voltmod Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μαζί με άλλες συσκευές, όπως τα ZenFone Selfie και ZenFone 2 Laser και Deluxe, η ASUS ανακοίνωσε και το ZenFone Max, μία συσκευή που ενσωματώνει τεράστια μπαταρία με χωρητικότητα 5000mAh. Μάλιστα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία του ZenFone Max ως… powerbank για να φορτίζετε άλλες συσκευές! To ZenFone Max βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 410 SoC και ενσωματώνει 2GB RAM ενώ η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,5 ιντσών και προστατεύεται από Gorilla Glass 4 (για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση). Στην πρόσοψη του διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0, laser auto-focus και dual-tone LED flash. Ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής δεν ανακοίνωσε ακόμα το κόστος της συσκευής, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Site: Engadget
konefsta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το γεγονός ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν powerbank για άλλες συσκευές είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Θα πάρω ένα στην γυναίκα μου να φορτίζω το δικό μου όποτε χρειάζεται, χεχε 7
vasilisaerox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Επιτέλους τώρα μπορώ να βάλω μπρος το αμάξι μου αν μείνει από μπαταρία. Πέρα από τη πλάκα απίστευτη μπαταρία. 6
NiVa013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Και άμα μείνεις από μπαταρία αυτοκινήτου τη φορτίζεις με αυτό!! 2
macboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το zenfone 2 είναι ένα από τα καλύτερα που πέρασαν από τα χέρια μου και οικονομικό και θηρίο 3
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν είχε κανένα λίγο πιο ισχυρό MediaTek SoC που είναι και τέρας αυτονομίας (άλλωστε λογικά ως τέτοια πωλείται η συσκευή) θα ήταν καλύτερα θεωρώ. Αλλά δε βαριέσαι, μια χαρά.
vdeseris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Όπως λέει και στο άρθρο τους έχουν ξεπεράσει ήδη με 6000mAh
Tragic! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και στο άρθρο τους έχουν ξεπεράσει ήδη με 6000mAh To Asus έχει 5 Amperώρια Το Ίννος (Άηνος; Ιννιός; )έχει 6 ΚινεζAmperώρια. Αν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2015 από Tragic! 7
Chocobo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 με καλο optimization και όχι παρατραβηγμένες άσκοπες τεράστιες αναλύσεις οθόνης που θα ταίριαζαν σε 50΄΄ τηλεόραση η μπαταρία θα βγάζει μέρες..Περιμένω τιμή
thebigdaddy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Επιτέλους αυτό θα πει κινητό περίμενα καιρό για κάτι τέτοιο
Drop_Dead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λογικά θα βγει και κάποια "ενισχυμένη" έκδοση με δυνατό soc! Κατά τα άλλα το 410 είναι αρκετά δυνατό για να ανταποκριθεί στα περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα