Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς τις κάρτες της intel γιατί η ms δεν φτιάχνει κάρτες γραφικών.

Όπως και να 'χει όμως η τεχνολογία προχωράει και τα λειτουργικά έχουν κάποιες απαιτήσεις σε hardware. Τις περισσότερες περιπτώσεις όμως δεν φταίει το λειτουργικό για τις ασυμβατότητες αλλά οι ίδιες οι εταιρείες κατασκευής hardware, ιδίως όσον αφορά τις κάρτες γραφικών.

Η δημιουργοί των λειτουργικών δίνουν κάποια stantard τα οποία οι κατασκευαστές τα "κάμπτουν" προς όφελος τους έτσι ώστε να δώσουν λίγη παραπάνω ισχύ στις κάρτες τους. Αυτό όμως δημιουργεί ασυμβατότητες σε μελλοντικές εκδόσεις των λειτουργικών και εκεί πιστεύω ότι δημιουργείτε το πρόβλημα.

Όποιος θέλει να προχωρήσει στα 10άρια θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν δεν το κάνει ή θα αναβαθμιστεί σε hardware ή θα μείνει με το λειτουργικό στο οποίο το υλικό του δουλεύει σωστά.

Εδώ το skype μας την έκανε την μαγκιά και δεν δουλεύει πλέον σε παλιούς p4 και amd επεξεργαστές.

Εδώ μια λίστα με ποιες κάρτες δουλεύουν στα 10άρια.

Δημοσ.

Λοιπον συνεβη το εξης (αξιο)περιεργο.

Οπως προανεφερα Οταν προσπαθησα να εγκαταστησω τα 10 απο το install tool μου εβγαζε το ανω μηνυμα.

Προασπαθησα και απο cd και τα ιδια.

Εγραψα τα 10 και σε usb και ω του θαυματος εγκατασταθηκαν κανονικα(απο εκει γραφω τωρα).

WTF?????? :whistle:  :whistle:  :whistle:  :whistle:

Δημοσ.

ΜΑ αυτο ειναι το θεμα...Δεν εκανα τιποτα (συνειδητα).ΑΠλως στο upgrade tool εβαλα δημιουργια μεσου,μου εφτιαξε ενα iso και το μερασα σε ενα usb stick,Αυτο ηταν.....

Το αλλο κουφο ειναι οτι ειδα το windows update να κατεβαζει ενημερωση για ATI HD4200*(εγω εχω την 4000) ενω υποτιθεται οτι ολη η σειρα 4000 ειναι ασυμβατη με τα 10.

Δημοσ.

Πως το πέρασες στο usb εννοούσα. Με κάποιο πρόγραμμα ή το έκανε το upgrade tool;

Όσο για την 4000, όντως περίεργο που βρήκε drivers αφού η amd δεν έχει για 10άρια.

Δημοσ.

Oxi copy paste εκανα απλα.

Για την καρτα τωρα που το βλεπω επιδιωξε να εγκαταστησει ενημερωση για την 4200 αλλα απετυχε,.

1zzqb2t.png

Τωρα που βρεθηκε driver GIA THN 4200 που δεν ειναι συμβατη καρτα ειναι αλλο θεμα..........

Δημοσ.

Δηλαδή πέταξες το iso μέσα σε ένα usb και μπουτάρισες κανονικά από αυτό;;; :shock:

Τώρα κουφαθήκαμε τελείως!

Το αυτο.

Δεν ξερω τι ειναι πιο κουφο.Αυτο ή οτι βρηκε drivers για καρτα που δεν υποστηριζει. :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Παλι καλα παντως γιατι ημουν ετοιμος να παρω καινουργια καρτα.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε δε γινονται αυτα που λες. Το πιθανοτερο ειναι κατι να εκανες και να μη το θυμασαι. Αυτο που σου εγραψε ο φιλος πως να κανεις ρεσετ τα updates τοκανες? δουλεψε ή οχι? ή δε τοκανες?

Αν απλα ριξεις το iso καπου μεσα σε αποθηκευτικο μεσο δε μπουταρει απο αυτο. 

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

Δεν εχω λογο ν απω ψεματα(γιατι αλλωστε).Αυτα που εκανα ηταν.

1)Στο updater ειπα να δημιουργησει μεσο.

2)Δημιουργησε ενα iso το εβαλα σε ενα στικ

3)Ανοιξα το iso με καποιο προγραμμα (iso buster νομιζω ) και ετρεξα το exe.

4)Τελος.

Αν εκανα και κατι αλλο και δεν το καταλαβα δεν ξερω...............

Δημοσ.

Δεν εχω λογο ν απω ψεματα(γιατι αλλωστε).Αυτα που εκανα ηταν.

1)Στο updater ειπα να δημιουργησει μεσο.

2)Δημιουργησε ενα iso το εβαλα σε ενα στικ

3)Ανοιξα το iso με καποιο προγραμμα (iso buster νομιζω ) και ετρεξα το exe.

4)Τελος.

Αν εκανα και κατι αλλο και δεν το καταλαβα δεν ξερω...............

Όπα! Δηλαδή έτρεξες το setup μέσα από τα windows. Έλα ρε φίλε, πες το από την αρχή. Μπορούσες να το κάνεις και από το dvd αυτό, δεν χρειαζόταν να μπουτάρεις από το δισκάκι.

Το κακό είναι ότι αυτό δε γίνεται σε μηχάνημα που δεν έχει ήδη windows (clean install).

Δημοσ.

Επειδη το dvd player ειναι ΓΤΠ αφησα το δισκακι μεσα μπας και απο το μεσημερι εως το βραδυ και μου εβγακε το μηνυμ αοτι απετυχε η εγκατασταση.

Μετα λεω ¨"δεν το δοκιμαζω σε στικ"?

και εγινε.

Ειχα ηδη τα 8,1 (γνησια).Αφου ειχα γραψει το κλειδι μηπως και χρειαστει αλλα δε χρειαστηκε.

Τα αρχεια/προγραμματα μεταφερθηκαν αυτουσια.

ΚΑι τελος.

Δουλευει μια χαρα btw.\

ΚΑι νια ερωτηση.Πως τελικα βρηκε τους οδηγους της 4200 που λογικα δεν υποστηριζεται?

Δημοσ.
[...]

Δουλευει μια χαρα btw.\

ΚΑι νια ερωτηση.Πως τελικα βρηκε τους οδηγους της 4200 που λογικα δεν υποστηριζεται?

Φυσικά θα δουλέψει μια χαρά αφού έκανες εγκατάσταση με το setup μέσα από τα windows.

Όσο για την 4200, αφού είπες ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Μάλλον προσπάθησε να στήσει drivers για 8άρια αλλά τελικά δεν μπήκανε και το αναίρεσε.

Τώρα λογικά θα είσαι με την κάρτα γραφικών σε λειτουργία συμβατότητας, δες το στις συσκευές με δεξί κλικ στη σημαία του start menu->Διαχείριση συσκευών. Σε τέτοια κατάσταση θα σου σέρνονται τα βίντεο και δεν πρόκειται να παίξεις παιχνίδι που θέλει directx, μόνο κάποια αρχεία σε dos ή που έπαιζαν και με software renderer.

Δημοσ.

TΟ ΕΚανα και μου εβγαλε αυτο

2dbkrx0.jpg

οποτε μαλλον ειμαι σε καθεστως συμβατοτητας.

Το ιδιο πρεπει να συνεβαινε και στα 8.

Οσο αναφορα τα παιχνιδια 3 (της πλακας ) που ειχα εγκατεστημενα(drift mania,WOT, red orchestra) παιζουν κανονικα.

Γενικως δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια.Ειμαι οκ που κατραφερα και εγκατεστησα τα 10 (που απο οτι λενε θα ειναι και τα τελευταια windows).

Εννοειται οτι στο μελλον (αν κλαταρει η μητρικη κτλ ) θα διαλεξω και μια καρτα γραφικων συμβατη (λογικα μεχρι τοτε ολες θα ειναι futureproof στα 10).

So far so good λοιπον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...