Προς το περιεχόμενο

Amd Fx 8350 cooler?

nick21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tenshi μην ανησυχείς, δεν φταίει το κομμάτι του 8350 σου αλλά το 6+2 power phase, πάντα το μικρότερο power phase σε αντίθεση με το προτεινόμενο δηλαδή το 8+2 για τα 125w tdp θα ζητήσει επιπλέον ρεύμα για συγκεκριμένα ghz. Το ότι δεν μπουτάρει καν είναι θέμα power phase. Παρατηρώ το ίδιο στον a8 6600k μου με την f2 a55m le, έχει 3+2 power phase και στα 5 ghz δεν μπουτάρει καν, ένα validate κατάφερα και αυτό κάνοντας multiplier bump στα 5.2 μέσω ai suite και voltage bump στα 1.55 και μετά κράσαρε. Ας πούμε για τα 4.5 θέλω 1.416v και για τα 4.6 που είχα δοκιμάσει με 1.428 δεν τα είχε, οπότε θέλει λογικά 1.45v, επίσης τα 4.4 τα έχω με 1.344v. Αν είχα μητρική με 4+2 power phase δεν θα είχα θέμα. Θέλω να τονίσω πως το power phase παίζει μεγάλο ρόλο στον τομέα του oc, αυτό.

Μόνο που εγώ έχω 8320 (οπότε ακόμα χειρότερο bin-αρισμα) :P

Και μιας που το θέμα θίγει "Amd Fx 8350 cooler",μετά απο 12 χρόνια αποκλειστικής χρήσης aftermarket coolers και ελέω ατυχήματος,αναγκάστηκα να βάλω stock ψύξη...

Συμπαθητική ψύκτρα,αρκεί να είσαι βαρήκοος.

Ανάσες...ανάσες μέχρι να έρθουν τα fittings και οι ακρυλικοί σωλήνες...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε συμφωνω για τα phases...αλιμονο 17 χρονια με αυτα ασχολουμε αλλα...οτι και να παρει εφοσον θα βαλει mainstream ψυξη και παει  mainstream o/c εκει στα 4.5-4.6 θα παιξει! μετα τους 55c σε package temp αρχιζουν τα πρωτα σημαδια ασταθειας λογο temps στους fx ... με αυτο το σκεπτικο ας παρει μια sabertooth r2 με πoιοτικα 8 phases να κοτσαρει ενα φαν και πανω στην ψυκτρα των vrm για να ειναι οκ ακομα και για 220 +++ tdp  ε και... να ειχε καμια watercooling και να στοχευε στα 5ghz+++  να πεις οκ! αν σε φοβησαν με την MSI και δεν βρεις την fatality χτυπα μια http://www.skroutz.gr/s/2355105/Asus-M5A97-EVO-R2-0.html ναι ναι ειναι 6 phases :)

• Like 1

Savage στα 2400mhz από skroutz φίλε, δεν υπάρχει καλύτερο value στα 8gb και είναι σε πολύ καλή τιμή.

http://www.skroutz.gr/s/5416044/Kingston-HyperX-Savage-8GB-DDR3-2400MHz-HX324C11SRK2-8.html

• Like 1

κατα 99% τα 2400 δυσκολα θα τα πιασεις εκτος και αν το παρακανεις με τα volt του cpu/nb και παλι..ισως..  δεν εχουν μεγαλη επιδραση σε επιδοσεις εκτος αν τρεχεις benchmarks... αν δεν σε ενδαφερει προτιμησε ενα κιτ με 1.5volt η και παρακατω απεφυγε τα κιτ με 1.65v! 

Διαφορα δεν θα δεις απο τα MHz στις ram,παρα μονο σε benches.Προσωπικη αποψη μου ειναι να κοιταξεις να παιζουν στο 1.5volt η και πιο κατω και να ειναι τουλαχιστον 1600mhz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...