Προς το περιεχόμενο

Apple Sync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος,να μπορεσω να φτιαξω εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας π.χ. και οτι φωτογραφιες βαζω εκει μεσα να γινονται αυτοματα sync και να πηγαινουν στις "φωτογραφιες" του iphone μου?

Δημοσ.

Αυτο ειναι ομως με συνδεδεμενο το iphone αν δεν κανω λαθος. Εγω θα ηθελα χωρις συνδεση της συσκευης, να γινεται on line δηλαδη

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος,να μπορεσω να φτιαξω εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας π.χ. και οτι φωτογραφιες βαζω εκει μεσα να γινονται αυτοματα sync και να πηγαινουν στις "φωτογραφιες" του iphone μου?

Δε νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό έτσι όπως το εννοείς. Το πιο εύκολο θα ήταν να εγκαταστήσεις κάτι τύπου flickr ή google photos ή κάτι τέτοιο και στα δυο και να τα πηγαίνεις από εκεί. Εναλλακτικά θα μπορούσες με το icloud control panel που είναι για PC να το εγκαταστήσεις, να κάνεις login με το Apple ID και να βάλεις μια συντόμευση του φακέλου των φωτογραφιών στην επιφάνεια εργασίας, να πετάς εκεί τις φωτό και να έχεις ανοιχτό το iCloud Photo stream και να τις βλέπεις. 

Δημοσ.

Με το icloud drive και θα πηγαίνουν απευθείας στο σύννεφο. Οι φωτογραφίες αν θες τις αποθηκεύσεις πάνε απευθείας στην εφαρμογή φωτογραφιών.Για τη μουσική κατέβασε κάποιο app όπως vlc για να αποθηκεύεται εκεί η μουσική. Και για υπόλοιποα εγγραφα κ.τ.λ ανοίγουν κανονικά όλα χωρίς κάποιο app όποτε τα χρειαστείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...