thelos257 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα εχω αγορασει το Lenovo Z50-75 για μενα για την γιορτη μου που θα ναι τον 15αυγουστο οπως και τα γεννεθλια μου που θα ναι στις 23/αυγουστου ετσι ειπα ας κανω ενα καλο δωρο στον εαυτο μου μια και το αξιζω με το παραπανω αφου δεν θα ξανα αγορασω λαπτοπ ή κινητο τηλεφωνο.Τα χαρακτηριστικα του:Οθόνη: 15.6΄΄ FHD Glare Wedge (1920 x 1080)Επεξεργαστής: AMD FX-7500 2.1 GHz (4MB Cache)Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8.1 64bitRAM: 8GB 1600MHz DDR3LΚάρτα γραφικών: AMD Radeon R7 M260 2GB dedicatedΉχος: Στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Advanced AudioNetwork: 10/100Mbps EthernetWLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/nΣκληρός δίσκος: 1TB, 5400 rpm & 8GB SSHDΜονάδα οπτικού δίσκου: DVD RecordableΚάμερα: HD webcam με ενσωματωμένο μικρόφωνοΣυνδεσιμότητα: 1 x HDMI, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x headphone/ microphone combo, 1 x SD memory card reader, 1 x RJ-45, Bluetooth 4.0Μπαταρία: 4-cell Li-IonΔιαστάσεις (mm): 25.63 x 259.87 x 381.76Βάρος (kg): 5.39Χρώμα: ΆσπροΤα κουτια που ηταν μεσα το μηχανακι:Τα συρματακια του φορτηστης - συνδεση με ρευμα μαζι με τον φορτηστη του:Το λαπτοπακι μεσα στα ναηλα του:Φυλλαδια που ειχε μεσα το κουτι:Το λαπτοπ:Οθονιακα: Οι εντυπωσεις μου ειναι αρκετα καλες καθως εχω κανει την καλυτερη αγορα πιστευω ειχα παλιοτερα λενοβο και ξερω πως ειναι η καλυτερη εταιρια.Εχω ενα θεμα ομως: Εβαλα το NOD32 Antivirus πανω του με αδεια που ειχα στο σπιτι απο παλιοτερα πριν ενα μηνα περιπου ηταν και μ βρηκε 10 ιους που στην ουσια δεν ειναι καν ιοι πως γινεται αυτο καινοιυργο λαπτοπ ; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από thelos257 2
thelos257 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Με γεια! Η οθονη του ειναι ωραια? Φυσικα φιλε μου ειναι τελεια μεγαλη ωραια αναλυση που να βρεις τετοια αναλυση στα 15.6 στα αλλα που μονο 1366 X 768 αν δεν κανω λαθος εχουνε. Εχω ενα θεμα ομως εχω κανει εδιτ το αρχικο μ ποστ δες το και πες μ τι να κανω ;
kougi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Προφανως και δεν ειναι ιοι. Θα ειναι απο το bloatware της lenovo.. 1
thelos257 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Προφανως και δεν ειναι ιοι. Θα ειναι απο το bloatware της lenovo.. Οριστε αυτα κατεγραψε στο αρχειο το νοδ32: C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\LenovoBrowserGuard\bin\cltmng.exe παραλλαγή του Win32/Conduit.SearchProtect.I ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\LenovoBrowserGuard\bin\SPTool64.exe παραλλαγή του Win32/ClientConnect.A ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\LenovoBrowserGuard\bin\SPVC32.dll παραλλαγή του Win32/Conduit.SearchProtect.H ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\LenovoBrowserGuard\bin\SPVC32Loader.dll παραλλαγή του Win32/ClientConnect.A ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\LenovoBrowserGuard\bin\SPVC64.dll παραλλαγή του Win32/ClientConnect.A ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\LenovoBrowserGuard\bin\SPVC64Loader.dll παραλλαγή του Win32/ClientConnect.A ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\Main\bin\CltMngSvc.exe παραλλαγή του Win32/Conduit.SearchProtect.H ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\Main\bin\SPTool.dll παραλλαγή του Win32/Conduit.SearchProtect.H ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\Main\bin\uninstall.exe παραλλαγή του Win32/ClientConnect.A ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard\UI\bin\cltmngui.exe παραλλαγή του Win32/Conduit.SearchProtect.Y ενδεχομένως ανεπιθύμητη εφαρμογή Καθαρισμός τι να κανω ; Επισης δες και αυτο εδω: και πες μ γιατι δεν φενεται νορμαλ οπως σε ενα φυσιολογικο υπολογιστη ;
kougi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard Αυτο σημαινει οτι στα εγκατεστημενα προγραμματα ειναι και καποια της Lenovo (βλεπε LenovoBrowserGuard) τα οποια το nod τα αναγνωριζει ως απειλες. Για το σκαιπ δεν ξερω, κατεβασες αυτο που ειναι για desktop η για windows 8? Το πρωτο σου προτεινω.
thelos257 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 C:\Program Files (x86)\LenovoBrowserGuard Αυτο σημαινει οτι στα εγκατεστημενα προγραμματα ειναι και καποια της Lenovo (βλεπε LenovoBrowserGuard) τα οποια το nod τα αναγνωριζει ως απειλες. Για το σκαιπ δεν ξερω, κατεβασες αυτο που ειναι για desktop η για windows 8? Το πρωτο σου προτεινω. Κατεβασα το σκαιπ για δεσκτοπ αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο εμφανιζεται και σε αλλα πραγματα λες να φταιει που ναι μεγαλη η οθονη το μεγευθος της ;
kougi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οχι δεν παιζει ρολο το μεγεθος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ξαναδει.
thelos257 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οχι δεν παιζει ρολο το μεγεθος αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ξαναδει. Παραξενευομαι να σ πω την αληθεια αλλα δεν ξερω πως το λενε στα αγγλικα ολο αυτο για να το ψαξω στο γοογλε :/
thelos257 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας το προβλημα τελικα διορθωθηκε: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/Problem-with-colors-pinned-to-the-taskbar/td-p/2138666
VonLoutsos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το χρωματάκι είναι μεγάαααλη πουτανιά!!! Με γειές και καλοδούλευτο 1
thelos257 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Το χρωματάκι είναι μεγάαααλη πουτανιά!!! Με γειές και καλοδούλευτο Το ξερω γι αυτο πειρα αυτο το χρωματακι και δεν πειρα το μαυρο που δεν μ αρεσε κιολας
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μια χαρά φαίνεται.Thanx για τη παρουσίαση. Καλοδούλευτο. 1
nikοs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αφού τις κάνεις που τις κάνεις μίλα μας για θερμοκρασίες,για επιδώσεις κτλπ. ώστε να βοηθήσεις πραγματικά κάποιον που ενδιαφέρεται να το αγοράσει! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2015 από SPANK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα