Προς το περιεχόμενο

error code gia activation key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia siggnwmi gia ta agglika alla ekana format kai gia kapoio logo den exei ellinika.

loipon to thema  m einai oti ekana format kai 3ana perasa ta win 7 stob idio ypologisti

alla twra den ton dexetai m bgazei auto  to error code 

0XC004E003

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_install/activation-error-code-0xc004e003-product-key/09f326fe-fbcd-4a95-b08a-32a0c4e8d7aa?auth=1

SORRY GIA TA GREEKLISH alla den exei greek ...

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιος σφάλμα πετάει και σ'εμένα.

Είχα γνήσια 8.1, έκανα με το tool κλασικά αναβάθμιση σε 10 (χωρις κράτηση) τα οποία ενεργοποιήθηκαν μια χαρά, και στο καπάκι με το ιδιο tool έκανα ISO για clean install.Πέρασα σε καθαρη εγκατάσταση τα 10 και δεν λεν να ενεργοποιηθούν! Παίρνω και το ίδιο σφάλμα.

Πάρε τηλ στο 8015003000 και ζήτα να σε συνδέσουν στο τεχνικό τμήμα!

Εγώ που μίλησα μου είπαν οτι έχουν πρόβλημα οι server τους και πως κάποια στιγμή (έλεος) θα ενεργοποιηθούν μόνα τους!

Ως τότε - και αν - καλά κρασιά ! 

Ενημέρωνε αν έχεις νέα - κι εγώ το ίδιο - !

ΥΓ.Πριν κάνεις αναβάθμιση τα windows σου ήταν γνήσια έτσι;

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιος σφάλμα πετάει και σ'εμένα.

Είχα γνήσια 8.1, έκανα με το tool κλασικά αναβάθμιση σε 10 (χωρις κράτηση) τα οποία ενεργοποιήθηκαν μια χαρά, και στο καπάκι με το ιδιο tool έκανα ISO για clean install.Πέρασα σε καθαρη εγκατάσταση τα 10 και δεν λεν να ενεργοποιηθούν! Παίρνω και το ίδιο σφάλμα.

Πάρε τηλ στο 8015003000 και ζήτα να σε συνδέσουν στο τεχνικό τμήμα!

Εγώ που μίλησα μου είπαν οτι έχουν πρόβλημα οι server τους και πως κάποια στιγμή (έλεος) θα ενεργοποιηθούν μόνα τους!

Ως τότε - και αν - καλά κρασιά ! 

Ενημέρωνε αν έχεις νέα - κι εγώ το ίδιο - !

ΥΓ.Πριν κάνεις αναβάθμιση τα windows σου ήταν γνήσια έτσι;

itan gnisia file m

leitourhousan kanonika gia panw apo 2 xronia 

otan pires til xrew8ikes?milan agglika?i ellinika?

Δημοσ.

οχι χωρις χρεωση ειναι και μιλάς κανονικά στα Ελληνικά!
Δοκίμασα μολις και την διαδικασία τηλεφώνου που δίνεις στο link αλλα τίποτα....

Έλεος...

Δημοσ.

οχι χωρις χρεωση ειναι και μιλάς κανονικά στα Ελληνικά!

Δοκίμασα μολις και την διαδικασία τηλεφώνου που δίνεις στο link αλλα τίποτα....

Έλεος...

kai egw to dokimasa twra..gt grafeio mallon einai kleisto....opote twra.. ti kanw ? 

Δημοσ.

Ότι κι εγώ....το σταυρό σου....

Πάρε στο τηλ που σου έδωσα. Λειτουργούν ακόμα μάλλον επέλεξες να συνδεθείς με λάθος τμήμα (δεν πα΄τησες το σωστο νουμερο).

Άκου το ηχογραφημενο μηνυμα προσεκτικά και επέλεξε.Μη πας για ενεργοποίηση προϊόντος Microsoft αλλα για υπσοτηριξη σχετικα με τα windows

Δημοσ.

Ότι κι εγώ....το σταυρό σου....

Πάρε στο τηλ που σου έδωσα. Λειτουργούν ακόμα μάλλον επέλεξες να συνδεθείς με λάθος τμήμα (δεν πα΄τησες το σωστο νουμερο).

Άκου το ηχογραφημενο μηνυμα προσεκτικά και επέλεξε.Μη πας για ενεργοποίηση προϊόντος Microsoft αλλα για υπσοτηριξη σχετικα με τα windows

mou leei oti einai kleisto to grafeio simera

Δημοσ.

Τι φάση ?? Όντως μόλις πήρα τηλέφωνο και λέει απλά " τα γραφεία μας είναι σήμερα κλειστά " . 
Υποτίθεται θα με έπαιρναν μετά τις 6 και εως τις 9 το βράδυ....αιντε αιντε.... 
Εγω μίλησα μαζί τους πριν 1 ώρα ακριβώς....δεν ξέρω τι παίζει.....

• Like 1
Δημοσ.

Παράξενο.

Ναι αύριο το πρωί. Παίζει να αφήσω μέχρι αύριο το pc ανοιχτό μπας και φιλοτιμηθούν να ενεργοποιηθούν αν είναι όντως απο το συστημικό τους πρόβλημα.... Οψόμεθα...

παρεμπιπτόντως έχουμε διαφορετικό κωδικό λάθους. Τώρα πρόσεξα οτι εσένα είναι  0XC004E003 ενώ εμένα 0XC004c003

Δημοσ.

Είναι πάρα πολλά.απλά θα ζητήσω ένα συγγνώμη από το forum και ελπίζω να καταλάβει...ευχαριστώ παιδιά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...