Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εγω ρωτησα κατι και εδω αλλα μου λενε καπια ατομ σχετικα με την καρτα μου ρε φιλαράκι αφου δεν καταλαβαίνεις. αλλα ρωτάς αλλα εννοείς αλλα καταλαβαίνεις. εαν δεν έχεις επαγγελματικά ηχεια πολλων χιλιάδων € και ακουστικά το ίδιο συν οτι η stx είναι για stereo καλύτερη συν τα bold που σου έχω επισημάνει, το μόνο που κάνουμε έιναι να γεμίζουμε σελίδες και πόστ.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 σε τελικη αναλυση για να καταλαβω οτι η καρτα μου ηχου μου σε 5.1 με οπτικαλ θα εχει πιο χαμιλοτερο αποτελεσμα σε ποιοτητα αυτο δεν εννοειτε;;; και αν επερνα μια 5,1 καρτα ηχου κανονικη θα ειχα καλυτερη ποιοτητα σοστα΄΄;; η οχι;;; εγω θελω να καταλαβω το εξεις η καρτα μου εινε στερεοφονικι οκ δεκτο αν συνδεθει με οπτικαλ σαν 5.1 θα εχει το ιδιο αποτελεσμα στον ηχο με καπια αλλη καρτα ηχου η οποια θα ειτανε 5.1 και οχι στερεοφονικι αυτο θελω να καταλαβω
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 σε τελικη αναλυση για να καταλαβω οτι η καρτα μου ηχου μου σε 5.1 με οπτικαλ θα εχει πιο χαμιλοτερο αποτελεσμα σε ποιοτητα αυτο δεν εννοειτε;;; και αν επερνα μια 5,1 καρτα ηχου κανονικη θα ειχα καλυτερη ποιοτητα σοστα΄΄;; Aυτο λεμε, αν το 5.1 ηχοσυστημα σου ειναι καλο και αν εσυ δινεις σημασια στη λεπτομερεια. Αν εχεις φθηνο-φθηνιαρικο σετ ηχοσυστηματος (κατω των 800 ευρω), τοτε δεν θα δεις σπουδαιες διαφορες μεταξυ coaxial απο την stx και μιας καινουργιας 5.1 καρτας ηχου. Θα μπορουσες παντως να πετυχεις το ιδιο ηχητικο αποτελεσμα σε 5.1, αν χρησιμοποιησεις το optical του motherboard σου, αντι για της stx. Μια δοκιμη θα σε πεισει. Η stx ειναι καθαρα για στερεοφωνικες ακροασεις ή/και ακουστικα. Εκει ναι, κανει μεγαλη διαφορα σε σχεση με onboard καρτες ηχου. Αν φυσικα το ηχοσυστημα ειναι ανταξιο της καρτας κι οχι των 100-200-300 ευρω.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δεν έχει σχέση η ενταση. Αν δεν έχεις ηχεία μερικών χιλιάδων €€€€ σε παρακαλώ λήξε το θέμα. Να μην πας να πάρεις καμία κάρτα ήχου,να χρησιμοποιήσεις αυτη της μητρικής σου εκτός κ αν έχεις λεφτά για πέταμα.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εμενα το 5.1 multimidia που εχω εινε τα logitek z906 οποτε αν συνδεσω την asus stx με οπτικαλ και coaxial για να εχει 5.1 θα δω διαφορα κατοτερι αυτο ρωταω;;; σε σχεση με με αλλη καρτα ηχου η οποια θα ειτανε 5.1 αναλογικη;;;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ουτε κατώτερη ούτε ανώτερη. Δεν έχεις ηχεία για να ακούσεις την διαφορά. ούτε και αλλη κάρτα να έπαιρνες διαφορά θα εβλεπες.
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Στα z906 η stx και οποιαδηποτε αλλη καρτα ηχου δεν θα κανουν καμια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με την onboard που υπαρχει στο pc σου. Αποψη μου, δουλεψε με την onboard η οποια εχει και "native" 5.1/7.1 και δε θες ουτε καν optical/coaxial/spdif κλπ. Με λιγα λογια δεν χρειαζεσαι aftermarket καρτα ηχου για τα z906. Δεν χρειαζεσαι ουτε καν την stx που ηδη εχεις (την οποια θα παρακαμψεις αν της βαλεις coaxial/optical).
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πάρε Razer Kraken Chroma 7.1 με €100 βάλτα στην USB και άκου 7κάναλο ήχο σε ταινίες και στέρεο σε μουσική.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εφοσον την εχω την asus stx δεν θα την πουλησω γιατι δουλεψα με ιδρωτα για να παρω αυτην την καρτα απλα θα χρησιμοποιο αυτην γιατι εδωσα τοτε 180 ευρο οποτε εινε κριμα να την πουλησω παντος μου δωσατε να καταλαβω το εξεις οτι ειτε εχο την asys stx ειτε καπια αλλη καρτα με ενα ηχοσυστημα μεχρι τον 400 οτι δεν θα δω καμια διαφορα ειτε με την αναλογικη συνδεση 5..1,,,,,,,,,ειτε με την οπτικη αλλα ειτε με την coaxial εχω αδικο σε αυτα που λεω;;; για να δω διαφορα πρεπει να ειχα ενα ηχοσυστημα τον 800 ευρο και παραπανω μιλαω σωστα πειτε μου;;
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Για ακουστικα ανω των 100 ευρω απλα δεν υπαρχει η μαρκα razer. Razer δεν αγοραζουμε για τον ηχο αλλα για να δειχνουμε τα ωραια τους λαμπακια που θυμιζουν χριστουγεννιατικο δεντρο, οπως επισης και το "καλλιτεχνικο" λογοτυπο της εταιρειας. Για ηχο στα >=100 παμε σε AKG/senheiser/audiotechnica κλπ.&- εφοσον την εχω την asus stx δεν θα την πουλησω απλα θα χρησιμοποιο αυτην γιατι εδωσα τοτε 180 ευρο οποτε εινε κριμα να την πουλησω παντος μου δωσατε να καταλαβω το εξεις οτι ειτε εχο την asys stx ειτε καπια αλλη καρτα με ενα ηχοσυστημα μεχρι τον 400 οτι δεν θα δω καμια διαφορα ειτε με την αναλογικη συνδεση 5..1,,,,,,,,,ειτε με την οπτικη αλλα ειτε με την coaxial εχω αδικο σε αυτα που λεω;;; για να δω διαφορα πρεπει να ειχα ενα ηχοσυστημα τον 800 ευρο και παραπανω μιλαω σωστα πειτε μου;; Πανω κατω ναι, σωστα τα λες.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ναι. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. και τα 800 λίγα είναι.Μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ,studio κλπ. εκτός κ αν πας και πάρεις τίποτα B&W 60Κ € Για ακουστικα ανω των 100 ευρω απλα δεν υπαρχει η μαρκα razer. Razer δεν αγοραζουμε για τον ηχο αλλα για να δειχνουμε τα ωραια τους λαμπακια που θυμιζουν χριστουγεννιατικο δεντρο, οπως επισης και το καλλιτεχνικο λογοτυπο της εταιρειας. Για ηχο στα >=100 παμε σε AKG/senheiser/audiotechnica κλπ.&-Πανω κατω ναι, σωστα τα λες. ίσχύει. Γενικότερα δεν υπάρχει στον ήχο όσο υπάρχουνα αύτες που αναφέρεις. Στην χειρότερη πάρε Logitech να έχεις και σοβαρή εγγύηση. 1
Titanomaxos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Παρε Creative ZXR (το μεγαλο της) http://www.skroutz.gr/s/3340836/Creative-Sound-Blaster-ZxR.html?from=catspan + στουντιακα ακουστικα (stereo) + στουντιακα ηχεια (stereo) καρφωσε τα πανω της και τα δυο. Αναλογα θα επιλεγεις απο το πανελ της on the fly. Εισαι αρχοντας! H καρτα σκοτωνει! Ετοιμασου για ΕΠΙΚΟ POSITIONING! Ασε τα razer και τις π@π@ριες και φτιαξε κατι καλο...
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 οποτε ειρεμησα τωρα παλί καλα που εχω και εσας και με βοηθατε και σας ευχαριστω παρα πολυ αλλα θελω να ρωτησω κατι για πιο λογο τοτε βγαζουνε καρτες ηχου;;;;
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 αλλα θελω να ρωτησω κατι για πιο λογο τοτε βγαζουνε καρτες ηχου;;;; που λένε οτι με τις καρτες ηχου οτι θα εχεις καλυτερα εφφε στα παιχνιδια και οτι θα εχεις κρυσταλινο ηχο κτλ ολα αυτα εινε απλα μυθος των εταιριων;;;
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Παρε Creative ZXR (το μεγαλο της) http://www.skroutz.gr/s/3340836/Creative-Sound-Blaster-ZxR.html?from=catspan + στουντιακα ακουστικα + στουντιακα ηχεια καρφωσε τα πανω της και τα δυο. Αναλογα θα επιλεγεις απο το πανελ της on the fly. Εισαι αρχοντας! H καρτα σκοτωνει! Ασε τα razer και τις π@π@ριες και φτιαξε κατι καλο... Πα@@@α είναι τα razer αλλά τα είχα πάρει για τον γιο μου και του κάνανε κάτι CM δώρο και τα καβατζάρισα. Απλά ενδεικτικά του είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα