BlackDarkFlag Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ποιος στίχος από τραγούδι σας έχει μείνει και θα θέλατε να μοιραστείτε εδω; Θα ήταν καλύτερα νομίζω να γράφετε στίχο και τίτλο τραγουδιού παρά να ποστάρετε το λινκ απο το youtube για να μη θέλει μια ώρα ψάξιμο να το δει ο άλλος..
g_alkis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σε εταιρία ερευνών δουλεύεις και κάνεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα θρεντ προτιμήσεων; 3
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αυτή την εποχή θα έλεγα το "όταν η ζωή μου έχει παγιδευτεί σ'ένα παραμύθι που δεν έχει ειπωθεί πες τι έχω, πες τι έχω...." Όταν το ανοίξεις, Μάκης Δημάκης!
Iris_89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δύσκολο να διαλέξεις μόνο έναν... Έστω. "I want to know my day is coming, see my enemies be punished. Shed my skin again, this will be my best revenge." Otep, My Confession 1
Geosim79 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ''Immerse your soul in love'' Radiohead-Street Spirit....
hliastsek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Θελεις τραλαλα θελω τραλαλοθελεις γλυφιτζουρι χωνακι παγωτοθελεις τραλαλα θελω τραλαλοτο ταιρι σου να γινω για να παιζεις τραλαλο 4
somebody(: Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 "Kiss away the pain and leave me lonelyI'll never know if love's a lieOoh - being crazy in paradise is easyDo you see the prisoners in my eyes?" wasp-the idol 2
akpe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αυτός στην υπογραφή μου. Από Europe - Prisoners in Paradise
παπι Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Της κωλαρας σου ο μύθος μου χαλάρωσε το ήθος και δεν έχω πια αρχές δισταγμούς και ενοχές 4
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Από τον πύργο της Βαβέλ έφυγα νύχτα με το ΚΤΕΛ! 1
alimentas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 τα πινω ολα,τα πινω ολα χαπια ουισκι και κοκα κολα 3
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστώ για όσα μου 'χεις χαρίσει. για τις μέρες που μου 'μαθες να ζω. Πάντως ο πιο αγαπημένος μας στοίχος σε ένα τραγούδι δεν συνάγεται απαραίτητα οτι το τραγούδι είναι μουσικά και το αγαπημένο μας.
d_gkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εισαι τρελος, παμ παμ, εισαι τρελος, παμ παμ γυαλια σπασμενα σου το λεω καταπινεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα