BlackDarkFlag Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ήλπιζα ο καθένας να πει από έναν στίχο που του αρέσει και όχι να το κανιβαλίσει το θεματάκι.. καταντάει κουραστικό.. και εγώ που ασχολούμαι ηλίθιος.. 1
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ένα απο anime που μου άρεσε Cometh the Hour of our Reckoning, we will be ready Cometh the Man who will Fight beside me and be steady Cometh the Angel, the messenger from Hell we dreaded Cometh the Devil's disciples, so we must be ready My heart is strong, my faith goes on, but if my world is threatened, I'll fight the fight, they'll pay the price, their blood will flow with vengeance! The dogs of war will rip apart hostility unbounded, And to the end our guns will roar until the enemy is Crushed To the point of no return Beg for mercy, scum of Satan Lucifer's a corpse in waiting!
d_gkal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ο σχιζοφρενης δολοφονος με το προιονι.... απο τα παρατραγουδα της ανιτας
Iris_89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Behemoth - Conquer All None of thy empty gods, shall ever stand above meNone of thy weak brothers, shallt ever share my bloodMy awareness, catalyst, of godhate I have spawnedIn sinister ecstasy eternally I decompose
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ...I have lost the will to live simply nothing more to give there is nothing more for me I need the end to set me free... 1
kwlospuro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κάτω η χούντα - Κάτω η φούνταΚατουρημένοι χοντροί παπάδεςμε εντομοκτόνα αυτοκτονιάςτο νέο έπος της ΑλβανίαςΕίναι χημεία - Είναι πορνείαχωρίς το σώμα να συμμετέχειΟι νταβατζήδες στα θεωρείακαι εμείς στο λάκκο με τα θηρία
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Του το κρατάω αυτού του κόσμου που δε μου ανήκει ο εαυτός μου Γι' αυτό τα δίχτυα που του ρίχνω είναι όσα θέλω εγώ να δείχνω
groot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μακριά πολύ μακριά να ταξιδεύουμε κι ο ήλιος πάντα μόνους να μας βρίσκει. Γράψε και τη συνέχεια ντε! Φοβεροί στίχοι... φοβερό ποίημα το αρχικό και από καταξιωμένο ποιητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα