Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλησπερα,εχω το εξης θεμα:το ταμπλετ μου κολλουσε και εκανα reset.οταν ανοιξε δεν δουλευε,πατησα το on/off σε συνδυασμο με το volume,εκανα διαγραφη και μετα reboot .και απο εκεινη την ωρα οταν το ανοιγω παραμενει στην αρχικη οθονη συνεχομενα αναμενο,δεν δουλευει η επιλογη για safe mode και μου εμφανιζει μονο το εικονιδιο του android με την ενδειξη "καμια εντολη".γνωριζετε μηπως τι ακριβως προβλημα υπαρχει;με το λογισμικο του ισως;ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ούτε το τάτς δουλεύει; Καμία ανταπόκριση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οχι τιποτα.οταν το ανοιγω μενει στην αρχικη οθονη.αν πατησω on/off και volume βγαζει το μηνυμα καμια εντολη και μενει εκει.χωρις δυνατοτητα να πατησω καποια επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μαλλον πρόβλημα hw το κόβω, αλλά είναι διαβολική συμπτωση αμέσως μετά το hard reset.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Νιωθω οτι εγω φταιω γιατι βιαζομουν να φυγω και επειδη κολλουσε και στο safe mode,πατουσα reset ,ολη την ωρα.διορθωνεται το προβλημα;θα κοστισει πολυ;γιατι αν δεν συμφερει καλυτερα να μην το φτιαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν ελεγες και το μοντελο του ταμπλετ.... Δεν ειναι hardware αλλα software κατα την γνωμη μου.... Κατεστραμμενη ρομ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Πες μου ποια συσκευή έχεις φίλη μου. Αν ελεγες και το μοντελο του ταμπλετ.... Δεν ειναι hardware αλλα software κατα την γνωμη μου.... Κατεστραμμενη ρομ.... Παίζει +1 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από Tragic! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κινεζικο ειναι ουτε θυμαμαι τι μαρκα..ουτε τη γραφει πουθενα..ουτε τα χαρακτηριστικα του να σου πω.. Τρομερη βοηθεια σας δινω η ατιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν πειραζει...τον επεξεργαστη πες μου.... Στα κινεζικα οι ρομς πανε βασει επεξεργαστη γιατι ειναι ολα φασον και κλωνοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ε άμα ήταν πολύ φτηνό πέτα το και έχει θέμα hw, μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Άμα βρεθεί λύση να το ξεκολλήσεις καλώς./ Δεν πειραζει...τον επεξεργαστη πες μου.... Στα κινεζικα οι ρομς πανε βασει επεξεργαστη γιατι ειναι ολα φασον και κλωνοι... Δυσκολα βάζεις Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από Tragic! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αχ δεν ξερω ε άμα ήταν πολύ φτηνό πέτα το και έχει θέμα hw, μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς. Άμα βρεθεί λύση να το ξεκολλήσεις καλώς./ Κανα 130 ευρω περιπου το ειχα παρει Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από Dolly- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Περιμενε 10' ... Παω διπλα στην κυρα-Μαρια που ριχνει τα χαρτια.... Αυτη θα μου πει το μοντελο.... Σορρυ , αλλα αν και υπαρχει κοσμος που θελει να βοηθησει,δεν το θες εσυ μαλλον.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ειπα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να μου πει περιπου τι προβλημα υπαρχει και αν αξιζει να φτιαχτει.αν ηξερα περισσοτερες πληροφοριες εννοειται θα τις εδινα.αλλα δεν ξερω.δεν τα θυμαμαι καλα.ειμαι λιγο αρχαρια.δεν εχω σκοπο να κοροιδεψω κανεναν. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις και των δυο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ειναι θεμα ρομ... Αν πεις τον επεξεργαστη ή το μοντελο του ταμπλετ , θα βρουμε την ρομ , θα την φλασαρουμε και ολα καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dolly- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τωρα που τα ψαχνω λιγο σαν να θυμαμαι οτι ειναι τετραπυρηνο,1600,mhz. Φανταζομαι δεν αρκουν αυτα.θα ψαξω να βρω τα χαρτια με τα χαρακτηριστικα του. Σε ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα