παίζω games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr3sp0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μιλάμε για αριστούργημα, σκέτη εποποιία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σαφέστατα μια δημιουργία υψηλής αισθητικής, αποτελεί μια one-of-kind διαδραστική εμπειρία συναισθημάτων, σκέψεων και εντυπώσεων. Ίσως από τις πιο ξεχωριστές στιγμές όχι απλά του PS3, αλλά του Digital Game Industry γενικότερα. Σαφώς δεν συνιστάται για όλους, όπως δεν συνιστάται και για όλους η Yoga. Επί των πρακτικών θεμάτων, γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοχοι της ψηφιακής έκδοσης του για PS3 κατεβάζουμε ή κατοχυρώνουμε το δικαίωμα να το κατεβάσουμε δωρεάν όταν αποκτήσουμε PS4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σε PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthkout Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μπα δεν νομίζω, πρέπει να είναι exclusive της sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Από τα πιο "ταξιδιαρικα" και συναισθηματικα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ! Σε κάνει πάντα να θες ένα ταξίδι ακόμα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δεν έχω παίξει καλύτερο παιχνίδι... ιδιαίτερο και δεν είναι για όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 για το ps4 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εκπληκτικό παιχνίδι. Ή μάλλον όχι ακριβώς "παιχνίδι" αλλά εμπειρία. Δεν υπάρχουν πολλά σαν κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αντε και για pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ενα παιχνιδι που δεν εχω παιξει, ουτε προκειται να παιξω ποτε. Αν κι εχω PS3. Με τιμη 20 ευρω για καμια ωρα παιχνιδι (μπορει να διαρκει λιγο παραπανω, δε θυμαμαι ακριβως) μου φενεται απαγορευτικο. Πολυ-διαφημισμενο και overhyped. Παιξτε το εσεις για μενα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ωραιο,οκ. αλλα παιρνεις ps4 για να παιζεις παιχνιδια τοu ps2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα