Προς το περιεχόμενο

microsoft edge windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στον καινουργιο browser των windows 10 , στην γραμμη αγαπημενων ρε παιδια υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουμε σειρα η μεγεθος? εκτος αυτου πολλες ελειψεις μου φαινεται πως εχει, προτιμωτερος ειναι ακομα ο explorer. 

Δημοσ.

στον καινουργιο browser των windows 10 , στην γραμμη αγαπημενων ρε παιδια υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουμε σειρα η μεγεθος? εκτος αυτου πολλες ελειψεις μου φαινεται πως εχει, προτιμωτερος ειναι ακομα ο explorer. 

Φίλε μου σκέψου το σαν ένα καινούργιο αμάξι. Θέλει πρώτα στρώσιμο για να μπορέσεις να το τρέξεις.

Ουσιαστικά σκέψου ότι στον τελικό χρήστη έφτασε μόλις πριν 1-1,5 βδομάδα. Είναι γρήγορος, έχει έξυπνο διαρρύθμιση στις ρυθμίσεις του και τρώει λίγη RAM.

Προφανώς, υπάρχουν ελλείψεις όπως ότι δεν μπορείς να θέσεις το google σαν προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης ή ότι δεν υπάρχουν χρήσιμα add-ons που είναι προαπαιτούμενα για user-friendly navigation στο διαδύκτυο.

Ξες ότι αυτά θα ρθουν εν καιρώ. Προς το παρόν αναμονή.

Δημοσ.

Μια χαρα θετεις το Google ως προεπιλεγμένη μηχανη αναζητησης απο τις ρυθμίσεις

Οταν προσπαθω να επιλεξω μια καινουργια μηχανη αναζητησης(δεν μου βγαζει π.χ το google)με αποτελεσμα να μου βγαζει κενο στις επιλογες που μου εχουν απομεινει.

Δημοσ.

Οταν προσπαθω να επιλεξω μια καινουργια μηχανη αναζητησης(δεν μου βγαζει π.χ το google)με αποτελεσμα να μου βγαζει κενο στις επιλογες που μου εχουν απομεινει.

Ναι είναι λιγο tricky.. Νομιζω το γραφεις μονος σου, δε θυμάμαι,αν δεν το βρεις Google it. Παντως δουλεύει γιατι το εχω κανει

Δημοσ.

Αν έχεις ανοιχτή τη σελίδα του google και πας να αλλάξεις την μηχανή αναζήτησης, στη βγάζει στη λίστα όταν πατήσεις Προσθήκη νέας.

Η σειρά στη λίστα των αγαπημένων καθώς και στη γραμμή αγαπημένων αλλάζει με drag-n-drop

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...