pc-neon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 θα ήθελα να μου προτείνετε ενα κινητό στα 200 ευρώ..κατα προτίμηση sony,samsung,nokia....τωρα εχω ενα iphone 4 (3 χρόνια) ειχα και ενα sony x10 mini..σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε wp..τωρα ειναι ανάμεσα σε ενα sony e4g και σε ενα nokia 730..με νοιάζει να εχει αρκετά καλη κάμερα σχετικά εισι με το iphone 4 και ανώτερη και γενικά να ειναι καλό..ακούω προτάσεις...
Neg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Θα σου είχα αρκετές προτάσεις αν κατοικούσες στο εξωτερικό, οι τιμές στο εξωτερικό είναι γελοίες σε σύγκριση με την Ελλάδα να σου φέρω ένα παράδειγμα: iPhone 6 Με συμβόλαιο όλα απεριόριστα και οταν λέω απεριόριστα δεν εννοώ 1500 λεπτά, κανονικά απεριόριστα, σε κινητά σταθερά μηνύματα, 1,5gb Ιντερνετ και Deezer μαζί στην τιμή των 39€ τον μήνα με προκαταβολή 30€. Τεσπα.. το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Moto G 2nd Gen: http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_MOTOROLA-Moto-G-2nd-Generation-Black-SM3928AE7T1-,99452,397537,1738981.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
pc-neon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 φιλε neg ευχαριστω για την πρόταση σου...SIP1995 εχεις να μου προτείνεις κάποιο Lumia??
dialer1453 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Επέλεξε ανάμεσα στο lumia 735 και το lumia 640. Προσφέρουν την ίδια άριστη εμπειρία χρήσης. Πας σε 735 αν: - Σου αρέσει περισσότερο η amoled oθόνη από την ips - Θέλεις κάτι πιο συμαζεμένο σε ίντσες (4.7) - Θέλεις καλή μπροστινή κάμερα Πας σε 640 αν: - Προτιμάς τις 5 ίντσες - Θέλεις κάπως μεγαλύτερη αυτονομία - Θέλεις για ψυχολογικούς λόγους να έχεις νεότερο μοντέλο. Και τα δύο είναι πολύ γρήγορα (καμία σχέση με το sony που κοιτάς), έχουν άριστη ποιότητα κατασκευης, εξαιρετική για τα λεφτά πίσω κάμερα, πολύ καλές οθόνες. 3
KwstasXt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 φιλε neg ευχαριστω για την πρόταση σου...SIP1995 εχεις να μου προτείνεις κάποιο Lumia?? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lumia+640 Το 640.Αμα θες μεγαλη οθονη δες το XL. edit : Και το 735 ειναι πολυ αξιολογο.Η οθονη του ειναι καταπληκτικη με μπροστινη καμερα 5 megapixel.
dialer1453 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 + ότι το 735 σου δίνει την αίσθηση πιο ακριβής συσκευής με την έννοια του πως κάθεται στο χέρι αλλά και το look που μοιάζε unibody. Το μεγάλο του πλεονέκτημα για μένα πάντως είναι η <5 ίντσες οθόνη. Βέβαια το 735 δεν είναι dual sim. Dual sim είναι το 730 αλλά δεν είναι 4G. Αυτή είναι και η διαφορά τους. Το 640 στην LTE έκδοση είναι και 4G και dual sim.
SIP1995 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αυτά που σου είπαν πιο πάνω.... Lumia 730 Lumia 640
pc-neon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ευχαριστω για της απαντήσεις σας..βλέπω να πάω για το lumia 735..το μονο που με ανησυχεί γενικά στα WP ειναι η ποικιλία που εχουν στης εφαρμογές...
GianniSM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ευχαριστω για της απαντήσεις σας..βλέπω να πάω για το lumia 735..το μονο που με ανησυχεί γενικά στα WP ειναι η ποικιλία που εχουν στης εφαρμογές... Αν σε ανησυχεί αυτό τότε πας στο Moto G 2nd gen
pc-neon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 μμ ναιι..λογικα δεν θα αναπτυχθούν η εφαρμογές στα lumia..τεσπα μου αρέσει το lumia θα δω και τη γίνετε με το Motorola αλα απο cpu και gpu ειναι ίδια
GianniSM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 μμ ναιι..λογικα δεν θα αναπτυχθούν η εφαρμογές στα lumia..τεσπα μου αρέσει το lumia θα δω και τη γίνετε με το Motorola αλα απο cpu και gpu ειναι ίδια Όσο ρόλο παίζει το hardware παίζει και το software. Από εμπειρία χρήσης στα κάτω από 200Ε δεν υπάρχει καλύτερο android από αυτό. Στο σπίτι μου υπάρχει και το 1ης γενιάς και το 2ης. 1
pc-neon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 οκ φιλε ευχαριστω για την βοήθεια σου..και για τον χρόνο σου..
dialer1453 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 μμ ναιι..λογικα δεν θα αναπτυχθούν η εφαρμογές στα lumia..τεσπα μου αρέσει το lumia θα δω και τη γίνετε με το Motorola αλα απο cpu και gpu ειναι ίδια Mόνο ανάπτυξη έχουν οι εφαρμογές και ειδικά με τα windows 10 θα ανέβουν πολύ. Στην ουσία εφαρμογές δε λείπουν, πλήρες είναι το store. Το θετικό είναι ότι γλυτώνεις εφαρμογές malware που σφύζει το android. Cpu και ram δε συγκρίνονται άμεσα, τα windows σα λειτουργικό είναι από άλλο παραμύθι, πολύ γρηγορότερα, ασφαλέστερα και γενικά ανώτερα.
pc-neon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 ναι το ξερω οτι δεν παίζει μονο ρόλο το hardware..το εχω καταλάβει εδω και τόσα χρόνια με το iphone 4......μάλλον για το lumia βλέπω να πάω θα πάω και σε κανα κατάστημα απο κοντά να το δω πως ειναι...και αμα μου κάνει το κλικ (ήδη το ερωτεύτηκα που είδα κατι video στο youtube) το εχω αγοράσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα