SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 SexBox αυτο που λες ειναι υποκειμενικο. Δηλαδη εχει ατομα οπως εσυ που δεν εχουν θεμα με τον ηχο μιας onboard κι εχεις αλλους που φρικαρουν, ειδικα αν εχουν ενα καλουτσικο ηχοσυστημα, οπως εγω πχ. Επισης το coaxial/optical/spdif παρακαμπτει την καρτα ηχου του pc, οποια κι αν ειναι αυτη. Δηλαδη ειτε παιξει με onboard spdif, ειτε με το spdif της stx το ηχητικο αποτελεσμα θα ειναι ολοιδιο μια που το digital to analog convert θα γινεται στο ηχοσυστημα . Αντιθετα αν παρει μια 5.1 καρτα ηχου και στελνει αναλογικο 5.1 ηχο στο ηχοσυστημα του θα εχει σαφως ποιοτικοτερο αποτελεσμα, αλλα απο εκει και περα ειναι υποκειμενικο οπως ειπα. Αυτος ειναι κι ο λογος που υπαρχουν οι καρτες ηχου αλλωστε. Η μετάβαση μου ήταν από Soundblaster Fatal1ty Platinum σε onboard. Πίστεψε με δεν είδα διάφορα. Μόνο τσάμπα λεφτά. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το τρολλοτόπικ.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Η μετάβαση μου ήταν από Soundblaster Fatal1ty Platinum σε onboard. Πίστεψε με δεν είδα διάφορα. Μόνο τσάμπα λεφτά. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το τρολλοτόπικ. άργησες. και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο. απορώ όμως δεν έχεις φρικάρει με τον ήχο; έχεις καλό σύστημα.
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Με τα z5500 ειναι λογικο να μην ακουσεις διαφορα. Η stx δεν απευθυνεται σε ηχεια των 50 ευρω το κομματι. Απευθυνεται σε hi-fi η/και ακουστικα των 150+. Αν ο φιλος εχει hifi καλως το ψαχνει για να φτιαξει τον ηχο του. Αν εχει 5.1 σετ των 300 ευρω τοτε πεταμενα λεφτα η οποιαδηποτε καρτα ηχου. Κανει τη δουλεια του αξιοπρεπεστατα και με onboard.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μιχαηλ κάνε ενα τέστ αγόρι μου βάλε τα ηχεια στην μητρική ακου κάτι. βαλε τα ηχεια με όλους τους συνδιασμούς που έχεις διαβάσει/ σου έχουν πει και ακου το ίδιο. Αν ακούσεις διαφορά έλα να μας το πείς.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα αυτο που με απασχολει εινε αν asus stx για να δωσει 5.1 μπορει να δωσει μονο coaxial ή optical το θεμα εινε μπορει να φανει η κατοτερι διαφορα σε ποιοτητα ηχου αν συνδεθει coaxial και optical;;; η asus stx΄;;; δηλαδη πιστευεις οτι αν βαλω τα ηχεια μου στην μητρικι μου οπως επισης αν αν συνδεσω την asus stx με τα 5.1 ηχεια που εχω οτι δεν θα δω καμια διαφορα;;;; αυτο εννοεις;;;
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Με τα z5500 ειναι λογικο να μην ακουσεις διαφορα. Η stx δεν απευθυνεται σε ηχεια των 50 ευρω το κομματι. Απευθυνεται σε hi-fi η/και ακουστικα των 150+. Αν ο φιλος εχει hifi καλως το ψαχνει για να φτιαξει τον ηχο του. Αν εχει 5.1 σετ των 300 ευρω τοτε πεταμενα λεφτα η οποιαδηποτε καρτα ηχου. Κανει τη δουλεια του αξιοπρεπεστατα και με onboard. wtf did you just said?
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 δηλαδη πιστευεις οτι αν βαλω τα ηχεια μου στην μητρικι μου οπως επισης αν αν συνδεσω την asus stx με τα 5.1 ηχεια που εχω οτι δεν θα δω καμια διαφορα;;;; σε ποιοτητα ηχου; οτι δεν θα εχω κατωτερη ποιοτητα ηχου;;; αυτο εννοεις;;; απλα αν η asus stx καρτα μου ειτανε 5.1 και εστελνε αναλογικο 5.1 ηχο στο ηχοσυστημα μου θα ειχε σαφως ποιοτικοτερο αποτελεσμα;;; η αυτο δεν φενετε;;; και σε αυτην την περιπτωση;;
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 wtf did you just said?Κανε μια διαρεση 300/6 και πες μου τι κοστος αγορας σου βγαινει το καθε ηχειο του σετ σου κατα μεσο ορο. Εννοειται οτι το sub ειναι ακριβοτερο, αρα το κοστος των δορυφορων ειναι ακομα χαμηλοτερο των 50 ευρω το κομματι. Λοιπον;
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 αντί να υποθέτουμε κάθε φορά και να γεμίζουμε σελίδες επι σελίδων κάνε τη ρημάδα τη δοκιμή να τελειώνει το θέμα. ΕΛΕΟΣ.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 αν μου απαντησετε σε αυτο που ρωταω την καρτα θα την κρατησω .... απλα θελω να μου φυγει αυτο το κολημα με το κατοτερο αποτελεσμα αν βαλω τα ηχεια μου στην μητρικι μου οπως επισης αν αν συνδεσω την asus stx με τα 5.1 ηχεια που εχω οτι δεν θα δω καμια διαφορα;;;; σε ποιοτητα ηχου; οτι δεν θα εχω κατωτερη ποιοτητα ηχου;;; αυτο εννοειτε;;; απλα αν η asus stx καρτα μου ειτανε 5.1 και εστελνε αναλογικο 5.1 ηχο στο ηχοσυστημα μου θα ειχε σαφως ποιοτικοτερο αποτελεσμα;;; η αυτο δεν φενετε στην πραγματικοτητα;;; πειτε μου την πραγματικη αληθεια γιατι σημερα ελεγα να παω να πουλησω την καρτα μου
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Είσαι σοβαρός; Έχεις κάνει ποτέ αναζήτηση για μεταχειρισμένα logitech Z5500 ή καινούρια; Κανε μια και μετά έλα πες μου. Για να σε διευκολύνω http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Logitech-Z5500-THX-505-Watts-5-1-PC-Computer-Sound-Speaker-System-/311334205388 Mε εκανες και γελασα ειλικρινα. End of life εδω και κατι χρονια που πωλουνταν προ 5ετιας 270 ευρω παντου. Αυτοι που σημερα δινουν 1000 δολλαρια για ηχεια των 250 ευρω, περαστικα τους
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 connect the speakers to your motherboard and play a song. Then connect your speakers to the other sound card and play the same song. If you hear any difference please write us your thoughts. μιας και απο ελληνικά δεν καταλαβαίνεις,το γράφω αγγλικά. ΝΑΙ δεν θα δεις καμία διαφορά. 1
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εξήγησε μας πρώτα τι θες να κάνεις, να ακούς ποιοτικά μουσική ή ποιοτικά ταινίες; ή και τα 2;
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτο που ρωταω;; ολα και παιχνιδια και ταινιες και μουσικη.
SeXBOX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Mε εκανες και γελασα ειλικρινα. End of life εδω και κατι χρονια που πωλουνταν προ 5ετιας 270 ευρω παντου. .&- μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτο που ρωταω;; ολα και παιχνιδια και ταινιες και μουσικη. μια χαρά είσαι με αυτή που έχεις. ΤΕΛΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα