Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ενα κινητρο φθηνο, με καλη μπαταρια, και χωρις καμερα! 

Τι και απο που? :)

1)Ανοιγεις Mozilla,Chrome,explorer,Opera κλπ 

2)Πατας Skroutz

3)Γραφεις στο κουτακι την λεξη ''Phone'' ή '' Κινητο'' ή ''Κινητο τηλεφωνο''

4)Διαλεγεις το κινητο που σου αρεσει και σε βολευει για αγορα απο πλευρας τιμης/διαθεσιμων καταστηματων/διαθεσιμοτητας.

• Like 1
Δημοσ.

1)Ανοιγεις Mozilla,Chrome,explorer,Opera κλπ 

2)Πατας Skroutz

3)Γραφεις στο κουτακι την λεξη ''Phone'' ή '' Κινητο'' ή ''Κινητο τηλεφωνο''

4)Διαλεγεις το κινητο που σου αρεσει και σε βολευει για αγορα απο πλευρας τιμης/διαθεσιμων καταστηματων/διαθεσιμοτητας.

ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να γραψεις ολα αυτα ..

τα εκανα πριν καν ποσταρω το θεμα.. αλλα λεω αμα καποιος πηγε στρατο προσφατα και πηρε καποιο κινητο που "εκανε τη διαφορα" σε σχεση με των αλλων θα το αναφερει..

υ.γ. σορρυ που σου γεμιζουμε το θρετ σου

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να γραψεις ολα αυτα ..

τα εκανα πριν καν ποσταρω το θεμα.. αλλα λεω αμα καποιος πηγε στρατο προσφατα και πηρε καποιο κινητο που "εκανε τη διαφορα" σε σχεση με των αλλων θα το αναφερει..

υ.γ. σορρυ που σου γεμιζουμε το θρετ σου

Επειδη πηγα προσφατα στρατο οι περισσοτεροι ηταν με Smartphone ουτως ή αλλως λογω facebook αρα οχι δεν τα γραφω γιατι ετσι μου κατεβηκαν απο το μυαλο. Επισης τι ακριβως να σου κανει την διαφορα ρε συ..... Ενα κινητο χωρις καμερα(πιο πολυ για τον πρωτο μηνα στο κεντρο)θελεις,πιθανως με ραδιοφωνο να μπορεις να ακουσεις κανενα τραγουδι,αντε και με φακο τιποτα αλλο. Σιγα μην θελει και την ιδιαιτερη ερευνα αγορας...

Ασε που μετα τον πρωτο μηνα στο κεντρο ανετα μπορεις να παρεις το κανονικο κινητο σου στη μοναδα. Εδω εγω πριν απολυθω τον Οκτωβριο εβλεπα ατομα και ειχαν φερει Tablet και Laptop και εσυ στο κινητο κολλησες....

• Like 4
Δημοσ.

δεν ξερω πως σας αφηνανε εσας τα smarthphone εμας παντως τον 1ο μηνα που εισαι 28 μερες μεσα κανανε βολτες και τα μαζευανε.

βεβαια οποτε το κανανε αυτο ηταν η χαρα μου γιατι ειχα κανει πουστια και τους κοροιδευα στην μουρη  :devil:

ειχα smartphone μονο που ειχα σπασει την καμερα ενα alcatel παλιο αλλα τις πρωτες 2 βδομαδες ημουν το μονο ατομο με νετ.

δεν μπορουσαν να μου πουνε τιποτα εφοσον δν ειχε καμερα  :-) αλλιως δν περναγανε οι μερες χωρις την πουστια π εκανα

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω πως σας αφηνανε εσας τα smarthphone εμας παντως τον 1ο μηνα που εισαι 28 μερες μεσα κανανε βολτες και τα μαζευανε.

βεβαια οποτε το κανανε αυτο ηταν η χαρα μου γιατι ειχα κανει πουστια και τους κοροιδευα στην μουρη  :devil:

ειχα smartphone μονο που ειχα σπασει την καμερα ενα alcatel παλιο αλλα τις πρωτες 2 βδομαδες ημουν το μονο ατομο με νετ.

δεν μπορουσαν να μου πουνε τιποτα εφοσον δν ειχε καμερα  :-) αλλιως δν περναγανε οι μερες χωρις την πουστια π εκανα

Ρε φιλε ελεος...........Μαρεσει που το γραφω κιολας οτι ολα τα παραπανω γινονταν στην ΜΟΝΑΔΑ,δηλαδη μετα τον 1ο μηνα που στην ουσια αυτο λεγεται το ΚΕΝΤΡΟ....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Up. Παιδιά κάποιο κινητό χωρίς κάμερα με full internet κτλ αλλά χωρίς κάμερα που να περνάει στο στρατό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, G-pal είπε

Up. Παιδιά κάποιο κινητό χωρίς κάμερα με full internet κτλ αλλά χωρίς κάμερα που να περνάει στο στρατό ?

Το πιο φθηνό smartphone με σπασμένη κάμερα, η το κανονικό σου πολύ καλά κρυμμένο. Αλλά πλέον στρατό ξηράς ακούω ότι παντού τους αφήνουν ακόμα και από τον πρώτο μήνα

Επεξ/σία από darkrider93
Δημοσ.

Να σου θυμίσω αδερφέ πως έχουν δύο κάμερες τώρα τα περισσότερα... Οπότε πως σπας την μπροστινή ? Και επίσης αν ήθελα να το κρύψω δεν θα ρωταγα... Κάνεις αλλος παιδιά ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 1/5/2019 στις 5:22 ΜΜ, G-pal είπε

Nokia E51? αν εχεις χρονο μπορεις να παραγγειλεις απ' εξω κατι με πιο μεγαλη οθονη

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Xacti είπε

Nokia E51? αν εχεις χρονο μπορεις να παραγγειλεις απ' εξω κατι με πιο μεγαλη οθονη

Έχει όμως ίντερνετ αυτό ? Android ?

Δημοσ.
Στις 1/5/2019 στις 5:22 ΜΜ, G-pal είπε

Που παρουσιαζεσαι?

Ρωτάω γιατί πλέον δεν απαγορεύουν κινητά με κάμερες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, petran91 είπε

Που παρουσιαζεσαι?

Ρωτάω γιατί πλέον δεν απαγορεύουν κινητά με κάμερες.

Στρατός ξηράς ... Ρόδο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...