giorgos2187 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια. Οπως λεω και στον τιτλο εχω προβλημα με το bluetooth adapter του τιτλου. Μεχρι και πριν βαλω τα 10αρια μου δουλευε κανονικα. Το χρησιμοποιω μονο για να συνδεω το ps3 controller που εχω. Μεσα στο device manager λεει οτι η συσκευη δουλευει κανονικα. Το θεμα ειναι ομως οτι αυτο το ανταπτορακι εχει ενα πρασινο λεντακι το οποιο αναβοσβηνει οταν υποτιθεται πως λειτουργει. Εγω ομως δεν βλεπω το led να λειτουργει. Οταν τρεχω το motioning joy το προγραμματακι για να συνδεσω το controller με το adaptor, κολλαει στο σημειο που πρεπει να εντοπισει τον ανταπτορα και μου βγαζει μυνημα "waiting for a bluetooth adapter to be connected" Τι παιζει; Εχει κανεις καποια ιδεα; To συγκεκριμενο ανταπτορα εχω http://www.konigelectronic.com/en_us/55855375?tab=downloads
Passionate Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Λοιπόν αν έχεις σταθερό υπολογιστή και το έχεις συνδεδεμένο στις μπροστά θύρες usb του κουτιού δοκίμασε να τo συνδέσεις απευθείας στις πίσω που είναι πάνω στη motherboard. Επίσης δοκίμασε να τρέξεις κανένα πρόγραμμα σαν το driver booster μήπως και βρει πιο καινούριο driver.
giorgos2187 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Σε οποια θυρα usb και να το συνδεσω δε δουλευει. Ουτε στις μπροστα ουτε κατευθειαν πανω στη μητρικη.. Τα windows γιατι λενεομως οτι η συσκευη λειτουργει κανονικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα