sklavenspy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Έχω ένα ενισχυτή τον οποίο τον έχω "full" σσυνδεδεμένες τις θύρες ηχείων του με ηχεία!! Και το θέμα είναι πως έχω και άλλα ηχεία που πρέπει να συνδεθούν! Τι πρέπει να κάνω??
sklavenspy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μηπως ο ενισχυτης σου εχει preout?[/quot Ναι έχει αλλά τα ηχεία όχι
paparen Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ποιον ενισχυτή έχεις; βασικά αγοραζεις τελικο ενισχυτή,συνδέσεις το preout του ενισχυτή με τον τελικο και βάζεις τα ηχεια πανω στον τελικο. Αν σου βρίσκεται κανένας παλιός δικαναλος, μπορεί άνετα να παίξει τον ρόλο του τελικού.
sklavenspy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Οκ ευχαριστώ πολύ μήπως ξρς και σε ποια υποδοχή preout συνδέω τον τελικό εννοώ στο vcr στο phono... Ο τελικός ενισχυτης είναι αυτός που δεν έχει οθόνη?? Και έχει και μοτέρ..
paparen Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Δες ενα παραδειγμα εδω Οταν λεω pre-out εννοω αυτα που ειναι μεσα ασπρο φοντο και γραφουν απο κατω zone2,front,surround, sur. back. κτλπ. Αν μου πεις ποιον ενισχυτη εχεις τοτε ισως μπορεσω να βοηθησω περισσοτερο
sklavenspy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Έχω τον JVC SUPER A και με το preout εννοείς το άσπρο με το κόκκινο?? Απλά σε ρώτησα σε ποια υποδοχή μπαίνει το καλώδιο στην phono ή στην AV OUT??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα