Dimos001 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γεια σας προσφατα πηρε η αδερφη μου το λαπτοπ και δεν ξερω τι εκανε παντως οταν παταω μερικα πληκτρα πατιουνται και αλλα...θα πατησω τα πληκτρα που εχουν προβλημα για να δειτε: λ. κ, ξμ φω δψ σχ α...οπως βλεπετε τα γραμματα της κατω στηλης πατιουνται.Τελος οταν παταω το κεντρικο εντερ μου βγαζει κι ενα / και οταν παταω το δεξια μου βγαζει ενα 5.Εμενα μου φαινεται βραχυκλωμα,αλλα μπορει να κανω λαθος,περιμενω απαντησεις σας
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μαλλον την εκανε και εχυσε κατι πανω???τι σου ειπε?οτι μονο του εγινε?
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πάτα το πλήκτρο numlock να ξεκλειδώσει το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Αν δεν γίνει με απλό πάτημα δοκίμασε σε συνδυασμό με το πλήκτρο Fn. Αν δεν στρώσει έτσι μάλλον κάτι έπαθε το πληκτρολόγιο. Μπες σε ασφαλή λειτουργία και δες μήπως εκεί δουλεύει κανονικά. Ένας άλλος έλεγχος που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις ένα iso από live linux (mint, ubuntu, ότι να 'ναι), να το κάψεις σε dvd και να μπουτάρεις από αυτό για να δεις αν εκεί δουλεύει. Αν επιμένει το πρόβλημα μάλλον έχεις hardware πρόβλημα και πρέπει να το πας για επισκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα