Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση για το kickstarter αν λεω αν δεν καταφερει τελικά κάποιο project να πραγματοποιηθεί τα λεφτά επιστρεφουν?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση για το kickstarter αν λεω αν δεν καταφερει τελικά κάποιο project να πραγματοποιηθεί τα λεφτά επιστρεφουν

Οχι... σου μένει η χαρά της προσφοράς, δυό τρια φυλλάδια και μια πίκρα αλλα και αίσθηση κοροϊδίας. That s life!

Δημοσ.

να δουμε πως θα παει και η κονσολα του χοντρου, που βγαινει τον Νοεμβριο.

εγω πιστευω θα παει 

tumblr_lcd8wt05Tg1qblj9eo1_500.gif

Θα πάει "Through the Wormhole" with Morgan Freeman?

Δημοσ.

Καλά εδώ έχουν περάσει κονσόλες και κονσόλες από τα χέρια μας. Τα 100 δολάρια μας πείραξαν που είναι όσο 1,5 τίτλος παιχνιδιού στις άλλες κονσόλες; Ήταν μια προσπάθεια αξιόλογη σε μια εποχή που η αγορά είχε ανάγκη για κάτι νέο. Θυμάμαι ακόμα την χαρά μου και την μεγάλη απογοήτευση του πατέρα μου την δεκαετία του 90 μου αγόρασε το Sega Saturn. Πανάκριβο για την εποχή του και πήγε ακλαφτο... Είχε όμως την αίγλη του ονόματος Sega που παίζαμε σαν τρελοί στα... Ουφαδικα. Να πω και για άλλες κονσολοπροσπαθειες που έμειναν στο χρονοντουλαπο και στοιχιζαν μια περιουσία στην εποχή τους. Dreamcast, atari jaguar, amiga cd32, neo geo, Nintendo cube... και και και και...

μην ξεχνας το Virtual Boy και το Atari Lynx!

το Sega Saturn παντως την ειχε βγαλει την 5ετια, απλα τα βρηκε σκουρα στην συνεχεια με το PSOne. το Gamecube επισης αντεξε πανω απο 6 χρονια.. πιο αδικημενες κονσολες απο το Sega Dreamcast και Atari Jaguar δεν υπηρξανε.. Η μεν πρωτη μεσα σε μολις εναμιση χρονο υποστηριξης εβγαλε τοσες παιχνιδαρες οσες δεν βγαζει η καλυτερη κονσολα σε ολη της την ζωη και παρόλα αυτά δεν καταφερε να προτιμηθει παρά από ελάχιστους (οι υπολοιποι πηγανε στο ps2), το δε Jaguar δεν φτανει που δεν αντεξε ουτε 2 χρονια, δεν του εδωσαν ουτε 3-4 καλα παιχνιδια.. Για τις κασσετες του Neo Geo δεν θα το σχολιασω, που κοστιζανε οσο το PSOne. (βεβαια τα beat em up του ηταν απλα για να τα ζηλευεις)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτους που την αγόρασαν και βρίζουν / παραπονιούνται. Τα συγκεκριμένα projects ειναι δοκιμαστικά και για αυτο βγαίνουν και στο kickstarter για να τα στηρίξει ο κόσμος και να τους δώσει μια ευκαιρία αν αξίζουν.

Μάλλον ομως ο περισσότερος κόσμος δεν κατάλαβε τι ειχε σκοπό η τι έκανε η συγκεκριμένη κονσόλα και νομίζοντας οτι ειναι ίσως καποιο ps1 / ps2 απογοητεύτηκε στο τέλος και δεν φταίει η ouya για αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή ειλικρινά, ποιος θα κάτσει να πάρει ολόκληρη κονσόλα για να παίζει στην τηλεόραση, Android games. Επαναλαμβάνω: Android games ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Έχουν λόγο τα συγκεκριμένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για κινητά και, άντε, tablets και όχι για επιτραπέζιες κονσόλες. Άλλη μορφή ψυχαγωγίας η μία (handhelds = κάτι εύπεπτο, άμεσο, γρήγορο, με μικρά levels) και άλλο η άλλη. 

• Like 3
Δημοσ.

Open-source δεν σημαίνει τζάμπα, σημαίνει ανοιχτός κώδικας.

Για τον μέσο απλό χρήστη πάντως δεν σημαίνει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγάλη απάτη & φούσκα δεν είναι αυτή η κονσόλα.

Είναι τα website τύπου kickstarter όπου δεν έχουν σοβαρό έλεγχο με αποτέλεσμα να μπαίνουν και να παραμυθιάζουν τον κόσμο όλα τα τεχνολογικά λαμόγια (αν υπάρχει τέτοια έκφραση...).

Ας φτιάξει το kickstarter σοβαρό έλεγχο με επιτροπές που θα έρχονται επιτόπου στα γραφεία της εταιρείας και θα παρακολουθούν την πορεία.

Και όσοι χάνουν τα λεφτά τους σε τέτοιες αποτυχημένες προσπάθειες ας μην διαμαρτύρονται μετά. Είναι ξεκάθαρο ότι χωρίς έλεγχο αυτά θα συμβαίνουν.

Οι τύποι ρούφηξαν κάτι εκατομμύρια για να στήσουν μία πλατφόρμα που μπορεί να τη στήσει κάποιος με λιγότερο από ένα εκατομμύριο (κρίνοντας από έργα πληροφορικής της εταιρείας όπου δουλεύω).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....οτι δεν ακουμπαει τα quality standars σου τοτε δεν αξιζει για κανενα ποσο!

Εγω πχ για PS4 και XONE δεν θα εδινα ουτε 100 ευρω.

Oσο για το OUYA, παιξανε εξυπνα το marketing. Η δυναμικη δεν ηταν μεγαλη γιατι τα λεφτα ηταν λιγα για τον κοσμο του gaming.

Επεξ/σία από Titanomaxos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...