orestis000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αγόρασα ένα tablet από Κίνα(teclast). Μέσα στους 2 μήνες μου έβγαλε πρόβλημα και το έστειλα για επισκευή. Μετά από κάνα 40άρι που πλήρωσα για μεταφορικά και 2+ μήνες έφτασε σήμερα πίσω. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία κατά την μεταφορά διαλύθηκε η οθόνη. Τηλεφώνησα σε Πλαίσιο και Public να ρωτήσω εάν μπορούν να το φτιάξουν αλλά μου είπαν επειδή δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν μπορούν. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιον να το φτιάξει; Ή να το ξεχάσω; http://tinypic.com/r/nleceb/8 Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2015 από orestis000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Φιλε μου απο αυτο που βλεπω ,δεν εχεις μονο με οθονη θεμα... Εχει παρει το σασι και πιθανον η μητρικη.... Αντιδρα καθολου στο power;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 το άνοιξα, μια χαρά φαίνεται.... αλλά εκεί που έχει χτυπήσει είναι κ η θύρα USB, οπότε ούτε να το φορτίσω θα μπορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εισαι σιγουρος οτι το ταμπλετ που παρελαβες ειναι το συγκεκριμενο που εστειλες?Ποιο ειναι το μαγαζι?Εχω παρει πακετα απο αρκετα Κινεζικα καταστηματα και το πακεταρισμα που κανουν ειναι απιστευτο.Εσενα χυμα σε σακουλα στο εστειλαν? Ανταλακτικα για Teclast ειναι λιγο δυσκολο να βρεις.Ποιο μοντελο ειναι το ταμπλετ?Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω αυτο εχει παρει σασι,δεν ειναι μονο η οθονη το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλα τι χτυπημα εφαγε και εγινε ετσι? Εμενα μου επεσε το x98 απο το εναμιση μετρο σε σκληρο πλακακι και χτυπησε ακριβως στην ιδια γωνια και εχει ισα ισα ενα μικρο σημαδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 το teclax x98 air II είναι, από το aliexpress το είχα πάρει, τον επίσημο πολιτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα