arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) εινε καλη μονο για μουσικη η καρτα που εχω η SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX ;; δεν εινε καλη για παιχνίδια και ταινιες;; γιατι καπια ατομα μου ειπανε ότι η καρτα που εχω δεν εινε καλη για παιχνίδια και ότι οι καρτες που εινε καλες για παιχνίδια εινε μονο η soundblaster z και zx εσας πια εινε η γνωμη σας;;; Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2015 από arxaggelos mixail
kougi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ρε φιλε σοβαρολογεις τωρα? Εχεις καρτα ηχου των 180 ευρω, θα παρεις ακουστικα αλλα 180 ευρω (συμφωνα με το τελευταιο thread που ανοιξες), εχεις ηχεια 5.1 που συμφωνα με αλλο thread σου δεχονται οπτικη ινα (οποτε γυρευε ποσο κανουν) και καθεσαι και ρωτας αν θα εχεις καλες επιδοσεις στα παιχνιδια και στις ταινιες? Αυτα τα "καποια ατομα" που σου ειπαν οτι η καρτα δεν ειναι καλη για παιχνιδια τι εχουν, καρτες ηχου των 350 ευρω? Σε περιπτωση που δεν τρολαρεις (αν και πλεον πιστευω οτι σιγουρα τρολαρεις) προσγειωσου λιγο στην ελληνικη πραγματικοτητα και βαλε στο μυαλο σου οτι την δουλεια που θες να κανεις εσυ με 300 και 350 ευρω την κανουν οι περισσοτεροι με 50 ευρω και εχουν σχεδον τα ιδια αποτελεσματα. Τωρα αν το δικο σου αυτι ειναι εξωγηινο και ξεχωριζει το καθε Hz συχνοτητας τι να πω. Αν εχεις αμφιβολιες για την καρτα ηχου των 180 ευρω που εχεις αγορασει βαλτην σε αγγελια να μην παει χαμενη και αγορασε μια soundblaster οπως λενε αυτα τα ατομα. ΥΓ: Θα προτεινα σε οποιονδηποτε σκοπευει να κατσει να απαντησει σοβαρα να δει λιγο τα θεματα που εχει ανοιξει ο TS για να καταλαβει περι τινος προκειται.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα ειδα κατι reviews απο την καρτα ηχου μου και λενε οτι δεν εινε καλη στα παιχνιδια τυπου doom fps και αλλα.. και καλα ότι σε καπια παιχνίδια κανει θορυβο κτλ ότι σε καπια αλλα δεν ακουγοντε τα effe και όλα τα σχετικα σε ένα παιχνιδι και οτι οτι οι καλυτερες καρτες για παιχνιδια εινε οι soundblaster zx και soundblaster z δεν τρολαρω απλα μου φανικανε περιεργα αυτά που λεγανε και καλα ότι η καρτα μου κανει μονο για μουσικη και καλα ότι η καρτα που εχω εχει την ιδια αποδοση στα παιχνίδια όπως εχει η soundblaster zx και soundblaster z και ότι οι καρτες soundblaster zx και soundblaster z λενε ότι εινε πιο ανωτερες στο gaming από την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX την οποια εχω
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα λενε ότι οι οτι οτι οι καλυτερες καρτες για παιχνιδια εινε οι soundblaster zx και soundblaster z και ότι η καρτα μου δεν εινε τοσο καλη στα παιχνίδια όπως εινε αυτές οι 2 ότι και καλα η καρτα μου εινε προσδιορίζετε για μουσικη και ότι στις ταινιες και στα παιχνίδια εινε αδυναμη
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ρε φιλε σοβαρολογεις τωρα? Εχεις καρτα ηχου των 180 ευρω, θα παρεις ακουστικα αλλα 180 ευρω (συμφωνα με το τελευταιο thread που ανοιξες), εχεις ηχεια 5.1 που συμφωνα με αλλο thread σου δεχονται οπτικη ινα (οποτε γυρευε ποσο κανουν) και καθεσαι και ρωτας αν θα εχεις καλες επιδοσεις στα παιχνιδια και στις ταινιες? Αυτα τα "καποια ατομα" που σου ειπαν οτι η καρτα δεν ειναι καλη για παιχνιδια τι εχουν, καρτες ηχου των 350 ευρω? Σε περιπτωση που δεν τρολαρεις (αν και πλεον πιστευω οτι σιγουρα τρολαρεις) προσγειωσου λιγο στην ελληνικη πραγματικοτητα και βαλε στο μυαλο σου οτι την δουλεια που θες να κανεις εσυ με 300 και 350 ευρω την κανουν οι περισσοτεροι με 50 ευρω και εχουν σχεδον τα ιδια αποτελεσματα. Τωρα αν το δικο σου αυτι ειναι εξωγηινο και ξεχωριζει το καθε Hz συχνοτητας τι να πω. Αν εχεις αμφιβολιες για την καρτα ηχου των 180 ευρω που εχεις αγορασει βαλτην σε αγγελια να μην παει χαμενη και αγορασε μια soundblaster οπως λενε αυτα τα ατομα. ΥΓ: Θα προτεινα σε οποιονδηποτε σκοπευει να κατσει να απαντησει σοβαρα να δει λιγο τα θεματα που εχει ανοιξει ο TS για να καταλαβει περι τινος προκειται. Ρε φίλε, είπαμε να σε βοηθήσουμε, εντάξει, σου λύσαμε τις απορίες, εντάξει, αλλά το να ψάχνεις όλο το google και να ρωτάς για κάθε παπαριά που έτυχε να γράψει κάποιος στο ίντερνετ εεεε..... έχεις πρόβλημα. Δεν υπάρχει προϊόν που κάποιος να μην έχει πρόβλημα. Δεν ξερω το παρελθον του εν λογω user αλλα εν προκειμενω σας πιανει αδιαβαστους και τους 2 ασχετως που πατε να του τη μπειτε... Κι εξηγουμαι: Η συγκεκριμενη καρτα ηχου ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. Εξου κι αυτο που εχει ακουσει οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μονο για μουσικη το οποιο μαλλον ειναι σωστο. Σε αυτην την περιπτωση το ερωτημα του και οι φοβοι του εχουν απολυτη βαση, διοτι ουσιαστικα βλεπει ταινιες με στερεοφωνικο ηχο αντι για 5.1. So, το οτι ενα προιον εχει Χ ευρω δε σημαινει οτι ειναι και ιδανικο για ολες τις χρησεις. Προκειται περι δικου σας αυθαιρετου συμπερασματος. H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο δε.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 οποτε τι κανω σε αυτην την περιπτωση;;; δηλαδή με optical θα εχω κατωτερο αποτελεσμα;;; οποτε πρεπει να αγορασω άλλη καρτα ηχου με αλλα λογια ναι αλλα κοιτα να δεις εγω διαβασα ότι η καρτα για να λειτουργησει σαν 5.1 μπορει να γινει μονο αν τα ηχεια μου συνδεθουν μονο οπτικα με την καρτα ηχου μου η οποια μπορει λειτουργησει σαν 5.1 μονο αν συνδεθει με τα ηχεια μου τα οποια πρεπει να εχουνε οπτικη συνδεση γιατι διαβασα ότι για να δωσει η καρτα μου 5.1 και να δουλεψει σαν 5.1 γινετε μονο οπτικα τωρα ανχωθηκα παρα πολύ
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 οποτε τι κανω σε αυτην την περιπτωση;;; δηλαδή με optical θα εχω κατωτερο αποτελεσμα;;; οποτε πρεπει να αγορασω άλλη καρτα ηχου με αλλα λογια Βασικα ναι... Αλλη λυση προκειμενου να αποφυγεις την αγορα νεας καρτας θα ηταν να επιλεγεις manually καθε φορα απο που θα στελνεις ηχο στο ηχοσυστημα. Πχ οταν θες να παιξεις μουσικη θα επιλεγεις την αναλογικη εξοδο για να παιρνεις την ποιοτητα της stx κι οταν θες να δεις ταινιες θα επιλεγεις το optical out για να εχεις 5.1 με σαφως χειροτερη ποιοτητα μια που η επεξεργασια θα γινεται στα φθηνα κυκλωματα του ηχοσυστηματος σου κι οχι σε μια καλη καρτα ηχου. Δεν ειναι πρακτικη λυση παντως γιατι καθε φορα θα πρεπει να κανεις αλχημειες καθε λιγο. Οποτε πουλας την stx και πας για 5.1 καρτα ηχου αν σε παιρνει οικονομικα. ναι αλλα κοιτα να δεις εγω διαβασα ότι η καρτα για να λειτουργησει σαν 5.1 μπορει να γινει μονο αν τα ηχεια μου συνδεθουν μονο οπτικα με την καρτα ηχου μου η οποια μπορει λειτουργησει σαν 5.1 μονο αν συνδεθει με τα ηχεια μου τα οποια πρεπει να εχουνε οπτικη συνδεση γιατι διαβασα ότι για να δωσει η καρτα μου 5.1 και να δουλεψει σαν 5.1 γινετε μονο οπτικα τωρα ανχωθηκα παρα πολύ Και σωστο και λαθος. Ναι μεν μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx... Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη).
