Προς το περιεχόμενο

Acer Cloudbooks, φθηνά Windows 10 laptops από $170

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Πως πανε τα win 10 (home ok) με 2 gb ram;</p>

για να ανοίξεις ένα εξελάκι και ένα Power point η κανένα lite προγραμματάκι μια χαρά.

γιατί με 200 ευρώ που θα έχει αυτό με τα 32gb ΤΕΛΕΙΑ είναι.

και στο κάτω κάτω έχει και με 300 ευρώ με 4gb ram και σληρό δίσκο 500gb με κόστος στην αυτονομία όμως λόγο του σκληρού.

αυτά δεν είναι ούτε για να τρέξεις κανα solidworks ούτε κανένα bioshock,είναι για ψιλο δουλείες που την βγάζεις οικονομικά χωρίς να δίνεις χιλιάρικα για surface και air.

προσωπικά το βλέπω πολύ καλό για μένα(αλλά έχω είδη λάπτοπ) γιατί και στην σχολή θα μου χρησίμευε και σε διακοπές να το έχω για να μπαίνω σε κανα ιντερνετ και για άλλες πολλές χρήσεις,επίσης θα του κότσαρα και 64gb μια sd card high speed με 30 ευρώ και ταχύτητα ανάγνωσης 80mb/sec δηλαδή κοντά σε αυτή των 5400 σκληρών και περνάς εκεί τα προγραμματάκια σου και τα πολυμέσα σου.

σε σχέση με ένα ταμπλετ πολύ καλύτερο είναι και για μένα το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη vga γιατί δεν θα μπορεί να συνδέεται με παλιούς προτζέκτορες και οθόνες.

• Like 1
Δημοσ.

παιζει να ειναι η πιο αξιολογη προταση που εχω δει σε αυτη την τιμη, Σιγουρα CPU RAM ειναι λιγα σχετικα με τον ανταγωνισμο αλλα και παλι αν το ssd ειναι πολλαπλασιες φορες πιο γρηγορο απο τους 5400rpm δισκους και τα windows 10 που μου φαινονται πιο γρηγορα και απο τα 8 τοτε ειναι μια χαρα για απλα πραγματα.

Δημοσ.

Αμα ειναι σε τετοια τιμη θα παρω σε κανα χρονο νεο Lumia για να αλλαξω το 635. Σιγουρα ταχυτερο απο αυτον τον υπολογιστη.

Πάρε και μια οθόνη 14" για να έχεις ίδιο χώρο εργασίας, ένα ποντίκι για να κινείσαι γρήγορα και πληκτρολόγιο για να μη γράφεις 100 ώρες θα σου χρειαστούν.

Άκου καλύτερο το 635 ο χριστός κι η μανα του δλδ

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη. Δεν διατύπωσα σωστά το σχόλιο. Ήθελα να εξηγήσω ότι το νέο Lumia που θα αγοράσω κάποτε θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο αφού έχω δει πως τρέχει ο υπολογιστής ενός γνωστου μου με 4 GB ram καλή μαρκα με Windows 8.1. Και εννοείται όχι συχνά άλλα είναι φορές που τρώει κολλήματα. Και καθενα λουμια με ένα γιγα ραμ είναι ταχύτερο.

Δημοσ.

Για αυτό καλύτερα νέο τηλέφωνο πάρα τον υπολογιστή αυτόν με κολλήματα και να αργεί να κάνει καμια εργασία. Και είναι και ακριβότερο.

Δημοσ.

Συγγνώμη. Δεν διατύπωσα σωστά το σχόλιο. Ήθελα να εξηγήσω ότι το νέο Lumia που θα αγοράσω κάποτε θα είναι σίγουρα πιο γρήγορο αφού έχω δει πως τρέχει ο υπολογιστής ενός γνωστου μου με 4 GB ram καλή μαρκα με Windows 8.1. Και εννοείται όχι συχνά άλλα είναι φορές που τρώει κολλήματα. Και καθενα λουμια με ένα γιγα ραμ είναι ταχύτερο.

Όσα κινητά θα βγουν με windows 10 θα έχουν και desktop περιβάλλον αν τα συνδέσεις με οθόνη. Απλά θα είναι κάπως ακριβα
Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό. Αν θες π.χ. απλά να γράψεις την πτυχιακή σου και τέλος, είναι ιδανικό. Είναι σαν γραφομηχανή με extras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...