PatirEfraim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν πάλι είμαι στην σωστή ενότητα...Αν δεν είμαι να μεταφερθεί το post...Έχω ένα πρόβλημα με το AVG..Είχα αφήσει το πσ μου σε έναν φίλο μου...Και εκείνος μου άλλαξε όλα τα προγράμματα...Και έβαλε για antivirus το AVG...και έβαλε επίσης το AVG Tune Up.....το οποίο δεν μπορώ να βγάλω από τον υπολογιστή μου.... όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει (εν συντομία θα το γράψω) οτι η εφαρμογή δεν μπορεί να λειτουργίσει σε Windows και ότι πρέπει να το εγκαταστήσω παλί...στο μεταξύ ο υπολογιστής σέρνεται στην κυριολεξία...δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του....μπήκα και στο taskmanager και είδα ότι η εφαρμογή τρέχει κανονικά (ενώ έχω διαγράψει τον φάκελο από το C:/ ....και όταν πάω να σταματήσω την διεργασία ξανά ξεκινάει αμέσως... έχετε κάποια ιδέα πως να το βγάλω για να πάρει και ο υπολογιστής λίγο τα πάνω του???Συν ότι ο υπολογιστής αν ανοίξουμε facebook και youtube χανει την μπάλα....Μιλάμε για netbook Compaq mini με windows 7...
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Θα συνδεθείς από ασφαλή λειτουργία με δίκτυο (με το F8 πριν ξεκινήσουν τα Windows). Θα κατεβάσεις το Revo Unistaller Free και θα κάνεις απεγκατάσταση τα προγράμματα που θες με αυτό, με τη ρύθμιση για προχωρημένους και στο τέλος το πρόγραμμα θα σε ρωτήσει δυο φόρες για κατάλοιπα (μπορεί και μην έχει σε μερικά) θα κάνεις επιλογή όλων και διαγραφή (θα διαγράψει τα κατάλοιπα που μένουν από προγράμματα). Μετά θα κατεβάσεις και το CCleaner και από το μενού αριστερά θα πας Επιλογές > Monitoring και θα το απενεργοποιήσεις ξετσεκάροντας τα δυο κουτάκια, μετά από το μενού θα πας Εργαλεία > Εκκίνηση και θα απενεργοποιείς τα προγράμματα που δε θες να ξεκινάνε μαζί με τα Windows (γκουγκλαρέτα αν δε ξέρεις τι είναι) Προσοχή κατά την εγκατάσταση τον προγραμμάτων να μη σου κάνει εγκατάσταση και άλλα άχρηστα προγράμματα. Αν δε καταλάβεις κάτι πες το. 1
PatirEfraim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Θα τα εγκαταστήσω από την κανονική λειτουργία ??και μετά θα μπω στην ασφαλή ?? Ή από την ασφαλή θα τα κατεβάσω ??
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όλα από ασφαλή λειτουργία με δίκτυο θα τα κάνεις. Να σου δώσω και τα λινκ από τα προγράμματα να μη τα ψάχνεις Revo Unistaller ,CCleaner.
PatirEfraim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πήρε λίγο τα πάνω του..Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ως προς την φόρτωση των σελίδων? μόλις βάλω το φβ με youtube χάνει την μπάλα... τώρα έχω fb και insomnia πάει και δεν πάει... μην πω καλύτερα να βαλω φβ με youtube kai insomnia... θα τα παίξει τελείως...
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Κάνε ένα καθαρισμό με το CCleaner Λοιπόν θα πας Επιλογές > Ρυθμίσεις > Από το Ασφαλής διαγραφή θα τσεκάρεις το secure file deletion (slower) και από κάτω θα επιλέξεις το Λίαν Πολύπλοκη Επικάλυψη (35 περάσματα) και θα ξετσεκάρεις το "Wipe MFT Free Space" (Από κάτω κάτω). Μετά από το μενού θα πας Καθαριστής και τσεκάρεις ότι θες από τα Windows εκτός από το τελευταίο που γράφει "Καθαρισμός Ελεύθερου Χώρου Δε θα το τσεκάρεις" Και ότι θες από το Εφαρμογές... Μπορεί να αργήσει λίγο... Αν και πάλι σέρνονται η browsers τότε θα πρέπει να τους κάνεις μια ανανέωση. Και προσοχή μη πειράξεις κάτι που δε ξέρεις τι είναι. Διάβασε και παρακάτω http://www.pcsteps.gr/1379-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-windows-ccleaner/ http://www.pcsteps.gr/1380-ccleaner-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/
PatirEfraim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Τα έκανα όπως μου είπες... αλλά τρώει ακόμα κάτι κολλήματα όχι όμως όπως ήταν πριν... όταν λες ανανέωση?? Να του βγάλω και να τους ξανά βάλω ??
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Για τον Firefox Δες εδώ για το Chrome εδώ Αν έχεις σελιδοδείκτες, αποθηκευμένους κωδικούς κλπ ίσως να διαγραφούν και αυτά οπότε αν τα θες πάρε backup.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πόση ram έχει? Αν έχει 1 gb είναι οριακά για youtube και facebook ταυτόχρονα. Αν μπορείς αναβάθμισε το σε 2gb.
PatirEfraim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Λίγο χλωμό για αναβάθμιση... Ναι 1 gb έχει... Ετοιμάζομαι μετά το καλοκαίρι να βρω έναν σταθερό να βάλω γιατί με τα laptop δεν μπορώ άλλο... Ναι μεν είναι λίγο πιο βολικά ως προς να το μεταφέρεις κάπου αλλά δεν έχουν αντοχή... Τουλάχιστον στα χέρια μου.... Θα κάνω τώρα τις ανανεωσεις... Και όσο αντέξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα