Προς το περιεχόμενο

Σπασμένη οθόνη, που το πάω για επισκευή;

orestis000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Αγόρασα ένα tablet από Κίνα(teclast). Μέσα στους 2 μήνες μου έβγαλε πρόβλημα και το έστειλα για επισκευή. Μετά από κάνα 40άρι που πλήρωσα για μεταφορικά και 2+ μήνες έφτασε σήμερα πίσω. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία κατά την μεταφορά διαλύθηκε η οθόνη. Τηλεφώνησα σε Πλαίσιο και Public να ρωτήσω εάν μπορούν να το φτιάξουν αλλά μου είπαν επειδή δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν μπορούν. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιον να το φτιάξει; Ή να το ξεχάσω;

http://tinypic.com/r/nleceb/8

Επεξ/σία από orestis000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εισαι σιγουρος οτι το ταμπλετ που παρελαβες ειναι το συγκεκριμενο που εστειλες?Ποιο ειναι το μαγαζι?Εχω παρει πακετα απο αρκετα Κινεζικα καταστηματα και το πακεταρισμα που κανουν ειναι απιστευτο.Εσενα χυμα σε σακουλα στο εστειλαν?

Ανταλακτικα για Teclast ειναι λιγο δυσκολο να βρεις.Ποιο μοντελο ειναι το ταμπλετ?Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω αυτο εχει παρει σασι,δεν ειναι μονο η οθονη το προβλημα.

Καλα τι χτυπημα εφαγε και εγινε ετσι? Εμενα μου επεσε το x98 απο το εναμιση μετρο σε σκληρο πλακακι και χτυπησε ακριβως στην ιδια γωνια και εχει ισα ισα ενα μικρο σημαδι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...