Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 παιδια καλησπερα, εχω μια ip camera της turbo-x και ενω την συνεδεσα κανονικα και δουλευει. Τωρα θελω να εχω απομακρυσμενο ελεγχο της καμερας (δηλαδη περα απο το router του σπιτιου μου). Παλεψα με το εργοστασιακο DDNS που δινει , αλλα δεν εμφανιζει τιποτα, πατισα Validity Check και λεει κατι ασυναρτησιες, οτι θα ο server θα ξεκινησει να λειτουργει απο το 2017 και για 3 μερες!? Προσπαθησα να φτιαξω Host μεσω 3ου (No-ip.com) και μετα να κανω Port Forwarding μεσω του Μοντεμ μου. Το εκανα, ελεγξα εαν ειναι ανοιχτη η πορτα (1550) και μου λεει οτι εξακολουθει να ειναι κλειστη. Εν τω μεταξυ , οταν ακολουθω το link-domain του Host , με ανακατευθηνει στις ρυθμισεις του Modem μου!. Απενεργοποιησα Firewall του Router, μιλησα με το πλαισιο (οπου δηλωσαν πως δεν γνωριζουν απο αυτα..) και μιλησα και με τον ΟΤΕ , και μου ειπαν, να απενεργοποιήσω την υψηλη ασφαλεια του modem μου, μεσω του my.otenet.gr . Δεν ξερω ομως τον κωδικο και το username (ουτε που ξερω που τα εχω βαλει). Δηλαδη αμα δεν εχεις πτυχειο Harvard τεχνικου Networking , δεν μπορεις να συνδεσεις μια IP CAMERA ?!?? Βοηθηστε με , γιατι τα εχω παιξει με ολα αυτα τα δικτυα.. (πιστευα οτι εχω αρκετες γνωσεις, αλλα αρχισα να αναθεωρω..)
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ισχύει αυτό που σου είπε ο ΟΤΕ. Πρέπει να απενεργοποιήσεις την ασφάλεια μέσα από τις σελίδα του λογαριασμού σου ή να χρησιμοποιήσεις άλλη πόρτα από αυτές που μπλοκάρει εξαρχής.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ισχύει αυτό που σου είπε ο ΟΤΕ. Πρέπει να απενεργοποιήσεις την ασφάλεια μέσα από τις σελίδα του λογαριασμού σου ή να χρησιμοποιήσεις άλλη πόρτα από αυτές που μπλοκάρει εξαρχής. Το ξερω, αλλα αυτο που δεν ξερω , ειναι που θα παω να βρω τα user name και τα password, Ακριβως επειδη διαβασα αυτα: Ο ΟΤΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000. UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434 Δοκιμαστα και την θυρα 1550, αλλα τιποτα
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Την θύρα την άλλαξες στο καταγραφικό; Δοκιμάζεις μέσα από τη δικιά σου σύνδεση ή από άλλη σύνδεση;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Την αλλαξα και στην καμερα. ναι. Δοκιμαζω σε δικια μου συνδεση-δικο μου router/ip
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εννοώ αν δοκιμάζεις να συνδεθείς στο καταγραφικό μέσω της δικιά σου σύνδεσης με χρήση του No-Ip ονόματος που έχεις ορίσει ή από άλλη σύνδεση. Συνήθως τα απλά router δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρώτο (NAT Loopback λέγεται) οπότε πρέπει να το δοκιμάσεις μέσω άλλης σύνδεσης (3G ή κάποιου φίλου σου).
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κατ'αρχην δεν εχω καταγραφικο, ip camera ειναι (εκτος και εαν λεγοντας καταγραφικο, εννωεις το μενου της καμερας) . Εγω συνδεομαι κανονικα με το ιδιο το ip της καμερας , αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτο γινεται μονο οταν ειμαι εντος δικτυου. Εκανα λογαριασμο στο noip πηρα ενα domain απο εκει. Το βαζω , και δεν φορτωνει καθολου (λεει οτι "αυτή η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί") Το προβλημα ειναι , οτι δεν ανοιγει η πορτα.. δεν ξερω τι φταιει, εκανα και port forwarding , αλλα η πορτα δεν ξεκλειδωνει.
jkoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Και ρωτώ άλλη μια φορά. Προσπάθησες να συνδεθείς από άλλο δίκτυο εκτός το δικό σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Και ρωτώ άλλη μια φορά. Προσπάθησες να συνδεθείς από άλλο δίκτυο εκτός το δικό σου; οχι. Πριν απο λιγο , εκανα καποια αλλαγη , και εβαλα να παρει αυτοματα το ip απο DHCP server (Obtain IP from DHCP Server) και ακολουθησα την συμβουλη σου. Ζητησα απο καποιο φιλο , να μπει στο λινκ που δινει το noip.com και οταν μπηκε μου ειπε οτι δουλεψε!, και μαλιστα του ζητησα να μου στειλει και printscreen για να βεβαιωθω , και πραγματι δειχνει να εγινε. Παρ'ολα αυτα θα δοκιμασω αυριο να συνδεθω απο αλλο δικτυο (σε καποια καφετερια) για να το δω εαν πραγματι εφτιαξε. θα εχετε νεοτερα..
ice25 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα- καταγραφικό με no-ip ή και οποιδηποτε DDNS δεν θα δεις τίποτα...δοκίμασε απο αλλο wifi ή 3gEναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς κατευθείαν με την εξωτερική σου ip...αν δουλέψει το πρόβλημα σου είναι στο no-ip(αργεί πάνω απο 15' να ενημερώσει name servers) Π.χ http://23.82.15.40:1500(τελειοςτυχαίο το παράδειγμα) οχι. Πριν απο λιγο , εκανα καποια αλλαγη , και εβαλα να παρει αυτοματα το ip απο DHCP server (Obtain IP from DHCP Server) και ακολουθησα την συμβουλη σου. Ζητησα απο καποιο φιλο , να μπει στο λινκ που δινει το noip.com και οταν μπηκε μου ειπε οτι δουλεψε!, και μαλιστα του ζητησα να μου στειλει και printscreen για να βεβαιωθω , και πραγματι δειχνει να εγινε. Παρ'ολα αυτα θα δοκιμασω αυριο να συνδεθω απο αλλο δικτυο (σε καποια καφετερια) για να το δω εαν πραγματι εφτιαξε. θα εχετε νεοτερα.. Αυτό είναι λάθος!!!! port forwarding και dhcp δεν πάνε μαζί..καρφωτή ip στην κάμερα..οταν το dhcp τις δώσει άλλη ip δεν θα δουλεύει το portforward
jkoukos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Όταν είσαι στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα- καταγραφικό με no-ip ή και οποιδηποτε DDNS δεν θα δεις τίποτα...δοκίμασε απο αλλο wifi ή 3g Υπάρχουν αρκετά router (π.χ. Fritz, TP-Link κλπ) που έχουν αυτή τη δυνατότητα (λέγεται NAT Loopback) και μπορείς να έχεις πρόσβαση στην συσκευή κάνοντας χρήση της WAN (ή DDNS) διεύθυνσης. Τα περισσότερα όμως των παρόχων, όντως δεν την έχουν και μόνο από άλλη σύνδεση είναι δυνατόν να δούμε φως. Αυτό είναι λάθος!!!! port forwarding και dhcp δεν πάνε μαζί..καρφωτή ip στην κάμερα..οταν το dhcp τις δώσει άλλη ip δεν θα δουλεύει το portforward Μπορεί να παίξει και μέσω DHCP αρκεί να έχει δυνατότητα κράτησης-απόδοσης της ίδιας διεύθυνσης σε συγκεκριμένη συσκευή μέσω της διεύθυνσης MAC. Αναφέρεται ως Address Reservation ή IP Bonding στις ρυθμίσεις του DHCP server και την έχουν όλα σχεδόν τα router. Ουσιαστικά όμως έχεις δίκιο, αν δεν έχει σταθερή διεύθυνση η συσκευή προς την οποία θα κάνουμε Port Forwarding.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Λοιπον, τελικα δουλεψε!! , φυσικα χρησιμοποιησα αλλο ρουτερ (απο εστιατοριο μπηκα) και το link δουλεψε μια χαρα Αυτο που εκανα ηταν : - "Τσέκαρα" το κουτάκι: 'Ληψη ip απο DHCP' - Add Host στο NOIP βαζοντας το ip του υπολογιστη που βρισκομουν εκεινη την στιγμη (?!) - PortForwarding στο Ρουτερ μου, βαζοντας το ip της καμερας και με την θυρα 1550 - Εβαλα τo link του NOIP , το username, password (του λογαριασμου μου του NOIP) στις ρυθμισεις της καμεραςι Ευχαριστώ για τις απαντησεις
mitsus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σου το εγραψαν και παραπανω. Στην καμερα θα βαλεις στατικη ip. Αν παρει αλλη ip απο αυτην που δηλωσες στο router, δεν θα σου δουλεψει. Καλοδούλευτη
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σου το εγραψαν και παραπανω. Στην καμερα θα βαλεις στατικη ip. Αν παρει αλλη ip απο αυτην που δηλωσες στο router, δεν θα σου δουλεψει. Καλοδούλευτη Η συγκεκριμένη καμερα, εχει απο μονη της στατικη ip (δοξα το θεο). Τελος παντων, την εφτιαξα , και δουλευει μια χαρα.
kostasbg Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Γεια σας Εχω ένα πρόβλημα με την ΙΡ κάμερα στην απομακρυσμένη πρόσβαση Ενώ μπορώ να την δω στο 3g του κινητού μου στο λάπτοπ δεν μπορώ να έχω πρόσβαση εννοείτε σε άλλο ρουτορ μακριά από το δικό μου Μου γράφει ο κεντρικός υπολογιστής δεν επιτρέπει την πρόσβαση και μερικές φορές βγαίνει η εξωτερική ip του ρουτερ μου Εχω κάνει λογαριασμό στο no-ip και μπαίνω http://onoma.ddns.net:81 αλλά μόνο στο κινητό μπορώ να βλέπω την κάμερα Πως μπορώ να την βλέπω από μακριά και με το λάπτοπ?Το ρουτερ μου είναι το ΖΤΕ ZXHN H108N V2.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα