Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Aυτο ακριβως πιστευω και εγω , πλεον εκτος απο το WOW effect η υδροψυξη δεν προσφερει κατι ιδιετερο ειδικα αν παει καποιος σε φτηνα κομματια πολλες φορες μπορει να βγει στα ιδια η και χειροτερα αποτελεσματα μιας πολυ καλης αεροψυκτρας εχωντας πληρωσει 4-5 φορες τα λεφτα της αεροψυκτρας 1000 φορες να κανεις μια αναβαθμιση στον υπολογιστη σου με αυτα τα λεφτα παρα να τα δωσεις στην υδροψυξη , και ακομα αν εχεις υπολογιστη τελευταιας γενιας τοτε δες καλυτερα περιφεριακα (οθονη πληκτρολογιο ποντικι ηχεια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οκ παιδια εχετε δικιο μια χαρα ειναι η Noctua θα καλυτερα οπως ειπατε να τα δωσω αυτα τα χρηματα σε καρτα,οθονη κλπ παρα σε υδροψυξη.Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την βοηθεια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Η custom υδρόψυξη θελει μεράκι και χέρι.Σαν το κοτόπουλο και την γυναίκα.Θέλει όρεξη,ώρες,και χρήμα.Βέβαια μπορείς να βρείς και μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.Εγώ εκτός από το μπλόκ της κάρτας γραφικών τα υπόλοιπα τα πήρα μεταχειρισμένα αλλα σε άριστη κατάσταση.Διαφορές στην κάρτα γραφικών θα δεις μεγάλες.Στον επεξεργαστή είδαμικρότερη διαφορά και φυσικά ούτε για ζητημα ο αέρας στο οc που έκανα στον επεξεργαστή.Αλλά μπορείς να πάρεις μια ΑΙΟ και να ψύχεις τον επεξεργαστή για αρχή και μετά βλέποντας και κάνοντας.Αν δεν σε ικανοποιεί πούλημα και ξανά στο φόρουμ για γνώμες σε custom loop.O θόρυβος με 1000 στροφές στον ανεμιστήρα δεν είναι τίποτα σε custom loop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μια τρελη ενδιαμεση ιδεα χρηματων-αποδοσης ειναι να παρεις 2 τετοιες. http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-complete-watercooling-kit-240mm-p-PER.814804 +κανα μετρο σωλινα+ενωσεις να τις συνδεσεις μαζι με λιγοτερο απο 185-190 ευρο θα εχεις 2 διπλα ψυγεια 2 αντλιες στο συστημα το ενα block στο cpu το αλλο στο κυκλωμα και θα εισαι καλα... ειναι η μοναδικη ΑΙΟ σε αυτα τα λεφτα,που γινεται αυτο και σου μενουν και τα ψυγεια αν θες στο μελλον να τα βαλεις σε custom συνδιασμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μια τρελη ενδιαμεση ιδεα χρηματων-αποδοσης ειναι να παρεις 2 τετοιες. http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-complete-watercooling-kit-240mm-p-PER.814804 +κανα μετρο σωλινα+ενωσεις να τις συνδεσεις μαζι με λιγοτερο απο 185-190 ευρο θα εχεις 2 διπλα ψυγεια 2 αντλιες στο συστημα το ενα block στο cpu το αλλο στο κυκλωμα και θα εισαι καλα... ειναι η μοναδικη ΑΙΟ σε αυτα τα λεφτα,που γινεται αυτο και σου μενουν και τα ψυγεια αν θες στο μελλον να τα βαλεις σε custom συνδιασμο! η μοναδικη δεν ειναι , υπαρχει και η Alphacool eisburg (και coolermaster eisburg) η triton καλη αλλα βγαζει προβληματα (ραγισματα στο plexi σε ακυρους χρονους) ακομα δεν μπορω να καταλαβω με πιο σκεπτικο ομως να παρει 2 , μονο για επεξεργαστη και μια ειναι αρκετη (εγω με την eisburg ton 3770k στα 4,[email protected] τον τρεχω 24.7 και η θερμοκρασιες αυτην την εποχη δεν ξεπερνανε τους 67 βαθμους για να υπολογισει κανεις περιπου το ψυγειο που θελει ενας γενικος κανονας ειναι για καθε block στο κυκλωμα ενα ψυγειο 120mm οποτε ενα κυκλωμα με cpu και gpu με ενα καλο ψυγειο 360mm ειναι καλυμενο απο προσωπικες δοκιμες σε κυκλωμα τοτε με i7 920 + 5970 στο κυκλωμα η διαφορα απο 1 3πλο σε αργοτερα 1 τριπλο και 1 ακομα διπλο (και τα 2 παχους 60mm) η διαφορα στο κυκλωμα ηταν 1-3 βαθμους κατω αργοτερα που εβαλα ενα ακομα ψυγειο 240 δεν παρατηρησα καμια απολυτως διαφορα ισως κερδιζα λιγο στη πτωση θερμοκρασιας μετα απο stress test σε cpu+gpu ταυτοχρονα αν με το 3πλο+2πλο εκανε 5 λεπτα να φτασει την κατωτερη θερμοκρασια με 3πλο+2 2πλα εκανε 3 λεπτα http://www.eworld.com.gr/products/details/5948/Alphacool-Eisberg-240-Watercooling-Kit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μια τρελη ενδιαμεση ιδεα χρηματων-αποδοσης ειναι να παρεις 2 τετοιες. http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-complete-watercooling-kit-240mm-p-PER.814804 +κανα μετρο σωλινα+ενωσεις να τις συνδεσεις μαζι με λιγοτερο απο 185-190 ευρο θα εχεις 2 διπλα ψυγεια 2 αντλιες στο συστημα το ενα block στο cpu το αλλο στο κυκλωμα και θα εισαι καλα... ειναι η μοναδικη ΑΙΟ σε αυτα τα λεφτα,που γινεται αυτο και σου μενουν και τα ψυγεια αν θες στο μελλον να τα βαλεις σε custom συνδιασμο! 1 χρονος εγγυηση + αρκετα προβληματα ακομα και απο κατοχους στο Site οταν την πηραν+την την τιμη αυτη την κανουν σαν κακη/απαγορευτικη τιμη ειδικα οταν στα ιδια χρηματα παιζει αρκετα συχνα η CM Storm Nepton πλεον με 5 χρονια εγγυηση απο 2 που ηταν παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εδω σε μοντες της eisberg http://www.overclock.net/t/1423039/cooler-master-alphacool-eisberg-owners-club/20#post_20801959απλα εβαλε ενα 120 αρι rad στην 240L και ειχε 7c κατω ...που και να εβαζε 240 rad και 2 αντλιες για καλυτερη πιεση στο κυκλωμα.. δεν ξερω τι εκανες στο συστημα με τον 920 και την 5970 τι αντλια ειχες σε τι διαταξη και γιατι σου εκανε αυτο το 2-3c διαφορα..ισως να ηταν too much και να μην σηκωνε αλλη βελτιωση,ισως δεν την παλευε η αντλια ισως καμια λαθος διαταξη στο κυκλωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 διαφορα 7 βαθμους δεν ειδε με την αλλαγη ψυγειου επειδη το παρακουλουθω το θεμα (ειμαι και μελος εκει μιας και εχω την ψυκτρα) η διαφορα ευκολα μπορει να οφειλετε στην τοποθετηση ξανα του block (αλλαγη παστας) εγω εβαλα και εβγαλα το block και πηρα 4 βαθμους πανω σε θερμοκρασιες (αποκλειτε σε αυτο το συστημα να το αδιασε και χωρις να το βγαλει πανω απο τη μητρικηωστε να προσθεσει Block οποτε δεν μετρας την μεταβλητη αλλαγης παστας Μετα απο ενα σημειο τα παραπανησια ψυγεια δεν προσφρερουν τιποτα εκτος απο γρηγοροτερη επαναφορα του κυκλωματος στην χαμηλοτερη θερμοκρασια , ετσι και αλλιως το κυκλωμα θα εχει την θερμοκρασια δωματιου και κατι ψιλα παραπανω δεν προκειτε βαζοντας παραπανω ψυγεια να ριξεις την θερμοκρασια κατω απο την θερμοκρασια δωματιου , εχω ξοδεψει αρκετα λεφτα και παρα πολλες ωρες σε ψαξιμο ωστε να ειμαι σιγουρος για αυτα που λεω , δεν τα λεω στην τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εγω λεω μιας και πηρες + 4 c πανω απο το βαλε βγαλε του block και παστα να το κανεις 5-10 φορες μπας και πεσει απο +4 στο -7 αλλαζεις παστα και αν σου κατσει καλα απο temps το αφηνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εγω λεω μιας και πηρες + 4 c πανω απο το βαλε βγαλε του block και παστα να το κανεις 5-10 φορες μπας και πεσει απο +4 στο -7 αλλαζεις παστα και αν σου κατσει καλα απο temps το αφηνεις! Η thermal που εχω einai η coollaboratory luquid ultra δεν υπαρχει διαθεσιμη αμεσα 1ον για να ξεκινησω τα πειραματα , αν θελεις κανε μια απλη αναζητηση στο google ποση διαφορα μπορει να κανει απο αλλαγη thermal paste , καθως και η ποσοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis2121 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εγώ πριν από 8 χρόνια είχα αγοράσει αυτό το κουτί : http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000082 και πίστεψέ με έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τις θερμοκρασίες για έναν και μόνο λόγο: το ψυγείο του είναι εξωτερικό Θα μπορούσες να βρεις το συγκεκριμένο σε μεταχειρισμένο η κάτι πανομοιότυπο σε κουτί με ενσωματωμένη υδρόψυξη. Έχω συνδέσει τη CPU και την GPU. Το κουτί έκανε απ ότι θυμάμαι γύρω στα 300€ Με τον CPU Q9550 2,8Mhz κλοκαρισμένο στα 3.8, και την GTX 780 σε IDLE οι θερμοκρασίες αυτη τη περίοδο είναι 30 βαθμοί και σε παιχνίδια φτάνουν μέχρι 50 με κλοκαρισμένη την κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα