Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το βρηκα

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_xonar_essence_stx_soundcard_review,11.html

διαβασε το ολο

και διαβασε τι λεει το παιδι για την καρτα  μου

Η συγκεκριμενη καρτα ηχου ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. Εξου κι αυτο που εχει ακουσει οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μονο για μουσικη το οποιο μαλλον ειναι σωστο.

Σε αυτην την περιπτωση το ερωτημα του και οι φοβοι του εχουν απολυτη βαση, διοτι ουσιαστικα βλεπει ταινιες με στερεοφωνικο ηχο αντι για 5.1.

So, το οτι ενα προιον εχει Χ ευρω δε σημαινει οτι ειναι και ιδανικο για ολες τις χρησεις. Προκειται περι δικου σας αυθαιρετου συμπερασματος.

H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο δε.

μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx...

Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη).

ετσι λεει το παιδι

οποτε  εγω τι κανω;;;

Δημοσ.

ακουσε με φιλε δεν ειμε τρολ

βλεπεις να ρωταω τα ιδια;;;;

αυτην την στιγμη πρεπει να πουλησω την καρτα μου

και να παρω αλλη

και απλα ρωταω το τι πρεπει να κανω

αλλα  για να σταματησει το θεμα και επειδι δεν  βλεπω βοηθεια  θα πουλησω την καρτα μου οριστικα

μιας και δεν βλεπω καπια  βοηθεια..

και απλα ρωτησα  απο καρτες ηχου πια να αγορασω

απλα ρωτησα  να μου προτεινετε καρτες ηχου

αφου δεν βρισκω καπια αντιμετοπιση θα παρω αλλη  καρτα ηχου

Δημοσ.

αδερφέ,μας έχεις πρήξει τις μπάλες κυριολεκτικά για μια κάρτα ήχου και κάτι ακουστικά.

Που να χρειαστείς και καινούριο pc,3 μήνες θα το συζητάμε.

απο εκει και πέρα έχεισ ΤΟΣΟ ακριβά ηχεία και ακουστικά που να καταλάβεις διαφορές στον ήχο;

πίστεψε με καμία διαφορά δεν θα δεις αν δεν έχεις ηχεία απο στούντιο.

Δημοσ.

απλα το παιδι λεει ομως οτι

Η συγκεκριμενη καρτα ηχου που εχω  ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. 

H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο 

αυτο με μπερδευει..

οταν εννοει κατοτερο αυτο θα  φανει;;;;στην διαφορα;;;

Δημοσ.

Δεν έχει θέμα η κάρτα, μια χαρά είνε η κάρτα σε όλα. Πέτα ΟΛΟ τον υπολογιστή και κράτα την κάρτα ήχου και τα ηχεία, βαλτά σε ένα κάδρο ή ένα ενυδρείο για να τα καμαρώνεις. Απλά έχει πρόβλημα όλος ο υπόλοιπος υπολογιστής.

Troll στο troll.

Δημοσ.

το παιδι λεει οτι

H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο 

απλα ρωταω κατι  οταν εννοει κατοτερο αποτελεσμα.΄΄;;; αυτο θα  φανει;;;;στην διαφορα;;;

εννοω θα εινε αισθητο το κατοτερο αποτελεσμα;;;

Δημοσ.

Γιατί τον αποκαλείς "Παιδί"; Πατέρας του είσαι;

Τέλος πάντων. Εγώ εχω Ζ5500 ηχεία τα εχω coaxial μάντεψε που.... στην κάρτα της μητρικής και όλα είναι super. Τι κόλλημα έχεις πάθει εσύ τώρα με το "παιδί" τι να σου πω... μόνο θεραπευτής μπορεί... Καλή ανάρρωση!

Δημοσ.

SexBox αυτο που λες ειναι υποκειμενικο. Δηλαδη εχει ατομα οπως εσυ που δεν εχουν θεμα με τον ηχο μιας onboard κι εχεις αλλους που φρικαρουν, ειδικα αν εχουν ενα καλουτσικο ηχοσυστημα, οπως εγω πχ.

Επισης το coaxial/optical/spdif παρακαμπτει την καρτα ηχου του pc, οποια κι αν ειναι αυτη.

Δηλαδη ειτε παιξει με onboard spdif, ειτε με το spdif της stx το ηχητικο αποτελεσμα θα ειναι ολοιδιο μια που το digital to analog convert θα γινεται στο ηχοσυστημα . Τσαμπα τα 200 ευρω στην stx δηλαδη.

Αντιθετα αν παρει μια 5.1 καρτα ηχου και στελνει αναλογικο 5.1 ηχο στο ηχοσυστημα του θα εχει σαφως ποιοτικοτερο αποτελεσμα, αλλα απο εκει και περα ειναι υποκειμενικο οπως ειπα. Αυτος ειναι κι ο λογος που υπαρχουν οι καρτες ηχου αλλωστε.

Δημοσ.

το coaxial με το optical  δινουνε   5.1 ηχο.

Το προβλημα ειναι πως σε αυτες τις συνδεσεις η stx δεν επεξεργαζεται τον ηχο, δηλαδη ειναι αχρηστη ουσιαστικα. Απλα στελνει το σημα οπως ειναι στο ηχοσυστημα και η επεξεργασια του ηχου γινεται απο το ηχοσυστημα αντι για την καρτα.

Αν βαλω την   onboard καρτα ηχου με coaxial ή optical μπορεις να χρησιμοποιησω  και   θα εχω ακριβως ιδιο ηχο.

το παιδι λεει οτι 
η   καρτα ηχου την παιρνεις για να σου επεξεργαστει το σημα και να το βελτιωσει. Με το coaxial optical, δεν το επεξεργαζεται. Απλα το στελνει παρακατω για επεξεργασια. Οποτε με μια 5.1 καρτα ηχου θα εχεις πιο καλο ηχο αποτι με την stx μεσω coaxial ή optical.

γι αυτο εχω μπερδευτει..  γιατι απλα η asus stx  για να δωσει 5.1  μπορει να δωσει μονο  coaxial ή optical 

το θεμα εινε  μπορει να φανει η κατοτερι   διαφορα ομως   αν συνδεθει  coaxial  και   optical;;;  η  asus stx΄;;;

Δημοσ.

Γιατί βάζεις ερωτηματικά κάθε 2 λέξεις; Αν θες να παραθέσεις λόγια του άλλου πάτα το κουμπί "παράθεση" μην αντιγράφεις και μας μπερδεύεις.

Επίσης παράτα τα επιτέλους, δεν είσαι ο superman που ακούει συχνότητα απο άλλο γαλαξία, δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...