Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κινεζοκινητό με τα εξής χαρακτηριστικά:

• Να είναι δοκιμασμένο μοντέλο και αξιόπιστο που δεν έχει βγάλει προβλήματα (όχι απο εταιρία τύπου Elephone π.χ. που τα μισά της μοντέλα έχουν 800 bugs και σου χαλάνε στο 2μηνο).
  • Να είναι σχετικά διαδεδομένο μοντέλο ώστε να υπάρχει υποστήριξη σε forums για custom roms κτλ.
  • Τουλάχιστον 16GB αποθηκευτικό χώρο
  • 4G
  • GPS που να μην είναι μάπα
  • Πυξίδα (γιατί την έχω πατήσει με κινητό που δεν είχε και δεν το ήξερα)
  • 2GB RAM
  • Καλό σε επεξεργαστική ισχύ
  • FM
  • led
Δημοσ.

Lenovo A806

Αυτό έχω εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει όσα ζητάς παραπάνω εκτός από την πυξίδα. Στα κινεζομάγαζα παίζει τώρα περίπου στα 120$

Δημοσ.

Ειμαστε εδω και 1 μηνα περιπου σε Capital Control και ακομα διαβαζω για αγορα κινεζο κινητου ?? Πως ακριβως θα γινει η αγορα ??

• Like 2
Δημοσ.

Μα θέλω οπωσδήποτε 16άρα εσωτερική μνήμη.

Lenovo A806

Αυτό έχω εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει όσα ζητάς παραπάνω εκτός από την πυξίδα. Στα κινεζομάγαζα παίζει τώρα περίπου στα 120$

Ναι το εντόπισα κι εγώ αλλά με ξενερώνει το να μην έχει πυξίδα. Αχρηστεύονται πολλές εφαρμογές.

Led ειδοποιήσεων έχει?

Lenovo K3 note, στα 145 παίζει.

Το ψάχνω κι αυτό τώρα. Είναι λίγο τεράστιο σε μέγεθος? Βλέπω είναι 5.5" παλεύεται στον χειρισμό?

Led ειδοποιήσεων έχει?

Ειμαστε εδω και 1 μηνα περιπου σε Capital Control και ακομα διαβαζω για αγορα κινεζο κινητου ?? Πως ακριβως θα γινει η αγορα ??

Απο που θες να το πάρεις και πως δεν γράφεις, γιατι η τιμη εδω ειναι αλλη και εξω αλλη

Το κόλπο με φόρτωση του paypal με αγορά bitcoins δεν δουλεύει? 10 ευρώ επιπλέον για την αγορά των bitcoins δεν θα μου κοστίσει?

Δημοσ.

Μα θέλω οπωσδήποτε 16άρα εσωτερική μνήμη.

Ναι το εντόπισα κι εγώ αλλά με ξενερώνει το να μην έχει πυξίδα. Αχρηστεύονται πολλές εφαρμογές.

Το ψάχνω κι αυτό τώρα. Είναι λίγο τεράστιο σε μέγεθος? Βλέπω είναι 5.5" παλεύεται στον χειρισμό?

Το κόλπο με φόρτωση του paypal με αγορά bitcoins δεν δουλεύει? 10 ευρώ επιπλέον δεν θα μου κοστίσει?

Γιατί δεν βάζεις μια MicroSD;

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις μια MicroSD;

Ο λόγος που θέλω μεγάλο χώρο είναι γιατί χρησιμοποιώ πολλές και μεγάλες εφαρμογές και δοκιμασμένα τα 8GB δεν μου φτάνουν.

Για δεδομένα και μουσική έχω sd. Θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω move2sd με το link2sd, το χρησιμοποιούσα παλιά αλλά προτιμώ να μην μπλέξω με τέτοιες λύσεις που δεν είναι και ότι καλύτερο.

Meizu M2 Note.

Καλό φαίνεται.

Με προβληματίζει το 5.5 που δεν ξέρω αν θα είναι διαχειρίσιμο και μου την σπάει που η sd μπαίνει στο slot της 2ης sim.

Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό γενικά.

Αξιόπιστο και δοκιμασμένο όμως είναι? Τώρα δεν βγήκε στην αγορά απ ότι βλέπω?

Δημοσ.

Αξιοπιστα και δοκιμασμενα υποτιθεται ειναι και τα Windows Phone,αλλα εχω φιλο μου που εχει το 630 και καθε τρεις και λιγο το παει για Service μια για το Wifi,μια για το Bluetooth και παει λεγοντας.

Δημοσ.

Αξιοπιστα και δοκιμασμενα υποτιθεται ειναι και τα Windows Phone,αλλα εχω φιλο μου που εχει το 630 και καθε τρεις και λιγο το παει για Service μια για το Wifi,μια για το Bluetooth και παει λεγοντας.

Μπα, οπωσδήποτε android.

Δημοσ.

Ο λόγος που θέλω μεγάλο χώρο είναι γιατί χρησιμοποιώ πολλές και μεγάλες εφαρμογές και δοκιμασμένα τα 8GB δεν μου φτάνουν.

Για δεδομένα και μουσική έχω sd. Θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω move2sd με το link2sd, το χρησιμοποιούσα παλιά αλλά προτιμώ να μην μπλέξω με τέτοιες λύσεις που δεν είναι και ότι καλύτερο.

Καλό φαίνεται.

Με προβληματίζει το 5.5 που δεν ξέρω αν θα είναι διαχειρίσιμο και μου την σπάει που η sd μπαίνει στο slot της 2ης sim.

Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ καλό γενικά.

Αξιόπιστο και δοκιμασμένο όμως είναι? Τώρα δεν βγήκε στην αγορά απ ότι βλέπω?

Προσωπικά έχω το M1 Note.Είναι πολύ καλό κινητό για τα χρήματα του.Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σχεδόν από πολύ ακριβότερα.

Το M1 δεν παίρνει sd και έχει δύο θύρες για sim.

Νομίζω το κολπάκι του M2 με sim και sd είναι ότι πρέπει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...