Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δηλαδή ποιο θεωρητε καλύτερο απο το runtastic.?Για "καλυτερο" δεν ξερω, αλλα Endomondo happy user here 2
malmsteen1984 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μου αρεσει πιο πολυ το περιβάλλον του runtastic αλλα εμπιστευομαι το endomondo
haHa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Για "καλυτερο" δεν ξερω, αλλα Endomondo happy user here Tο endomondo κ για οποιον θελει πιο social και ανταγωνιστικη φαση, ας κοιταξει σε strava. Αν και τωρα πια ολοι αντιγραφουν τα features των αλλων , οποτε ειναι πολυ κοντα σε λειτουργιες. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Tο endomondo κ για οποιον θελει πιο social και ανταγωνιστικη φαση, ας κοιταξει σε strava. Το social δεν μ απασχολει ιδιαιτερα, αλλα το ανταγωνιστικο μερος ακουγεται ενδιαφερον. Και επειδη εσυ μου ειχες προτεινει το Endomondo πριν ~2 χρονια, i'll give it a shot 1
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ειχα χρησιμοποιησει το runtastic και μου αρεσε.μετα κολλησα μια που ηταν ηδη μεσα στο παλιο κινητο με το adidas micoach.αρκετα πραγματακια και δωρεαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα