Prospector8 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 "Take me back to yesterday, i need to grow. Buy me a trip to the moon so I can laugh at my mistakes I can see the end from here From this perspective it looks kind of silly Satellites and astronauts Tell me there are greater things ahead" Satellites and astronauts-In Flames 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σε εταιρία ερευνών δουλεύεις και κάνεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα θρεντ προτιμήσεων; Δεν ήθελα να μαθευτεί.. αλλά ναι..
thomasG4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 But the little things, they make me so happyAll I want to do is live by the seaYeah, little things, they make me so happyBut it's good, yes it's good, it's good to be free Oasis - It's Good To Be Free 1
Gtr34 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Apostate - The Town I'm crawling in circles And endless rounds Hopeless days And such hopefull nights Another face of the same old town Grown alone I am growing tired
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 "Δεν υπάρχει περίπτωση να σ'αφήσω να φύγεις, λάθος έχεις εντύπωση, σ'αγαπώ και θα μείνεις!" Βασίλης Καρράς 1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Stories - Darling When the night has turned to dawn I will be gone Where's the reason and the strength to carry on. Και βασικα ολο
V for Vagelis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 "Είναι κάτι μέρες που γυρίζω απ’ το εργοστάσιο και καθόμουν και σκεφτόμουν: τι σκατά καθόμασταν και φτιάχναμε εκεί πέρα, κάθε μέρα σωλήνες χιλιάδες σωλήνες, σωλήνες δηλαδή να μπούμε μέσα... τι σκατά θα τους κάνουμε τους σωλήνες; τι στο διάολο θα τους κάνουμε τους σωλήνες; τη θάλασσα θα κουβαλήσουμε με τους σωλήνες;" 4
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όταν τα χρόνια σου περάσουνκι όταν οι νύχτες σε γεράσουν,εσύ θα ’χεις εμένα.Κι άμα θα δεις ότι σου λείπω,βάλ’ το πορτρέτο μου στον τοίχο,μην κλαις για μένα, μην κλαις για μένα. Βασίλης Καρράς και πάλι, τι να πεις γι'αυτό το τραγούδι (και για τόσα άλλα!) 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Black Label Society - Stillborn Blind meErase what wasStillborn, I have become The feelings I once felt are now dead and goneI've waited here for you for so very long
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Στην ενότητα μουσική δεν θα έπρεπε να είναι το συγκεκριμένο θέμα;
manzah80 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 τι κανεις οταν δεν σου το ποσταρει λογω γκρικλις?
Iris_89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 τι κανεις οταν δεν σου το ποσταρει λογω γκρικλις? Οι ρυθμίσεις μου>Greeklish tab>παράκαμψη 1
ASFE Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μονο για λιγο-Κουρκουλης Γενικα ολο το τραγουδι αλλα πιο συγκεκριμενα Είναι φορές που σου μιλώ κι αυτά που θέλω να σου πωτα λέω με ένα λυγμό μες στη σιωπή μουπερνάει γρήγορα ο καιρός και έγινες αναστεναγμόςδεν έφυγες πότε απ’ τη ζωή μου
nik324 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 "Βραδιάζει πάλι σήμερα βραδιάζει, κι έρχεται η ώρα η δικιά μου ...Αυτή που σαν πουκάμισο ταιριάζει, με τη μελαγχολία στη καρδιά μου, βραδιάζει ..." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα