RedPanda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 παρατήρησα ότι η σύνδεση πέφτει όταν κάποιο PC που είναι συνδεδεμένο στο Wifi μου πάει να κατεβάσει κάτι. Παράδειγμα, η αδερφή μου κάνει browsing -κανένα πρόβλημα- πάει να βάλει κάτι να κατεβεί στο torrent, πέφτει η σύνδεση. Άλλο παράδειγμα, είμαι online στο PS3, παίζω κανονικά, πάω να κατεβάσω κάτι από το store, με το που αρχίσει να κατεβαίνει πέφτει η σύνδεση. Ο υπολογιστής που είναι συνδεδεμένο το router δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει με δύο router (tp-link WD8961nd, speedport W 724V Type Ci). Γιατί πέφτει η σύνδεση (οτε ADSL2 PLUS) όταν κάποιος χρησιμοποιεί το wifi ???
ice25 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 τα ίδια μας κάνει και στο γραφείο...ακόμα και εκτύπωση να δώσω μέσω wifi ρίχνει την συνδεσηOTE με ενα ΖΤΕ (το δεύτερο που αλλάζουμε).Όπως και σε κάποια μαγαζιά που "συχνάζουμε" μόλις ζοριστεί λίγο πάλι τα ίδια σκατά και εκεί ΟΤΕ με ΖΤΕ..αρχίζω να υποψιάζομαι οτι μπορεί να παίζει θέμα με το firmware που έχουν βάλει για τι ote wifi phone η πως το λένε
RedPanda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω, τεχνικά τι προκαλεί το πρόβλημα ? Σε μένα έχει πρόβλημα μόνο όταν -μέσο wifi- πάει να κάνει max την ταχύτητα. edit. βρήκα αυτό. τι λέτε για τις τιμές που έχει ? https://vkelk.wordpress.com/2012/11/10/increase-wireless-performance-by-tweaking-router-advance-settings/ If you have access to the advanced wireless settings of the router, you can change the default settings of the Beacon Interval, Fragmentation Threshold, and RTS Threshold. The Best combination is Beacon 50, RTS – 2306, Fragmentation – 2307. Beacon – router would transmit beacon packets after every 50ms instead of 100ms hence retaining the connection. RTS – Request to Send – when reduced would enhance the communication between router and computer. Fragmentation – Fragments the bigger packets into smaller ones so that it can be easier to access by the computer on the other end. edit 2. φαίνεται να έχει κάνει δουλειά αυτό το Beacon 50 edit 3. άκυρο, μόνο το PS3 βοήθησε. η σύνδεση συνεχίζει να πέφτει όταν το wifi ανεβαίνει σε ταχύτητα. Λέτε να βοηθούσε να αλλάξω το wireless mode σε απλό g ? (δικές μου ρυθμίσεις) edit 4. λέτε να έχει να κάνει με την ζέστη ?! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2015 από RedPanda
RedPanda Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Και η λύση ήταν το Channel (07 για μένα). Το αστείο είναι πως ήταν απλό αλλά με παίδεψε τόσο γιατί ήταν η 5η (τυχαία) προσπάθεια και νόμιζα πως κάτι άλλο έπαιζε. Και τώρα το σήμα μου είναι τόσο δυνατό. Έχω την δύναμη !
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 τα ίδια μας κάνει και στο γραφείο...ακόμα και εκτύπωση να δώσω μέσω wifi ρίχνει την συνδεση OTE με ενα ΖΤΕ (το δεύτερο που αλλάζουμε). Όπως και σε κάποια μαγαζιά που "συχνάζουμε" μόλις ζοριστεί λίγο πάλι τα ίδια σκατά και εκεί ΟΤΕ με ΖΤΕ..αρχίζω να υποψιάζομαι οτι μπορεί να παίζει θέμα με το firmware που έχουν βάλει για τι ote wifi phone η πως το λένε εσυ πετας το zte.γραφειο και να δουλευει με zte ειναι ντροπη.ουτε για Home use δεν ειναι καν το zte 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα