gkasmak0s GR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Γεια σας, Εχω ενα LG G2 16GB και πριν 2 μηνες του περασα τα Lollipop.Ολα καλα πανε,το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι με το gps.Εχω τα εξης προβληματα με αυτο: 1)Οταν φευγω απο το σπιτι μου και παω σε αλλη περιοχη,και θελω να ελεγξω τον καιρο,ενεργοποιωντας φυσικα τα δεδομενα αλλα και τον εντοπισμο τοποθεσιας (gps), με βγαζει σε αλλη περιοχη και πρεπει να προσθεσω την περιοχη χειροκινητα. 2)Οταν χρησιμοποιω χαρτες (google maps,etc.)με βγαζει για παραδειγμα 2-3 δρομους παραπερα απ' οτι ειμαι με αποτελεσμα οταν το χρησιμοποιω να χανομαι! Απ'οτι καταλαβατε, φαινεται οτι το gps εχει παψει να ειναι οσο ακριβες ηταν.Τι χρειαζεται να κανω για να διορθωθει αυτο και ειναι οντως προβλημα του gps ή τυχαινει να φταινε οι εφαρμογες αυτες?
vdeseris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Στον εντοπισμό τοποθεσίας έχει επιλογές για εξοικονόμηση ενέργειας ή μεγάλης ακρίβειας? Αν ναι ποιο έχεις επιλεγμένο?
saruman123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Διαβασε και την βοηθεια τις google εδω: https://support.google.com/gmm/answer/2839911?hl=el
gkasmak0s GR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Στον εντοπισμό τοποθεσίας έχει επιλογές για εξοικονόμηση ενέργειας ή μεγάλης ακρίβειας? Αν ναι ποιο έχεις επιλεγμένο? μεγαλη ακριβεια εχω ενεργοποιησει.... Διαβασε και την βοηθεια τις google εδω: https://support.google.com/gmm/answer/2839911?hl=el Δεν με βοηθησαν καθολου......
saruman123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οταν ειχες την Kitkat ειχες αυτο το προβλημα? Μηπως ειναι κανενα bug τις Lollipop? Πρεπει να σου πει καποιος με το ιδιω κινητο αν εχει τετοιο θεμα. Υπαρχει και το FasterGPS αλλα μαλλον θα θελει root για να σου κανει την δουλεια.
gkasmak0s GR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Οταν ειχες την Kitkat ειχες αυτο το προβλημα? Μηπως ειναι κανενα bug τις Lollipop? Πρεπει να σου πει καποιος με το ιδιω κινητο αν εχει τετοιο θεμα. Υπαρχει και το FasterGPS αλλα μαλλον θα θελει root για να σου κανει την δουλεια. Οταν ειχα kitkat νομιζω πως δεν ειχα αυτο το προβλημα,σιγουρα βεβαια δεν το ειχα σε αυτον τον βαθμο που το εχω τωρα.
maeviusas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με LG G2 ...αρχισε μετα την αναβαθμηση σε lolipop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα