voltmod Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Φθινόπωρο, ωστόσο πρόσφατα η BlackBerry ανακοίνωσε την νέα, “ασημένια έκδοση” του τετράγωνου Passport, που έρχεται με μία περισσότερο ραφιναρισμένη σχεδίαση, με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς και με μαλακής αίσθησης κάλυμμα με diamond-shaped μοτίβο. Το BlackBerry Passport Silver Edition διατηρεί κατά τα άλλα το hardware της πρωτότυπης έκδοσης και έτσι διαθέτει την ίδια τετράγωνη οθόνη των 4,5 ιντσών, ανάλυσης 1440 x 1440 pixels (453ppi) ενώ βασίζεται στο ίδιο, Qualcomm Snapdragon 801 SoC, με τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης χρονισμένους στα 2,2GHz και την Adreno 330 GPU. Επίσης διαθέτει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί έως και κατά 128GB με την χρήση κάρτας μνήμης τύπου microSD. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels για βιντεοσυζητήσεις και selfies ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα των 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Το λειτουργικό σύστημα δεν είναι άλλο από το BlackBerry 10 OS. Η Silver Edition του Passport είναι διαθέσιμη στην Β. Αμερική με τιμή $549, ωστόσο σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktf Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Σαν ομορφιά το μαύρο το παλιό δεν το φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifrit21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γνώμη μου από τα καλύτερα κινητά που υπάρχουν. Πέταξα από τη χαρά μου όταν μετά από τρία χρόνια με το iPhone 5 πήγα στο Passport. Το bb10 πετάει, το hub, το touch keyboard, τα hotkeys, το ωφέλιμο μέγεθος της οθόνης, τα υλικά κατασκευής, η μπαταρία, το κινητό είναι απίστευτο! Μακάρι να συνεχίσει η blackberry με ένα passport ακόμα πιο τούμπανο του χρόνου, αλλά με τις απολύσεις το κακό μάρκετινγκ το hype για άλλες συσκευές κ τους Κινέζους να ανεβαίνουν δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω ότι όποιος πάρει το passport θα δει ότι θα χρησιμοποιεί το κινητό του πιο πολλές ώρες, είναι workstation that simple. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 1΄΄ bezel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alderman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το μαύρο εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γνώμη μου από τα καλύτερα κινητά που υπάρχουν. Πέταξα από τη χαρά μου όταν μετά από τρία χρόνια με το iPhone 5 πήγα στο Passport. Το bb10 πετάει, το hub, το touch keyboard, τα hotkeys, το ωφέλιμο μέγεθος της οθόνης, τα υλικά κατασκευής, η μπαταρία, το κινητό είναι απίστευτο! Μακάρι να συνεχίσει η blackberry με ένα passport ακόμα πιο τούμπανο του χρόνου, αλλά με τις απολύσεις το κακό μάρκετινγκ το hype για άλλες συσκευές κ τους Κινέζους να ανεβαίνουν δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω ότι όποιος πάρει το passport θα δει ότι θα χρησιμοποιεί το κινητό του πιο πολλές ώρες, είναι workstation that simple. Πολύ καλό σε αυτά ΟΜΩΣ μεγάλο αρνητικό η αναλογία της οθόνης για εμένα που "καταναλώνω" πολύ multimedia περιεχόμενο όπως ταινίες και σειρές και θέλω οθόνη ας είναι και αυτού του μεγέθους αλλά με αναλογία 16:9!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τα passport της bb είναι καταπληκτικα κινητά αλλα ρε παιδάκι μ αυτό το σχήμα δεν με βολεύει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ομορφο ειναι...σα το Κοκκινο δεν υπαρχει βεβαια.... Κατα τ'αλλα ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πάντως είναι πανάκριβο σε σχέση με τον ανταγωνισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πολύ καλό σε αυτά ΟΜΩΣ μεγάλο αρνητικό η αναλογία της οθόνης για εμένα που "καταναλώνω" πολύ multimedia περιεχόμενο όπως ταινίες και σειρές και θέλω οθόνη ας είναι και αυτού του μεγέθους αλλά με αναλογία 16:9!!! Γενικοτερα το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν νομίζω να απευθύνεται σε χρήστες που πρώτο τους μέλημα είναι η κατανάλωση multimedia περιεχομένου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Πολύ καλό σε αυτά ΟΜΩΣ μεγάλο αρνητικό η αναλογία της οθόνης για εμένα που "καταναλώνω" πολύ multimedia περιεχόμενο όπως ταινίες και σειρές και θέλω οθόνη ας είναι και αυτού του μεγέθους αλλά με αναλογία 16:9!!! στο κινητό βλέπεις ταινίες ? πολύ ωραίο κινητάκι,εργαλείο και δυνατό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiniolos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Αγόρασα μεταχειρισμενο το passport black πριν 6 μήνες.Είμαι ενθουσιασμένος. Καταπληκτικό κινητό!!!! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από Tiniolos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα