vdeseris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Sorry που επεμβαίνω αλλά βλέπω δύο Ζ5500. Τα απλά με τιμή από 200-300€ και τα Z5500 ΤΗΧ με τιμή στο θεό Δεν ξέρω αν πέταξα κοτσάνα αλλά άλλη διαφορά δεν βλέπω
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα εφαγα κολημα γιατι με αυτα που μου ειπε ο αλλος
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ο αλλος με εκανε ignore (και μου το ειπε κιολας ετσι για να ξερω οτι εφαγα χυλοπιτα) απλα επειδη του ειπα ποσο καναν τα ηχεια του οταν υπηρχαν στην αγορα
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Sorry που επεμβαίνω αλλά βλέπω δύο Ζ5500. Τα απλά με τιμή από 200-300€ και τα Z5500 ΤΗΧ με τιμή στο θεό Γι' αυτά στον θεό μιλάω
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα εφαγα κολημα γιατι ο αλλος μου ειπε ολα αυτα Η συγκεκριμενη καρτα ηχου ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. Εξου κι αυτο που εχει ακουσει οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μονο για μουσικη το οποιο μαλλον ειναι σωστο. Σε αυτην την περιπτωση το ερωτημα του και οι φοβοι του εχουν απολυτη βαση, διοτι ουσιαστικα βλεπει ταινιες με στερεοφωνικο ηχο αντι για 5.1. So, το οτι ενα προιον εχει Χ ευρω δε σημαινει οτι ειναι και ιδανικο για ολες τις χρησεις. Προκειται περι δικου σας αυθαιρετου συμπερασματος. H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο δε. μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx... Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη). ολα αυτα που μου ειπε με κανανε παραλιγο να πουλησω την asus stx
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Γι' αυτή στον θεό μιλάωA ψηλε μας μπερδεψες, νομιζαμε οτι μιλουσες για τα ηχεια σου, οπως ακριβως τα γραφεις στη signature σου δηλαδη αυτα με τα 230 ευρω, δηλαδη αυτα που κοστιζει 30 ευρω το κομματι. Τρεχουν τα σαλια μου για το crappy σετακι σου που κοντεψες να το βαφτισεις hi-end
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 τωρα ολα αυτα που λεει ο αλλος ισχυουνε; για την καρτα μου;;; Η συγκεκριμενη καρτα ηχου ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. Εξου κι αυτο που εχει ακουσει οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μονο για μουσικη το οποιο μαλλον ειναι σωστο. Σε αυτην την περιπτωση το ερωτημα του και οι φοβοι του εχουν απολυτη βαση, διοτι ουσιαστικα βλεπει ταινιες με στερεοφωνικο ηχο αντι για 5.1. So, το οτι ενα προιον εχει Χ ευρω δε σημαινει οτι ειναι και ιδανικο για ολες τις χρησεις. Προκειται περι δικου σας αυθαιρετου συμπερασματος. H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο δε. μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx... Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη). ολα αυτα που μου ειπε με κανανε παραλιγο να πουλησω την asus stx ολα αυτα ισχουνε με αυτα που λεει΄;;;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα εφαγα κολημα γιατι ο αλλος μου ειπε ολα αυτα Η συγκεκριμενη καρτα ηχου ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. Εξου κι αυτο που εχει ακουσει οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μονο για μουσικη το οποιο μαλλον ειναι σωστο. Σε αυτην την περιπτωση το ερωτημα του και οι φοβοι του εχουν απολυτη βαση, διοτι ουσιαστικα βλεπει ταινιες με στερεοφωνικο ηχο αντι για 5.1. So, το οτι ενα προιον εχει Χ ευρω δε σημαινει οτι ειναι και ιδανικο για ολες τις χρησεις. Προκειται περι δικου σας αυθαιρετου συμπερασματος. H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο δε. μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx... Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη). ολα αυτα που μου ειπε με κανανε παραλιγο να πουλησω την asus stx εαν δεν καταλαβαίνεις τα 2 bold δεν ξέρω τι να πω..πες σε καποιο να στα συλλαβήσει.
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 A ψηλε μας μπερδεψες, νομιζαμε οτι μιλουσες για τα ηχεια σου, οπως ακριβως τα γραφεις στη signature σου δηλαδη αυτα με τα 230 ευρω, δηλαδη αυτα που κοστιζει 30 ευρω το κομματι. Τρεχουν τα σαλια μου για το crappy σετακι σου που κοντεψες να το βαφτισεις hi-end .&-
vdeseris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Γι' αυτά στον θεό μιλάω Αυτός εδώ γιατί το 2007 τα πήρε 330€??
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αυτός εδώ γιατί το 2007 τα πήρε 330€?? Εγώ τα πήρα €1200 το 2004 τώρα αυτός γιατί τα πήρε όσο λες λίγο με αφορά.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δηλαδη θα εχω μειομενο ηχο ετσι΄;;; εσεις ομος λεγατε οτι δεν θα δω καμια διαφορα
vdeseris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εγώ τα πήρα €1200 το 2004 τώρα αυτός γιατί τα πήρε όσο λες λίγο με αφορά. Τότε μάλλον σου έπιασαν τον κ.... Δες εδώ review του 2004. $399.95 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα