Προς το περιεχόμενο

Κολλησε οθονη ταμπλετ

Dolly-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχω το εξης θεμα:το ταμπλετ μου κολλουσε και εκανα reset.οταν ανοιξε δεν δουλευε,πατησα το on/off σε συνδυασμο με το volume,εκανα διαγραφη και μετα reboot .και απο εκεινη την ωρα οταν το ανοιγω παραμενει στην αρχικη οθονη συνεχομενα αναμενο,δεν δουλευει η επιλογη για safe mode και μου εμφανιζει μονο το εικονιδιο του android με την ενδειξη "καμια εντολη".γνωριζετε μηπως τι ακριβως προβλημα υπαρχει;με το λογισμικο του ισως;ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι τιποτα.οταν το ανοιγω μενει στην αρχικη οθονη.αν πατησω on/off και volume βγαζει το μηνυμα καμια εντολη και μενει εκει.χωρις δυνατοτητα να πατησω καποια επιλογη

Νιωθω οτι εγω φταιω γιατι βιαζομουν να φυγω και επειδη κολλουσε και στο safe mode,πατουσα reset ,ολη την ωρα.διορθωνεται το προβλημα;θα κοστισει πολυ;γιατι αν δεν συμφερει καλυτερα να μην το φτιαξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μου ποια συσκευή έχεις φίλη μου.

Αν ελεγες και το μοντελο του ταμπλετ.... Δεν ειναι hardware αλλα software κατα την γνωμη μου.... Κατεστραμμενη ρομ....

Παίζει +1

Επεξ/σία από Tragic!
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε άμα ήταν πολύ φτηνό πέτα το και έχει θέμα hw, μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Άμα βρεθεί λύση να το ξεκολλήσεις καλώς./

Δεν πειραζει...τον επεξεργαστη πες μου.... Στα κινεζικα οι ρομς πανε βασει επεξεργαστη γιατι ειναι ολα φασον και κλωνοι...

Δυσκολα βάζεις :P

Επεξ/σία από Tragic!
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχ δεν ξερω :(

ε άμα ήταν πολύ φτηνό πέτα το και έχει θέμα hw, μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Άμα βρεθεί λύση να το ξεκολλήσεις καλώς./

Κανα 130 ευρω περιπου το ειχα παρει

Επεξ/σία από Dolly-

Περιμενε 10' ... Παω διπλα στην κυρα-Μαρια που ριχνει τα χαρτια.... Αυτη θα μου πει το μοντελο.... Σορρυ , αλλα αν και υπαρχει κοσμος που θελει να βοηθησει,δεν το θες εσυ μαλλον..

• Like 1

Ειπα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να μου πει περιπου τι προβλημα υπαρχει και αν αξιζει να φτιαχτει.αν ηξερα περισσοτερες πληροφοριες εννοειται θα τις εδινα.αλλα δεν ξερω.δεν τα θυμαμαι καλα.ειμαι λιγο αρχαρια.δεν εχω σκοπο να κοροιδεψω κανεναν.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις και των δυο σας

Τωρα που τα ψαχνω λιγο σαν να θυμαμαι οτι ειναι τετραπυρηνο,1600,mhz. Φανταζομαι δεν αρκουν αυτα.θα ψαξω να βρω τα χαρτια με τα χαρακτηριστικα του.

Σε ευχαριστω παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...