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 και πια καρτα 5.1 ηχου να παρω ;;; από asus SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE ST ;;; Asus Xonar D2X/XDT Asus ROG Xonar Phoebus Gaming Soundcard η καπια αλλη;;; τι να κανω θα παρω άλλη καρτα απλα πες μου πια να παρω
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 H ST ειναι κι αυτη στερεοφωνικη. Ουσιαστικα ειναι η ιδια με την STX απλα η μια μπαινει σε PCI και η αλλη σε PCI-E. Αρα την αποκλειεις. Οι αλλες 2 ειναι πολυκαναλες αν δεν απατωμαι αλλα για να ειμαι ειλικρινης με τις 5.1/7.1 δε το εχω ψαξει ιδιαιτερα, ισως να σε συμβουλεψουν καποιοι που γνωριζουν καλυτερα.
Silverage Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Για πολυκάναλο δεν πρέπει να έχει και ακουστικά που το υποστηρίζουν; Stereo δεν είναι τα ακουστικά;
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 βρηκα ενα ατομο για να την πουλησω το θεμα εινε πια να παρω;; πειτε μου από καρτες ηχου 5.1 από asus θελω να αγορασω μπορειτε να μου προτείνετε καρτες ηχου 5.1;;;;;
Soopercharged Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Για πολυκάναλο δεν πρέπει να έχει και ακουστικά που το υποστηρίζουν; Stereo δεν είναι τα ακουστικά; Εχει 5.1 ηχεια. Φανταζομαι οτι αυτα θα χρησιμοποιει για τις ταινιες.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 παιδια πειτε μου τι να κανω;;;; το παιδι λεει όμως ότι Ναι μεν μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx... Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη). μπορειτε να μου προτείνετε 5.1 καρτες ηχου;;; για παιχνιδια;;; από asus;;; πειτε μου σας παρακαλω;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 απλα ειδα κατι reviews απο την καρτα ηχου μου και λενε οτι δεν εινε καλη στα παιχνιδια τυπου doom fps και αλλα.. και καλα ότι σε καπια παιχνίδια κανει θορυβο κτλ ότι σε καπια αλλα δεν ακουγοντε τα effe και όλα τα σχετικα σε ένα παιχνιδι και οτι οτι οι καλυτερες καρτες για παιχνιδια εινε οι soundblaster zx και soundblaster z δεν τρολαρω απλα μου φανικανε περιεργα αυτά που λεγανε δώσε link να δούμε και εμείς.
arxaggelos mixail Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 το παιδι λεει για την καρτα ηχου μου Η συγκεκριμενη καρτα ηχου ειναι στερεοφωνικη κι οχι πολυκαναλη. Εξου κι αυτο που εχει ακουσει οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι μονο για μουσικη το οποιο μαλλον ειναι σωστο. Σε αυτην την περιπτωση το ερωτημα του και οι φοβοι του εχουν απολυτη βαση, διοτι ουσιαστικα βλεπει ταινιες με στερεοφωνικο ηχο αντι για 5.1. So, το οτι ενα προιον εχει Χ ευρω δε σημαινει οτι ειναι και ιδανικο για ολες τις χρησεις. Προκειται περι δικου σας αυθαιρετου συμπερασματος. H κατασταση ψευτομπαλωνεται αν τα 5.1 ηχεια του εχουν optical in, οποτε ενωνει το optical out του pc με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα και ουσιαστικα αχρηστευει την καρτα των 200 ευρω δινοντας την επεξεργασια του ηχου στο ηχοσυστημα του με σαφως κατωτερο αποτελεσμα ποιοτικα μεν, πολυκαναλο ηχο δε. μπορεις να στειλεις 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας, ΑΛΛΑ αυτος ο ηχος θα ειναι ψηφιακος αρα την επεξεργασια-μετατροπη του σε αναλογικο θα την αναλαβει το ιδιο το ηχοσυστημα κι οχι η καρτα ηχου σου. Ουσιαστικα δηλαδη παρακαμπτεται η asus με την οπτικη ινα. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Κι αυτο σημαινει μειωση στην ποιοτητα του ηχου. Το μονο που κερδιζεις ειναι ο 5.1 ηχος, αλλα αυτον θα μπορουσες να τον εχεις και με τo onboard συστημα ηχου σου, αρα δεν εχει νοημα η asus stx... Ως προς το αγχος shit happens, αλλα εχεις κανει λαθος αγορα αν ο σκοπος σου ειναι οι ταινιες. Η asus xonar stx ειναι για στερεοφωνικες ακροασεις (μουσικη) και για ακριβα ακουστικα (μουσικη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα