Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G-pal είπε

Στρατός ξηράς ... Ρόδο 

Σε εμάς θα έρθεις (κάνω κι εγώ τη θητεία μου), και θα περάσεις από το στρατόπεδο μας που είναι το κέντρο κατάταξης. Δεν χρειάζεσαι άλλο κινητό, τα κινητά με κάμερες επιτρέπονται αρκεί να μην τραβάς φωτογραφίες που δεν πρέπει να τραβάς (πχ οπλισμό, εγκαταστάσεις κτλ). Ενδεχομένως να περάσεις και από μένα αφου είμαι στο συνεργείο καταγραφής :)

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε, στείλε PM.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, petran91 είπε

Σε εμάς θα έρθεις (κάνω κι εγώ τη θητεία μου), και θα περάσεις από το στρατόπεδο μας που είναι το κέντρο κατάταξης. Δεν χρειάζεσαι άλλο κινητό, τα κινητά με κάμερες επιτρέπονται αρκεί να μην τραβάς φωτογραφίες που δεν πρέπει να τραβάς (πχ οπλισμό, εγκαταστάσεις κτλ). Ενδεχομένως να περάσεις και από μένα αφου είμαι στο συνεργείο καταγραφής :)

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε, στείλε PM.

Στις 4/5/2019 στις 11:34 ΠΜ, petran91 είπε

Ευχαριστώ φίλε μου.. λογικά θα σας έρθω σ ε λίγο καιρό όχι τώρα. Πότε φεύγεις από εκεί ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/5/2019 στις 4:22 ΜΜ, G-pal είπε

Up. Παιδιά κάποιο κινητό χωρίς κάμερα με full internet κτλ αλλά χωρίς κάμερα που να περνάει στο στρατό ?

Nokia 2323
Εχει ιντερνετ και mp3 player αρα μπορεις να βαλεις τραγουδια να ακους...και δεν εχει καμερα. Απο εξωτερικο. Στην Ελλάδα νομιζω δεν υπάρχει πια. Λιγο δυσκολο κριτηριο αυτο, το ναχει και ιντερνετ ενώ δεν εχει καμερα. Εχεις κανα άλλο να προτεινεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...