THE GG GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Η sony μονο χαζη δεν ειναι,αν δει και χανει πελατες θα βγαλει κανα gran turismo 7 κανα god of war 4 θα ριξει λιγο τις τιμες και τσουπ νατην παλι,αλλα τωρα γιατι να χαλαστει ακριβως και να δινει λεφτα για αναπτυξη ? Θα προτιμουσα για τωρα xbox one η sony λιγο χανει των δρομο στα games πρεπει απο τωρα να βγαλει gran turismo 4 και god of war 4 οχι remastered φτανει πια!!!Τα exclusives του xbox one ειναι πεντε φορες ανωτερα απο ps4, απο παιδι ειμουνα plastation gamer δεν ειμουν του xbox για τωρα ωμος ειμαι xbox! 1
Anorymous Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ναι, απ' αυτό θα μειωθούν... Αν επαιρνα νεα κονσολα θα διαλεγα το Χ1 λογω Gears of War k Halo 5 2
ff7lucas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 TO dvr για εμενα ειναι το πιο αχρηστο, το εχουν ολες οι συσκευες και δεν το χρησιμοποιω ποτε, τι να γραψω για να μην το χασω εεε ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 TO dvr για εμενα ειναι το πιο αχρηστο, το εχουν ολες οι συσκευες και δεν το χρησιμοποιω ποτε, τι να γραψω για να μην το χασω εεε ? Αν ζούσες σε χώρα που έχει τηλεόραση της προκοπής θα σου ήταν αρκετά χρήσιμο...
ber Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι που το κάνει η microsoft στο τέλος θα με αναγκάσει να δώσω το ps4 και να πάρω το One Έτσι που το κάνει η microsoft στο τέλος θα με αναγκάσει να μην ξαναασχοληθώ με xbox (αφού έχω υπολογιστή που κάνει τα ίδια και περισσότερα) και να ασχοληθώ μόνο με Ps4 που κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: GAMING και μόνο GAMING!!!
ber Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Η Sony κάνει ξανα το ίδιο λάθος. Έχει επαναπαυθεί που το Ps4 έχει διπλάσιες πωλήσεις από το one και κάθονται και μετράνε πόσα έχουν βγάλει ενώ η MS με τον Phil στο τιμόνι πάει την κονσόλα αλλού... Αν ο Phil ήταν εξαρχής στην ηγεσία του Xbox θα μιλάγαμε αλλιώς τώρα. Εγώ βλέπω ένα xbox με συνεχή υποστήριξη από τη εταιρία,με πολλά νέα παιχνίδια και νέες λειτουργίες. Το Ps4 λογικά θα πάρει μπροστά το 2016 γιατί τώρα είναι εντελώς νεκρό και έτσι θα είναι για το 2015. Παραθέτω την ίδια απάντηση και στον JohntehGreek: Έτσι που το κάνει η microsoft στο τέλος θα με αναγκάσει να μην ξαναασχοληθώ με xbox (αφού έχω υπολογιστή που κάνει τα ίδια και περισσότερα) και να ασχοληθώ μόνο με Ps4 που κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: GAMING και μόνο GAMING!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα